|
Тема
|
Glasuvaite za Dtoi4kov na:
|
|
Автор | me (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.03.05 18:19 |
|
http://www.eurosport.com/football/
| |
|
То бива неграмотни футболисти и фенове ама... да сбъркаш и името на тоя за който предлагаш да се гласува.....
......
А в 33 - распяли, но не сильно.
.......
| |
|
Сбъркал/а е, защото S е до D, кво толкова...от бързо писане и аз бъркам така.
Ти какво си?...Чудовище от приказките- ето какво е!
| |
|
То и аз бъркам от време на време, ама да не си прочетеш заглавието на темата....
От бързане викаш... ами да, от бързане! Флуднаха целия дир - няма клуб кажи речи дето да не са пуснали по една тема по повода. Точно за туй не гласувах. Аман от реклами и от личности дето ми казват какво трябва да правя!
......
.......
| |
|
Поручик, извинявай, но едва 13-15% от хората в разл. общества ЗАПОЧВАТ да градят себе си като личности в процеса на поръастването си. Градежа завършват десетина процента от започналите.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
|
Индивиди става ли?
......
.......
| |
|
И аз бях пуснала такава тема тук- за гласуването...и какво...Не мога да разбера за какво се ядосваш...НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИШ! Гледаш и четеш всякакви агитки и реклами, а ситото на РАЦИОНАЛНИЯТ ти ум преценява, на кое да обърне внимание и на кое-не...Това, че се ядосваш само показва, че си обърнал премного внимание на нещо, което УЖ считаш за незначително...Ще се повторя, ама има една команда IGNORE, чийто бутон не е на екрана
Ти какво си?...Чудовище от приказките- ето какво е!
| |
|
НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИШ!
Заглавието на темата неказване ли е? Щото гласи точно следното: "Гласувайте за Дтоичков" (е не точно - попревел съм го на кирилица)
А реклами не само, че не чета но и не гледам - имам си дистанционно
А агитките и манифестациите ме отвращават. Средния коефицент на интелигентност при тях е корен квадратен от КИ на най-ограничения в тълпата.
......
.......
| |
|
Свободен избор и воля.
И не си пилей Ки-то
Някой в строя не пее, но аз го чувам!
| |
|
|
|