Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:50 16.11.24 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема За или против гейовете?нови Отговор на мнението
Авторman (Нерегистриран)
Публикувано03.01.06 20:47

VSEKI MOGE DA SI PRAVI KAKVOTO ISKA-TOVA SI E NEGOVO PRAVO NA IZBOR.NO DA IMA BRAKOVE S HORA OT EDIN I SUSHTI POL I TE DA SI OSINOVIAVAT DECA,TOVA VECHE E IZVRATENO.

Редактирано от Bълk на 04.01.06 01:46.

Тема Re: За или против гейовете?нови [re: man] Отговор на мнението
Автор alteza (бясна съм!!!!!!)
Публикувано03.01.06 22:39

Не.Не е извратено.А едно захвърлено в детски дом дете се нуждае от дом,от семейство...от обич.И защо да не може да я получи?

Автор Дивaчkaтa (в джунглата)
Публикувано03.01.06 22:52

представи си как дете се отглежда от майка му....и сестра й или майка й.... къде е разликата .

или дете се отглежда от баща му и брата на бащата или бащата на бащата .

има немалко такива случаи. естествено ако спазват приличие пред детето - не се разходжат голи , не демонстрират интимност пред детето .

по ли е добре деца да бъдат гледани като животинчета в домове за сираци и да живеят скотски там. скоро имаше един репортаж как дете е починало защото не му е оказана медицинска помощ- било е болно от пневномия. причината била , че това дете не е записано в списъците на дома понеже е било навършило възрастта и изобщо не е трябвало да е там. родителите му - безработни - гледали още мисля че 5 деца , затова то нямало къде да иде. директорът се съгласил то да остане нелегално в дома..но това се оказало фатално за живота му . след като не е записано в списъците, нямало как да извикат лекар...и го оставили да умре... - намерили го мъртво това ли е бил по-добрия вариант според теб...

според мен е без значение пола на родителите- по-важно е децата да бъдат отглеждани и възпитавани в нормална , без стрес среда и да бъдат обичани, а не да са бреме за разнополовите си родители.

Тема Бабината ти...нови [re: man] Отговор на мнението
Автор ABe (разсеян)
Публикувано04.01.06 09:37

трънкина.

Нека се женят и педерастите, и лесбийките. Лошо няма.
Нека си осиновяват деца. И в това няма лошо.

По-горе ти обясниха някои неща. Няма да ги повтарям.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Тема Размисли... [re: Дивaчkaтa] Отговор на мнението
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано04.01.06 10:40

Много готино изказване.

Аз да си призная, нищо че съм гей, до преди известно време имах доста консервативно виждане по въпроса ТРЯБВА ли еднополови двойки да осиновяват деца /що се отнася до законова възможност - смятам, че е редно, защото всички хора са равни и т.н./. Въпросът беше дали е добре за детето, като знаем в какво общество живеем и как ще се чувства то, след като неговите съученици непременно ще го подкачат на темата, че има 2ма бащи или 2 майки и в един период от живота си ще се чувства зле и може ми ще се срамува от родителите си...

След това обаче посетих по работа един дом за сираци в гр. Роман. След това коренно си промених мнението - какъвто и живот да живее това дете при мен и колкото и да го подиграват, че родителите му са гей, нищо не може да се сравни с мизерията в която живеят децата там /а доколкото съм чувал бил един от добрите домове/. Хлапетата там бяха мършави, остригани 0 номер, почти дебилни /не защото са болни, просто никой не се занимава с тях/, неграмотни :((( Тези домове произвеждат аутсайдери, абсолютно неприспособени за живота навън и щом навършат 18 ги изхвърлят...

Ето защо вече си мисля, че ако в дома на еднополова двойка това дете намери обич и получи добро образование и добър старт в живота, за него ще е по добре да е там, вместо в някой от домовете за сираци...

Автор morska valna (morsko 4edo)
Публикувано04.01.06 18:10

Много изкривено виждане за нещата от живота.Слез на земята ако обичаш

Автор champion (минаващ)
Публикувано04.01.06 21:40

твърдо против.

точно се чудих как да се решат проблемите на децата по домовете и добре, че попаднах на твоята тема да ме светнат: разрешаваме на обратните да се женят и да си осиновяват деца и закриваме домовете! просто перфектно!

мързелът е белег за интелигентност

Тема Re: За или против гейовете?нови [re: champion] Отговор на мнението
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано04.01.06 22:02

разрешаваме на обратните да се женят и да си осиновяват деца

Не знаех, че ми трябва твоето разрешение. Даже напротив - сигурен съм, че не ми трябва. Положението ще се изравни за хетеро и гей - в цивилизования свят е така и тук така ще стане...

Апропо, иди да видиш дом за сираци, после пак ще си приказваме.

Тема Re: За или против гейовете?нови [re: mizrahi] Отговор на мнението
Автор champion (минаващ)
Публикувано04.01.06 22:13

като не ти трябва какво се занимаваш с мен?
а би ли могъл да изредиш цивилизованите страни с решените проблеми на обратните и на децата?

мързелът е белег за интелигентност

Тема Вицнови [re: man] Отговор на мнението
Автор BълkМодератор (умора няма)
Публикувано04.01.06 22:42

- Иванчооо... прибирай се
- ей сега, тати
- аз не съм татко, аз съм майка ти!
- ходи ви разбери педерасите !

-----------------
живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.