|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Аз ли съм нещо старомоден....
|
|
Автор | Xмммм (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.06 15:06 |
|
или повечето ми приятели са истински динамит?!?
Снощи седнах да пия бира с приятел от училище и разговорът тръгна в такава посока, че той все още не е намерил жената на живота си.
Не го бях виждал от 15 години може би, в гимназията беше скромно и свито момче, както и през годините, когато беше студент по право.
Вчера ми казва, че до сега е имал 15 интимни приятелки, но истинската не е била между тях, а аз си изпулих зъркелите:)
Още не мога да осъзная това неговото синдрома на ловеца ли беше или казва истината. Приятелят ми е на 37 години и все още изглежда малко свит.
По-скоро въпроса ми е защо някои мъже имат склонност да преувеличават, когато става въпрос за интимни връзки.
| |
|
Не разбирам, какво точно те смущава.
Да предположим, че господинът - като по-свитичък - е имал за първи път приятелка на 20-годишна възраст. Бройката му, както и да я погледнеш, означава, че всяка връзка при него средно е траела повече от година. Съвсем нормално, бих казала.
Въпросът е в друго - как при 15 сериозни връзки все налита на неподходяща. Човекът, очевидно, търси принцеса. Има една, обаче вече я заеха.
“Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили”
Васил Левски
| |
Тема
|
Re: Аз ли съм нещо старомоден....
[re: Xмммм]
|
|
Автор |
HAДEЖДA™ (dum spiro spero) |
Публикувано | 18.11.06 15:15 |
|
????????????????????????????????????????????
Аз пък не разбрах за какво преувеличаване иде реч. Че за 15 години да си спал само с 15 жени е по-скоро малко.
Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!
| |
Тема
|
[re: HAДEЖДA™]
|
|
Автор | Xммм (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.06 15:17 |
|
Колко е нормалното тогава?
| |
Тема
|
[re: Petkana_Divata]
|
|
Публикувано | 18.11.06 15:22 |
|
Хахаха
Тва беше проблема - мислил си, че е намерил принцеса, с чар, интелект и красива при това...Малко по-млада (на 28 години), когато си мислил, че вече я е омаял, и споделил невинно за бройката, очаквайки, че броят интимни приятели на девойката е повече от неговите и...тя взела та изчезнала. Чудеше се що така
| |
|
Нищо не е нормално или ненормално. Животът е това, което се случва, докато ние си правим планове - е казал един умен човек. А ти спри да разсъждаваш и се огледай за нещо дългокрако около тебе, защото ми се струва, че не си еякулирал отдавна, ще прощаваш!
“Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили”
Васил Левски
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 18.11.06 15:26 |
|
Много дългокраки като погледна през прозореца има, ама жената е в съседната стая...
| |
|
Приятелят ти е направил генерална грешка. Такива неща не се споделят пред жена, особено ако имаш идея да я направиш съпруга. Всяка иска да е единствена и неповторима, а това, че бройката преди нея е еди-каква си и още повече, че това се изтъква, може би я е накарало да предположи, че ще бъде сравнявана. Не знам случайт в детайли, но съм сигурна, че така не се прави.
Васил Левски
| |
|
Че какъв ти е проблемът тогава?
Хайде, марш веднага в съседната стая да хванеш жената за дупето! На бас, че ще я изненадаш приятно!
Васил Левски
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 18.11.06 15:33 |
|
Съгласен съм, ама ми иска съвет как да си оправи кашите...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|