|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ima li budeshte za studenti medici :) ?
|
|
Автор |
student () |
Публикувано | 23.06.00 20:38 |
|
Ne znam dali tuk mu e myastoto da pisha ... no ..
E kak mislite ima li budeshte za horata koito vlagat nemalko trud , nervi , pari i lichno zdrave v izuchavane na medicina v BG ...Dali tezi investicii nyakoga shte se vurnat ?
Az sum student v MU Sofia 4 ti kurs... kogato kandidatstvah vyarvah che "po zle ne moje i neshtata shte trugnat samo v edna posoka - kum po dobre" ... e da ama sega minaha 4 godini .. i na men kato che li mi doide akula ... to hubao .. blagorodno neshto e medicinata .. ama tryabva i da se yade...s kolegite zapochvame da se chudim ... ne e li vreme da se nauchim da karame TIR , da lepim plochki....ili neshto ot sorta ....mai v BG se plashta poveche za opravyaneto na edna peralnya ot kolkoto za "popravyaneto" na edin chovek , izvinete za gruboto sravnenie !!!
P.S . Otnasya se za tezi studenti koito nyamat mama i tati profesori i docenti , nyamat vuichovci i chichovci koito da slojat po edno ramo pri namiraneto na rabota.
Na vsichki kolegi studenti ... uspeh na lyatnata sesia !
| |
Тема
|
[re: student]
|
|
Автор |
12345678 () |
Публикувано | 24.06.00 21:46 |
|
Hey kolega!
Kakvo se pravish na udaren! Lekar gladen ne e ostanal. Ako e ostanal, to e putjo deto ne mozhe gashtite da si varzhe. A pa ako nemash vujcho vladika, to si e tvoj problem, ebi se v gazo!
| |
|
Има - учиш наглийски. Учиш и тестовете за USA лиценз и проблемите са ти доста по малко.
В БГ и с вуйчо владика и с баща професор и с майка в деканата нещата са трудни. Преуспяваш ако не си лекар а търговец с бяла престилка. Иначе с много труд се докарваш до някаква успеваемост.
И още един шанс - учиш програмиране. За няколко години ставаш лекар програмист и може да изкарваш като програмист за медицина добри пари.
| |
|
Vujcho vladika, bashta profesor i majka v dekanata! LoL! Stranna kombinacija... Mihajlov, tvojte takiva li sa bili? :-D
| |
Тема
|
[re: student]
|
|
Автор |
prepatil () |
Публикувано | 25.06.00 15:52 |
|
Hei,mladej, stiagai se za selo.ima svobodni 1200 lekarski praktiki!tam shte nauchish tova koeto nikoga i v nikoi institut ne shte ti go dadat.A ako si dobar,moje i da uspeesh.Inache zashto si gubil vremeto 4 god,plochki mojesh da lepish i bez uchenie.Uspeh
| |
|
Нито баща професор. Нито майка в деканата. нито вуйчо владика.
Сега доволен ли си?
Пък и можеш да провериш.
Нали уж си цвят ли там какво на нацията.
| |
|
Прав си но и има неща които могат да се научат само във вузовете.
Но иначе практиката си е практика а медицината по мое време беше 6 г.
| |
Тема
|
[re: 12345678]
|
|
Автор |
student () |
Публикувано | 26.06.00 00:27 |
|
Ta znachi az tova go napisah ei taka da vidya kakvo mislyat drugite ...
DR Mihailov , pozdravi kak ste , kak varvi rabotata po ECG platkite :)
Za vashia savet - absolutno ste prav ! ... s programirane veche se zanimavam ot desetina godini .. v momenta rabotya kato mrejov administrator i programist .. za po 1 chas rabota na den za 20 dena si dokarvam lekarska zaplata :)) ... no ne e tova vaprosa... kato kandidatstvah .. puk i sega mi se iskashe da se zanimavam s MEDICINA :) .... kakto i vsichki kolegi predpolagam ... kato lekar programist v BG edva li se pravyat mnogo pari ... no navun da ...
to kakto se vijda vseki se opravya kakto moje ( i az v tva chislo ) ... ama shto da e taka ...
| |
|
V interes na istinata d-r Stoqn Mihaylov e edin posredstven, no tvarde ambiciozen i hitar selqnin. Ojenil se e za dashterqta na profesor Panteley Popov i docent Mariq Popova. Ta te sa go uredili v katedra Physiologiq kam MA.
| |
|
А, и туй ще проверим. Все пак по-съм цвете от тебе, гестаповецо!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|