Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:21 05.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Аз ли съм нещо старомоден....нови Отговор на мнението
АвторXмммм (Нерегистриран)
Публикувано18.11.06 15:06

или повечето ми приятели са истински динамит?!?
Снощи седнах да пия бира с приятел от училище и разговорът тръгна в такава посока, че той все още не е намерил жената на живота си.
Не го бях виждал от 15 години може би, в гимназията беше скромно и свито момче, както и през годините, когато беше студент по право.
Вчера ми казва, че до сега е имал 15 интимни приятелки, но истинската не е била между тях, а аз си изпулих зъркелите:)
Още не мога да осъзная това неговото синдрома на ловеца ли беше или казва истината. Приятелят ми е на 37 години и все още изглежда малко свит.
По-скоро въпроса ми е защо някои мъже имат склонност да преувеличават, когато става въпрос за интимни връзки.

Тема Re: Аз ли съм нещо старомоден....нови [re: Xмммм] Отговор на мнението
Автор Petkana_Divata ()
Публикувано18.11.06 15:14

Не разбирам, какво точно те смущава.
Да предположим, че господинът - като по-свитичък - е имал за първи път приятелка на 20-годишна възраст. Бройката му, както и да я погледнеш, означава, че всяка връзка при него средно е траела повече от година. Съвсем нормално, бих казала.
Въпросът е в друго - как при 15 сериозни връзки все налита на неподходяща. Човекът, очевидно, търси принцеса. Има една, обаче вече я заеха.

“Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили”
Васил Левски

Тема Re: Аз ли съм нещо старомоден....нови [re: Xмммм] Отговор на мнението
Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано18.11.06 15:15

????????????????????????????????????????????
Аз пък не разбрах за какво преувеличаване иде реч. Че за 15 години да си спал само с 15 жени е по-скоро малко.

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Тема Re: Аз ли съм нещо старомоден....нови [re: HAДEЖДA™] Отговор на мнението
АвторXммм (Нерегистриран)
Публикувано18.11.06 15:17

Колко е нормалното тогава?

Тема Re: Аз ли съм нещо старомоден....нови [re: Petkana_Divata] Отговор на мнението
Публикувано18.11.06 15:22

Хахаха
Тва беше проблема - мислил си, че е намерил принцеса, с чар, интелект и красива при това...Малко по-млада (на 28 години), когато си мислил, че вече я е омаял, и споделил невинно за бройката, очаквайки, че броят интимни приятели на девойката е повече от неговите и...тя взела та изчезнала. Чудеше се що така

Тема Re: Аз ли съм нещо старомоден....нови [re: Xммм] Отговор на мнението
Автор Petkana_Divata ()
Публикувано18.11.06 15:25

Нищо не е нормално или ненормално. Животът е това, което се случва, докато ние си правим планове - е казал един умен човек. А ти спри да разсъждаваш и се огледай за нещо дългокрако около тебе, защото ми се струва, че не си еякулирал отдавна, ще прощаваш!

“Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили”
Васил Левски

Тема Re: Аз ли съм нещо старомоден....нови [re: Petkana_Divata] Отговор на мнението
Публикувано18.11.06 15:26

Много дългокраки като погледна през прозореца има, ама жената е в съседната стая...

Автор Petkana_Divata ()
Публикувано18.11.06 15:29

Приятелят ти е направил генерална грешка. Такива неща не се споделят пред жена, особено ако имаш идея да я направиш съпруга. Всяка иска да е единствена и неповторима, а това, че бройката преди нея е еди-каква си и още повече, че това се изтъква, може би я е накарало да предположи, че ще бъде сравнявана. Не знам случайт в детайли, но съм сигурна, че така не се прави.

Васил Левски

Автор Petkana_Divata ()
Публикувано18.11.06 15:31

Че какъв ти е проблемът тогава?

Хайде, марш веднага в съседната стая да хванеш жената за дупето! На бас, че ще я изненадаш приятно!

Васил Левски

Публикувано18.11.06 15:33

Съгласен съм, ама ми иска съвет как да си оправи кашите...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.