|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
abe tupichko e,... no molq za mnenyq..
|
|
Автор | glupava (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.04 20:07 |
|
Razdeleni sme... na xilqdi kilometri... vijdame se na po 2-3- meseza za po 2-3 dni... uj se obichame... pravim planove razni,... suvmestni. Abe uj zvetq i rozi...
No!
Mi kazva vsichko! Shte rechete - che to tova si e mnogo dobre daje, eto, chovekut nqma taini, ne iska da te luje... ashkolsuun! Muj na mqsto!
E, da, ama ne!
Ot vreme na vreme na nqkoi kupon nqkoq si chujdozemka ei-tui, megdu vodkite...
mu spretva po nqkoq svirka!!!
Mi taka de, muj e vse pak, samo na chekii li? Puk i tova nali nqma nishto obshto s men - az, vidite li, sum neshto malko po-taka, toest, razlichno. S men, kakto se doseshtate, e drugo... ama pustite mu kilometri... choveshtinka, kakvo da se pravi..., jajda!
E da, ama ne! Az ne moga da prostq! Az ne moga da zabravq i nai-veche me boli ot fakta che mi go kazva!
Ei tuka na, jenite shte me razkusat!
Ili ne...
Ta kato ostavim nastrana shegovityq ton, vuprosut e dosta seriozen, zashtoto veche seriozno se zamislqm da sloja krai na tazi vruzka. A tq ne e mominsko uvlechenie i ne e ot vchera...
Naistina molq za mnenieto vi - i muje, i jeni.
Vuprosut e ZASHTO MI GO KAZVA!
Utochnenie: Znae, che tova mi prichnqva bolka i reagiram dosta otrizatelno. I skandalno!
Poqsnenie: Toi e shiban SCORPION! /za koito razbira/.
Thanks i s uvajenie,
Glupavichka
| |
Тема
|
Re: abe tupichko e,... no molq za mnenyq..
[re: glupava]
|
|
Автор | Mиxaeлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.04 20:27 |
|
Ами това, че ти казва си е наистина много добре. Ама ако наистина толкова държи на теб може и да си го спести(или правенето или поне казването). Аз не бих могла да понеса мисълта за такова нещо и на твое място стях да съм го зарязала на секундата (при условие, че аз съм с чиста съвест, т.е. нямам никакви забежки, въпреки нуждите си).
Поздрави!
| |
Тема
|
[re: Mиxaeлa]
|
|
Публикувано | 16.03.04 20:34 |
|
Ne e tolkova lesno...
no e bolezneno
| |
Тема
|
Re: mnenyq..
|
|
Автор | eдиннa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.04 14:04 |
|
Той:Razdeleni sme... : От кого?
1. От Бог
а) Аллах (не е пречка)
б) Исус (не ви разделя)
в) Църква - католическа (мани я): православна - кажи и да стане калугелка
г) Йахве 6 никакъв проблем - стани християнин!
д) хората - дгд (другаде хората са други, де) все тая!
na xilqdi kilometri... (мисли по горните точки и подточки и ... че Земята се върти във времето и пространството) около слънцето и има спътник, който не е от значение, ако не си лунатик, но и да си - все тая)
vijdame se na po 2-3- meseza za po 2-3 dni... (ами не се оплаквай - има и такива, дето не се виждат много-много, а си траят, или не - все тая, оплакват се, не оплакват - няма никакво значение за тях и за близките им)
uj se obichame... (или - или - тук две положения няма, няма уж - има да или не)
pravim planove razni,... (вие ли или други за вас? отрежете другите и си свиркайте леката кавалерия)
suvmestni. (съберете всички в кюпа и така правете планове съвместни, ако не се съвместяват някои с вашите планове, теглете им майната и си правете какното ви душа иска и сърцата юнашки)
Abe uj zvetq i rozi... (зрелища? оставете хляба и солта)
No! (Но няма. има да или не)
Mi kazva vsichko! Shte rechete - che to tova si e mnogo dobre daje, eto, chovekut nqma taini, ne iska da te luje... ashkolsuun! Muj na mqsto! (упс! Всичко горно не важи за теб! Важи за мъжа от жената)
E, da, ama ne! )кое - не? Ти мъж ли си или жена? Виж си между краката и реши!
1. Ако си мъж - важи ми съвета (женския)
2. Ако си жена - дгд - т.е. не давам съвет на жени. Питай майка си.
3. Травестит си. Не ти трябва моя съвет - прави каквото искаш - все ми е през... панталона.
4. Ти си би - чети и мисли... но реши... имаш време...
5. ти си хомо - бъди сапиенс - ще ти помогнем...
те това е дотук...
