|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Дай да се разберем първо.Ти на кое викаш хетеросексуален секс?!!!
А , колкото до "девойките" - не бъди сигурен,
че няма да се заразиш от нещо!
Нали знаеш какво правят девойите на батковците ако искат дълго време да се запазят девствени?! То не всичко става за ядене - нали разбираш?
| |
|
А ако ти си девойка , както излиза - нещата не са много по-различни пак по същата причина.
| |
Тема
|
predpazni sredstwa
[re: Tedi]
|
|
Автор |
teodora () |
Публикувано | 28.07.00 18:56 |
|
blagodaria za kompetentnia otgowor
| |
|
Tedi,
ima niakolko osnovni bolesti predavani po polov put.
1.Sifilis-mojesh da razgledash vnimatelno i da zabelejish dali ima niakakvi neobiknoveni iazvi-bez mnogo da sa zacherveni i bez razni neshta da tekat ot tam.Po pravilo sifilisut ne boli.(vzemi procheti otniakude za tova.)
2.Herpes-toi boli i to mnogo.Izhlejda kato iazvichka s malko cherveno otstrani-mnogo lesno se hvashta-ot muje i ot jeni.
3.Gonorea(triper)-jenite nai chesto sa bez simptomi no puk predavat zarazata mnogo dobre.I lesno se hvashta s usten kontakt.
4.Hlamidia-bez simptomi,pravi golemi porazii po otnoshenie na bezplodie po-kusno.
5.Hepatit B-vse poveche hora sa vaksinirani ,no ne i v nashata strana.Niama da e zle da se vaksinirash.
6.HIV (SPIN)-kunilingusut e s mnogo po-maluk risk ot felacioto.
7.Kondiloma-te sa kato bradavici po genitaliite.Oturvane niama i sa mnogo visok risk za rak na shiikata na matkata.
8.Trihomonas-niama kak da ne ia poznaesh ,mirishe na razvalena riba i e mnogo gusto techenie.
9.Kandida-lesno se lekuva no surbi i kurvi po naikoga.
10.Razni drugi.
Da se pazish vaji i za jeni i za muje.Podbirai si partniorite vnimatelno.daje gi pitai direktno za razni bolesti-nishto ne prechi.
Riskut ot seks mejdu jeni e po- nisuk ,no ne e za prenebregvane.A s muje-NOSI SI PREZERVATIV.NE RAZCHITAI NA TIAH DA SI NOSIAT!
Nomerut e da hodish redovno na lekar -dori i za nai-malkoto sumnenie-povesheto ot tezi neshta se lekuvat.
Zabavliavai se.Ako znaesh kak-sigurno e got.
| |
|
molia za washiat e-mail. blagodaria mnogo predwaritelno.
| |
|
Tedi, hubavoto na Interneta e,che mojesh da si ostanesh otnositelno anonimen.Tova vaji i za men ,i za teb.Za tova davai s vuprosite.Niama nachin niakoi da znae koia si ti ili koia sum az.Ako si post-vam E-maila tuk,Bog znae koi drug oshte shte mi pishe.
Ako znaesh kak moga da ti go dam s izvestna bezopasnost-shte mi e priatno da si govorim.Za sujalenie ne sum mnogo posledovatelna v poseshteniata si tuk,zashtoto obiknoveno sum mnogo zaeta.No ako imash kakvito i da bilo pritesnenia,vuprosi-kazvai,shte se opitam da sum polezna.
Setih se!Ako otgovorish na tova suobshtenie,az shte "click"-na na "izprati vsichki otgovori na moia E-mail" i taka shte polucha tvoia E-mail adres.Shte se opitam da otgovoria po -skoro
| |
|
Zabravih da go "click"-na.Sega veche e nared.
| |
Тема
|
predpazni sredstwa
[re: doctorka]
|
|
Автор |
ВИ () |
Публикувано | 02.08.00 15:19 |
|
po-byrzo beshe da se sreshtnete v chata, i tam po lichnata da si razmenite email-adresite.
| |
|
Ami che nali taka se vijda i vashiat adres!!! Minete s mishkata vyrhu imeto si i shte go vidite dolu v status liniata!! A ako kliknete 2 pyti na nego, shte se otvori prozorec za e-mail i pak shte go vididte.
No ne se pritesniavaite. Ne mislia, che niakoi ot klubovete shte nahalstva da vi pishe bez pokana.
| |
|
blagodaria za pomoshtta.No pak ne mi e iasno.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|