Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:46 17.05.26 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Имало ли е досега ваксини, коитонови  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано01.11.21 08:22

...да трябва да се поставят по 3-4 пъти годишно?
Аз поне не знам за такива.
Това не са ваксини. Беше вече казано и от Чорбанов.

Тема Re: Имало ли е досега ваксини, коитонови [re: rien ne va plus]  
Автор laplandetza (старо куче)
Публикувано01.11.21 08:33

Няма такива.
Няма до сега и ваксини , които изобщо не предпазват от заразяване и разпространение, изключваме грипните, но те предпазват много по добре от заразяване и разпространение за конкретните грипни мутации-щамове.
Псевдоваксините на шмайзера и мародерните не отговарят на критерия за ваксини, не предпазват от заразяване и не спират разпростр. на вирус.

Тема Re:нови [re: rien ne va plus]  
Автор saksunМодератор (непозната)
Публикувано01.11.21 11:24

Разбира се, има такива ваксини в бебешка възраст. Те са комбинирани спрямо причинителите на няколко заболявания, дори не само еднa болест като КОВИД.

Ако се прави отделно от тях ваксината срещу Хепатит В също е в рамките на година. Така е и при възрастните, които си я правят.
Първата доза се слага, един месец след нея е втората и третата е 6 месеца след първата (или аналогично 5 месеца след втората).

Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.

Тема Re:нови [re: saksun]  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано01.11.21 11:37

И след това? За ваксината срещу хепатит B питам.

Автор rien ne va plus ()
Публикувано01.11.21 11:41

И понеже си заключила темата за модератор да попитам - имаш ли някакво потвърждение за това кой ще е от утре модератор?

В момента гласовете за теб са повече.
Така и не се изясни кой за какво е гласувал, с изключение на няколко души. Не се изясни предварително и кой има право да гласува. За мен тези избори са компрометирани.
Но то в България така са изборите.

Публикувано01.11.21 11:46

Аз разбирам въпроса като налагане на принудителен абонамент.

ПанДемона желае през всеки 6 , 9 месеца или в краен случай година реваксинация , така поне 3 години или цяло десетилетие.
Това не е ваксинация, а Въздействие , насилственно с неясни продукти.

Правени са ваксини за коронавируси, няма серийно бучкане при тях с 4, 5, 10 дози .От къв зор да има сега с този.
Кой е тозивирус, на колко болни в БГ е била изолирана точно тази вирусна частица, , на колко в последната половин година, Отговор, на николко !

Тема Re:нови [re: laplandetza]  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано01.11.21 11:50

Ами то в последните години, даже десетилетия повечето абонаменти са принудителни.
Като се почне с Топлофикация, мобилните оператори и т.н.

Даже като ти сложат скоба на колата в синя или зелена зона, на касовия бон пише, че плащаш за извършена услуга - поставяне на скоба.

А аз сега съм абониран да слушам по не знам колко пъти на ден виенето на мюезина от най-близката джамия. Напълно безплатно.
А, ти май беше мюсюлманин. Надявам се да не се обидиш.

Редактирано от rien ne va plus на 01.11.21 11:53.

Тема Re: Имало ли е досега ваксини, коитонови [re: laplandetza]  
Автор saksunМодератор (непозната)
Публикувано01.11.21 11:54

Псевдоваксините на шмайзера и мародерните не отговарят на критерия за ваксини, не предпазват от заразяване и не спират разпростр. на вирус.

Това не е вярно.
Преди ден ви дадох линк към проучване от сайта на CDC, съвсем прясно, в което се подчертава, че преболедувалите се заразяват с 5,49 пъти повече отколкото ваксинираните.
Специално е правено за иРНК ваксините. При хоспитализирани болни.

Ето въпросния ми пост. Дъвчете едно и също.

Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.

Тема Re: Имало ли е досега ваксини, които [re: saksun]  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано01.11.21 11:57

Добре де, сакси, аз защо не се заразявам като не съм ваксиниран и делта и не знам си кой още вариант бяха толкова страшни, че с поглед се заразяваш?

Тема Обяснявахме го, аз поне 3 пъти !нови [re: saksun]  
Публикувано01.11.21 13:20

При сравнително здрави хора и по млади от 60 години , имунитета след заразяване е много по траен и силен от ваксинационния , сравнено най вече със иРНК бъркочите.
Изследванията на магаданскити учени неважат !.
1. Обречените за болни от ковид, повечето изобщо не са помирисвали уж този нов вирус, огромна част от тях са болни , има и вирус, вируси но не са дори коронавируси.
2. Вече преболедували след време , при някакво принудително тестване, джуркачите на молекули ги мятат положителни за бройка и статистика, има много такива случаи и в БГ, доказателства колкото искате.
3. Много хора са принудени да симулират болест за да имат положителен тест и така на всеки 6 месеца! правят фокуси и парадоксални <открития> , последния случай е другарката Нинова.
Безпорен научен факт е в процеса на бързите експерименти с животни и хора , преди пускането на експерименталните течности , от заразените умишлено животни и след време последващо заразяване, нито едно не се е разболяло, нито едно котенце!, имат имунитет!. От ваксинираните първоначално нито едно не е останало живо след заразяване с вирус. По късно при намаляне на дози и пречистване, ваксинираните имат много по слаб имунитет от естествено имунизираните. Това са фактите.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.