Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:48 14.11.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ваксината: свобода и спокойствиенови  
Автор saksunМодератор (непозната)
Публикувано28.10.21 17:42

Пиша ви от един МакДоналдс.

Както си вървях по улицата преди малко изведнъж се почувствах недобре. Дехидратирах ли се днес, кръвното ми ли спадна рязко или кръвната захар, но реших, че трябва да вляза веднага в заведението, за да седна, пия и хапна нещо.

Навън на масите се мъдреха общо трима души. Вътре - никой.
Едно момче се провикна, щом се появих: ,,Имате ли зелен сертфикат?". Е, как да нямам? Първата ми доза, както знаете, е в първия ден на ваксиниране за ЕС – 27.12.2020-а година.
Показах му сертификата на телефона. Едва преди ден си го извадих, просто не ми е трябвал досега.
Попитах учтиво дали мога да остана вътре.
,,Разбира се" – отвърна младежът.

Голямо спокойствие е, да ви кажа.
Ученици не крещят около мен, не се местят по масите, не се удрят по главите с празните или полупразни шишета за минерална вода, не си правят шумно селфита.
Няма ги деловите хора в костюми – отворили лаптопа, цъкат важно нещо си тяхно.
Липсват и мамите с деца, придружени от татковци или други мами пак с деца.
И най-вече никакви коронавируси не се насочват към мен.

Един човек ме поглежда в момента през прозореца. Той седи навън до маса, аз съм вътре. Не знам какво си мисли, сигурно е свързано с ваксините; получи безгрижната ми усмивка.

Опа! Някого връщат в момента зад гърба ми. Само така! Правилата трябва да се спазват.

Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.

Тема Сакси,като в...нови [re: saksun]  
Автор pavyan (понякога GP)
Публикувано28.10.21 18:08

детска градина си да му се не види.Що дразниш народа да те питам,а?Смятам,че ако е шега е доста безвкусна.Най-малкото защото не работещи заведения и респективно икономика е равно на икономическа криза.

Безплатният секс развращава,платения-озлобява!

Тема Кинопреглед на ДойчеЗеле..нови [re: saksun]  
Автор laplandetza (старо куче)
Публикувано28.10.21 18:10

Немски репортаж, късофилмче за къс немски интелект.
Дори и не подозираш колко си тЪпа !

Тема Re: Сакси,като в...нови [re: pavyan]  
Публикувано28.10.21 18:11

Таязи е продажнонагаждаческа пача. Лелее колко мразя такива утрепки !

Тема Re: Сакси,като в...нови [re: pavyan]  
Публикувано28.10.21 18:31

Смяташ ли, че аз не се дразня като дойде (докарат) болен от КОВИД, влошен, неваксиниран? И като близките почнат да повтарят (на живо или по телефона) ,,направете нещо, направете нещо".
Нещото – сложена ваксина, е това, което е трябвало да се направи, за да се намали рискът от усложненото протичане.

Икономическата криза е след здравната.

Колега беше писал – д-р Стоян Монев, работещ в Германия: ,,Опитайте се да си броите парите, като спрете да дишате".

Тема Re: Сакси,като в...нови [re: laplandetza]  
Публикувано28.10.21 18:35

И ти се каниш да ставаш модератор! Ти нямаш поведение на лекар! Нито възпитание.
Пфу!

Тема Re: Кинопреглед на ДойчеЗеле..нови [re: laplandetza]  
Публикувано28.10.21 18:43

Да не повтарям. Казах ти в предния постинг:

И друго. Във Финландия сте с 1 150 починали.
В България – над 23 500.
Нямаш право да се изказваш и да допринасяш с приказките си за високата смъртност при нас.

Тема Re: Сакси,като в...нови [re: saksun]  
Публикувано28.10.21 18:46

Възпитание, култура, мога да бъда върховен дженталмен, но всичко това е двуличие, лъжа,
Истината е жестока, аз съм Оръжие, роден съм да съм такова, възпитан и отгледан така, Върховното оръжие , Богоубиеца, Демон на слунчевото, звездно острие.
Според теб бих ли се поколебал да отнема живот на смъртен , ако съм решил да го направя?, какво уважение?, трябва да го заслужиш!

Тема Правата ги раздавам аз.... [re: saksun]  
Публикувано28.10.21 18:49

Май си забравила, над мен е Нищото, права и закони, смърт, любов и съзидание раздавам аз , за това съм Направен.
При вас се вихрят Убийства, ти тъпа и сляпа ли си ?!

Тема Re: Ваксината: свобода и спокойствиенови [re: saksun]  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано28.10.21 18:55

Ето сега, сама не се усещаш, дори павиан ти го е казал. Зорлем дразниш с малоумия и простотии като тази, държиш се като невменяема.
И после си силно учудена защо хората не те приемат.
Защо ти трябваше сега тази глупост да я изтипосаш?

Колко пъти съм ти казал, че прекален светец и богу не е драг? А ти си толкова правоверна, политкоректна и праволинейна, че си просто непоносима.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.