|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
povedenie na iziskania muz
|
|
Автор | ScarefacE (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.02 09:59 |
|
Zamisliali li ste se kolko mnogo podrobnosti ima okolo modata ili okolo nachina na povedenie na "iziskanite lichnosti"? Primerno kak da si razkopchavat kopchetat na sakoto ili kak da drzat chasha....Chudno mi e kude gi pishe vsichki tezi neshta?Vse triabva da ima niakude ,kudeto da se kazva neshto po tozi vupros.Shte sum vi blagodaren,ako pomognete s niakoi drug savet,pitam za aabsolutno vsichko,ako shtete dori i za tova kolko chetso triabva da se brusne edin muz....
| |
|
Има едно книжле "Дипломация и протокол" - в него са изписани всевъзможни поведенчески модели и правила, но до колко те биха те направили "изискан" - ето това вече е друга тема 
| |
Тема
|
Re: povedenie na iziskania muz
[re: !!SUNSHlNE]
|
|
Автор |
kakata (от Тобосо) |
Публикувано | 09.05.02 13:08 |
|
Ми може пък за консул да е назначен човекът.
Нали знаеш как става, хоп за ушите братчеда и нерде Ямбол, нерде Стамбул.
| |
Тема
|
[re: kakata]
|
|
Автор |
!!SUNSHlNE (безобидна) |
Публикувано | 09.05.02 13:16 |
|
е Стамболския етикет не го знам де е описан, та предлагам да си остане в нерде Ямбола 
| |
Тема
|
[re: ScarefacE]
|
|
Автор | мapципaнчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.02 23:47 |
|
Това поведение се наследява в семейството.Иначе изглежда тъпо Бай Гошо да се изтъпани с червените си бузи и напращял корем и изискано да започне да си разхлабва вратовръзката "че го душала " .Изисканоста е и вродено качество .Нима не си виждала как много странно едни хора,които не са чели книги за това са много изящни-тънки дълги пръсти,красиви ръце,аристократична осанка-без да са някакви потомствени аристократи.
| |
|
мисля,че тук не ставаше въпрос за вродена изисканост,още по-малко за физическата й страна.
Шапка светулки,за да ми бъде весело,когато пиша стихове за надеждата
| |
|
Opredeleno ne e samo vrodeno .Vse pak ako se razdahme s predopredelena sudba niamashe da se lutame tolkova mnogo v zivota koi kakuv da bude...
My pleasure becomes my poweR
| |
Тема
|
[re: ScarefacE]
|
|
Автор |
memo (непознат
) |
Публикувано | 10.05.02 20:32 |
|
Ne znam za6to no "Iziskan muj" mi zvy4i yjasno prevzeto. Kogato 4ovek ima dobro doma6no vuzpitanie niama ni6to po-dobro ot tova da se durji estestveno.
| |
|
Напълно съм съгласна.А и не е само лутането кой какъв да бъде,след това,след като направим избора си, трябва и да изградим образа,на човека,който сме избрали да бъдем-не само както ние го виждаме,а и такъв какъвто хората очакват той да бъде.Ако вродените ни качества ни помагат-ок,но често се налага да вървим срещу природата си,за да бъдем онова,което желаем.
Шапка светулки,за да ми бъде весело,когато пиша стихове за надеждата
| |
Тема
|
[re: memo]
|
|
Автор |
mushmorok (сърдечен) |
Публикувано | 11.05.02 01:29 |
|
A kakwo da prawq ako imam otwratitelno doma6no wuzpitanie da mra li? Moje puk i az da iskam 4owek da stana.
ИСТИНАТА е повече
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|