|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Wluben sym w momiche, 10 god po malko ot men
|
|
Автор | Mr_Wonderful (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 00:28 |
|
Az sam na 26, tq e s 10 g. po-malka ot men. Za men tq e nai-krasivoto sashtestvo. Kato ia vidia sarceto mi zatuptiawa po barzo, stavam nespokoen, kato govoria s neia samo ia gledam bez da moga da kaja nishto. Znaia che i tia me haresva, no niamam smelost da i razkria chuvstvata si, struva mi se che oshte e rano.
Chudia se dali ne sam se obarkal neshto, dali ne smesvam chuvstvata si.?
| |
Тема
|
Re: Wluben sym w momiche, 10 god po malko ot men
[re: Mr_Wonderful]
|
|
Автор | tunio (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 00:43 |
|
pich , nameri si nesto da ebnesh i stiga si se raztuptqval kato vidish 16godishno
na toq svqt mnogo krasivi momiceta, ako mi se trushkash taka za vsqka ubava i malka... bez nervi ste ostanesh brato
ima edno reshenie i dvamata znaem koe e ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Питъp (иху-аху) |
Публикувано | 14.11.02 01:52 |
|
направо се оженете
пфууу баси и глупостите, бил влюбен, влюбена ти е долната глава
......kato govoria s neia samo ia gledam bez da moga da kaja nishto......... 
ей това вече беше нещо добро  
| |
|
На 16 е достатъчно голяма! И тя и ти си искате нещо. Що ти трябва да се тормозиш, че имте голяма разлика. Веднъж се живее!
| |
|
Ако стане, стане! Още е малка, няма акъл, може и да ти върже:)
Non omnes beati sunt, qui beati videntur esse/Не всички, които изглежда, че са щастливи, са такива/
| |
Тема
|
|
|
Автор | ManWhitNoName (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 13:23 |
|
батка давай смело бе кво го мислиш
само ако не е деТствено барай по така че те утепах после
писна ми да кърпя калници хахахаха
| |
|
Те момичетата са различни но трбява да се вземат пред вид няколко неща:
1.От мен си знам, че женички на подобна възраст са много навити на младежи на подобна възраст. Първо, защото се допуска, че са по-опитни, и второ-фукат се пред приятелките си (на тази възраст това е много силно).
Като гледам- бъканое с девойчета, които си умират да си загубят девствеността с такива като мен и теб.
2.Обаче подобни твари на 16 години са си и опасни, а понякога пораждат и редица неудобства: например трябва да се прибира рано в къщи, има строг родителски контрол (което е съвсем разбираемо, като се има пред вид какви съмнителни типове като теб се мотаят около децата им). Ако е девствена, ще има да почакаш 1-2 месеца, докато я праснеш (ей че съм вулгарен).
3.Някои подобни твари са страшни снобки и а само ще се фукат с теб пред приятелките и като цяло нямам да им пука особено какво ти е. Един познат така се сдуха с едно такова пиче, направо му е изпила мозъка, като го гледа човек не е същия- пие нелегално от нея, спича се невероятно (чак става смешен), мълчи и нищо не казва в нейно присъствие. А преди не беше такъв. беше весел, умерено пиещ жизнерадостен малдеж.
4.Я се консултирай с юрист законно ли е да правиш секс с нея. Щото не си заслужава да я лежиш после.
Предлагам ти следната тактика да я свалиш:
Не я гледай като кости на динозавър с изхвръкнал поглед и течащи лиги, а вземи поеми инициативата. Давай го тежкар. "Не че ми харесваш чак толкова, ама от мен да мине-ще се жертвам да съм с теб". Все пак си 10 години по-голям от нея, намеквай й за това кой командва парада.
Щото ако продължаваш така ще ти пийне мозъка като на оня пич.
УСПЕХ!!!
П.П. И чукай по-здраво и всичко наред, сега ти е времето. И после няма да съжаляваш "Ех, защо не я чукнах тая!".
| |
|
:)
Az sym imala vryzka s myj, koito e s 25 godini po-goliam ot men.:)
Ne se pritesniavai.
Niama nishto nenormalno.:)
| |
Тема
|
Re: От личен опит
[re: Бoko]
|
|
Автор | picher (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 19:16 |
|
Много добър психопортрет:-)
Аз също от личен опит ще добавя и за един мой приятел
За щастие девойката се оказа точна в доста отношения и са вече заедно повече от 2 години!
Обаче 1 година всичко беше ОК и след това девойчето започна да прави някакви детски истории, от което на приятеля ми му ставаше много кофти - абсолютни детинщини ...
След това се обясняваха, тя се разкайваше, и си продължават, щото иначе са си много готини...
Та дерзай - има и такива случаи, но имай казаното от мен и боко.
| |
Тема
|
pich, slushaj
|
|
Автор | very_umen (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 21:17 |
|
razbiram te kakvo iskash da kajesh... maj drugite ot kluba mislqt i dejstvat samo s dolnata si glava ama nqma znachenie....
kakvo kato e po-malka ? vuobshte da ne ti puka - gledaj na neq kato na prekrasno sushtestvo, nezavisimo ot vuzrustta i - nedej da se izmuchvash i da si postavqsh pregradi, koito vsushtnost gi nqma... radvajte se na jivota !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|