|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Всичките ми близки са ваксинирани
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 06.12.21 12:30 |
|
Близките ми хора са ваксинирани. Някои от тях с бустерна доза вече.
Остана моята леля по бащина линия, която е прекарала КОВИД, но ще сложи ваксина този месец. Така сме говорили.
Майка ми, възрастна жена, е с първична ваксинация на АстраЗенека. След няколко дена изтичат 180 дни оттогава, трябва да я заведа някъде за бустер.
Вчера и най-малкият ми племенник беше ваксиниран с първа доза. Той е на 12 години.
Днес е с болка в ръката и отпадналост, нормални странични ефекти.
Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.
| |
Тема
|
Моите най - искренни Съболезнования!
[re: saksun]
|
|
Автор |
laplandetza (старо куче) |
Публикувано | 06.12.21 19:50 |
|
| |
Тема
|
Re: Всичките ми близки са ваксинирани
|
|
Автор |
hidrazin4o (рекордьор) |
Публикувано | 06.12.21 20:18 |
|
Мислех че си в ремисия но явно пак си в стадий на пълната клинична изява...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Chromosom () |
Публикувано | 06.12.21 21:41 |
|
Чух от един от депутатите че много от близките му имат корона (пардон, сертификат за педерастия), но отказват да го използват, защото не е редно спрямо тези които нямат. Така че не ни се хвали - най-малкото знаеш че всички до един сме против освен двамата дето ти довлече тук да гласуват за теб срещу Лапландеца.
| |
|
За леля ти и майка ти мога да приема, да речем са възрастни, имат някакви хронични заболявание почти сигурно, обаче да ваксинираш дете на 12 години - това е изродщина и престъпление.
За чий си го ваксинирала детето? Че то ако се зарази няма да го усети или дори в най-лошия случай няма да е тежко боледуване, с практически 100% вероятност без никаква опасност за живота.
Това, което правиш е ала доктор Менгеле - злобни експерименти с живи хора, и още по-лошо - деца. Щях да напиша да ти тежи на съвестта, но ти такава очевидно нямаш, както и здрав разум нямаш. IQ клонящо към 0.
Редактирано от rien ne va plus на 06.12.21 23:19.
| |
|
Ако ваксините носеха вреда и рисковете надвишаваха ползите, науката нямаше да ги препоръчва горещо.
Кой щеше да иска най-обичните му хора да се ваксинират, ако извършването на това носи опасност и не е преценил реалното положение?
От позицията на какъв обясняваш по най-грозен начин какво е било правилно и неправилно за детето?
Наричаш родителите му изроди и извършили престъпление ли? Сестра ми е лекар, зет ми – стоматолог и орален хирург, майка ми (баба на племенника) е дългогодишен педиатър, вече неработещ, за която съм чела хубави думи дори в бг.мама и в клубовете, писани преди години, когато не съм знаела дори за съществуването им, брат му – най-големият ми племенник завършва дентална медицина тази година.
Остави ме мен. Но ти обвиняваш всички тези хора, прекрасно запознати с ваксинирането, в извършване на престъпление ли?
Да добавя, самото дете изрази желание да бъде ваксинирано преди още да бъде повдигнат въпросът пред него.
Този, който нарича лекари, вършещи съвестно работата си Менгеле и Гьобелс, не е друго освен долен нагъл лъжец, злобар и лош човек.
П.П. ЕМА вече одобри ваксинирането на деца между 5 и 11 години в ЕС с ваксината на Pfizer, равняваща се на 1/3 от дозата за възрастни.
| |
|
Ще помоля да не ми отправяш постове повече.
Останах в клуба, защото Hobi, която е колега, ме помоли.
Намалих влизането, не съм модератор, но ти и още двама-трима не спирате с агресията, като за жалост точно вие сте постоянното присъствие и правите атмосферата отвратителна. Казаха ви го още двама души, само че, това явно е без значение за вас.
Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.Редактирано от saksun на 07.12.21 11:21.
| |
|
Да, казвам, че всички вие сте извършили престъпление.
А това, че детето само искало не заслужава да се коментира даже. И не защото мнението на детето няма значение, а защото е подведено.
Питаш ме от позицията на какъв казвам това?
Казвам го от позицията на човек с някакъв житейски опит и инженерно образование и практика, който може да мисли и преценява информацията, с която разполага и не може да приеме с безразличие как се правят експерименти с деца.
Глупостите за бгмама са съвсем неуместни и показват само какво ти е нивото.
Не високомерието ти определя истината. Истината се определя от фактите. А инженерното образование е много силно, в смисъл, че ако не можеш да мислиш и преценяваш не можеш да станеш инженер. Само със зубрене инженер не се става.
Ти освен да повтаряш като папагал директиви друго не правиш. Изгледай видеото, което е дал днес лапландеца!
| |
|
Тук засега не виждам друг, освен теб, който прави атмосферата отвратителна.
Луда мания за ваксиниране.
Можеш да ме помолиш да си тръгна ако съм ти дошъл на гости. Тук е публично място, на което сама си разказваш кой как се ваксинирал, какво очакваш? Ръкопляскане ли?
Забавното е, че всички сме написали по един или друг начин отношението си и мнението си за тъпотията, която сте направили с детето. Обаче само към мен отправяш искане да не ти отговарям.
В момента в който спреш с идиотщините и аз ще спра да ти пиша.
| |
Тема
|
[re: Chromosom]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 07.12.21 11:52 |
|
Пишеш неистина отново.
Сто пъти обясних, че не съм настоявала, нито споменавала пред когото и да било да гласува за мен, нито дори за наличието на анкета в ,,Медицина".
Балдриан и Грийнлайт отговориха на глупавите ви обвинения – никой не ги е повикал, даже вторият не е дал вот, защото не пише тук и не познава другия претендент (той го написа в пост).
Освен това:
– държах на явното гласуване, точно за да се избегнат спекулациите и натякванията към мен. За вота на шест души се знае кои са, те го заявиха.
– никога не попитахте кои са тайно гласувалите за Лапландеца/против мен, врещяхте само относно гласовете за моята кандидатура
– при завършила анкета 13:12 за мен, писах на Киро, че се отказвам от модераторските си права и моля да ги даде на Лапландеца. И това при положение, че съм изказвала неведнъж несъгласието си той да е модератор, обяснявала съм защо. Независимо от това двукратно молбата ми към администратора беше той да стане, дано настъпи мир.
Слава Богу, Киро е прочел негови постинги и веднага е решил, че е неподходящ, което смятам и аз.
Друг лекар – да. Hobi или Павиан, това съм споменавала също.
Темата за модерирането трябва да приключи. Нагло е да продължаваш/продължавате.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|