...........................................................................................................................
Ot vreme na vreme na nqkoi kupon nqkoq si chujdozemka ei-tui, megdu vodkite...
mu spretva po nqkoq svirka!!! (ако си този, когото обичам, мисли за главата си - режа глави....... после може и да ги залепя, но зависи......
............................................................................................................................
Mi taka de, muj e vse pak, samo na chekii li? Puk i tova nali nqma nishto obshto s men - az, vidite li, sum neshto malko po-taka, toest, razlichno. S men, kakto se doseshtate, e drugo... ama pustite mu kilometri... choveshtinka, kakvo da se pravi..., jajda!
(Ако си жена и е мъжа ти - зарежи го и ми го остави на мен....... аз знам какво да го правя..........)
..................................................................................................
E da, ama ne! Az ne moga da prostq! Az ne moga da zabravq i nai-veche me boli ot fakta che mi go kazva! (Ако си мъж и ти го казва жена ти - вярвай й, ако ти го казвам аз - вервай ми, де...)
...............................................................................................
Ei tuka na, jenite shte me razkusat! (убивам такива кучки и ги излежавам - без майтап)
Ili ne... )или си жена или си мъж-похлупак - първата да го духа, а ти си ми мъжа на мечтите)
.............................................................................................................................
Ta kato ostavim nastrana shegovityq ton, vuprosut e dosta seriozen, zashtoto veche seriozno se zamislqm da sloja krai na tazi vruzka. A tq ne e mominsko uvlechenie i ne e ot vchera... (Тук съм шах, но не мат, защото не мога да свържа края на мисълта, или лъжеш или заблуждаваш или и двете, но....... така отговор няма й да получиш. Извод - трябва да изядете солта, за да се опознаете - иначе - важи най-горното, по принцип)
Naistina molq za mnenieto vi - i muje, i jeni.
Vuprosut e ZASHTO MI GO KAZVA! (за всеки слай - при всички случаи ще прави и така, ако е жена, де, а ако е мъж, е профи, в лигата, де, аман му е работата, ако ми падне в ръчичките - всичко ще си каже! Без бой, де, ако е лъгал с цел педераслък - ще му променя половете - докато всички станат доволни)
...............................................................................................................
Utochnenie: Znae, che tova mi prichnqva bolka i reagiram dosta otrizatelno. I skandalno! (това е женско изречение за мъж-педал или изречение на ревнивец, който не знае нито какво, нито как нито защо иска нещо от жена , защото не я обича! Корист, корииииииииииист........ нейсе... има и такива слумаи.... или
тя не знае за чувствата му.... ами има поща - пиши, бе, страхлимец, директно, в целта - или искай ръката й официално, както се прави на света.... няма туй-онуй в тази игра - или - или, сревно тук нума, то е горе!)
..................................................................................................
Poqsnenie: Toi e shiban SCORPION! /za koito razbira/. (тя го обича именно заради това!)
........................................................................................................................
Thanks i s uvajenie,
Glupavichka

............................................................................................
теб те прескачам! поне за сега.... дано да ти дойде акъла по-скоро.

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Haчko () |
Публикувано | 17.03.04 18:41 |
|
Казва ти го, защото те обича. И защото и той е глупав като теб 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
| |
Тема
|
[re: Mиxaeлa]
|
|
Автор | JTl (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.03.04 00:17 |
|
И все пак не стана ясно дали си чиста пред човека или говориш по принцип
| |
Тема
|
Евала на мъжа
[re: Haчko]
|
|
Автор |
Jogo (i kvo) |
Публикувано | 23.03.04 11:15 |
|
Щом ти го казва значи всичко е наред. А ти не гледаш ли настрана през това време? И вместо да се чудиш дали да се разделите по добре измисли как и да идеш и ти там където е той:) Успех!
Курвата си е курва, не я търси, тя сама ще се обади
| |
Тема
|
Xm, interesna predstava
[re: Jogo]
|
|
Публикувано | 24.03.04 20:49 |
|
imate vie za liubov. mamka mu?!?!
Znachi me obichal... vij ti,... obache suvsem suznatelno i zelenasocheno mi prichinqva bolka...
A kakvo li shteshe da e ako ne me obichashe???
Abe az da ne sum mazoxistka, be!!!
Ebasi i liubovta
Sorry za tona, ama imam useshtaneto che neshto se sheguvate... ili az suvsem prevurtqx...
| |
Тема
|
|
|
Автор | dove (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.04 13:06 |
|
aaaaaaaaa pisna mi ot teb!   
| |
Тема
|
[re: dove]
|
|
Автор | xxx (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.04 21:38 |
|
ami izvadi go da posviri...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|