Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 02.11.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Тема Лечителят медиум  
Автор paparosko (толерантен)
Публикувано18.06.19 16:13

Наясно съм какво е отношението на официалната медицина към лечителите, но въпреки това мога да ви открехна за една изключително интересна в момента книга, а именно:

"Лечителят медиум" от Антъни Уйлям.

Забавлявайте се и си правете изводи.

Никога не казвай никога!

Тема Re: Лечителят медиумнови [re: paparosko]  
Автор hidrazin4o (рекордьор)
Публикувано18.06.19 20:10

Щом ти харесва - чети си я и не натрапвай на хората простотии.
Аман от малоумници...

Автор saksunМодератор (непозната)
Публикувано19.06.19 12:03

Благодаря, но ако прочета книгата, то ще бъде само за да добия по-голяма представа колко лековерни хора има. И как е възможно да се вярва на подобни безсмислици, по-точно измислици.

И понеже не познавам автора, погледнах в Интернет. Първото, което зърнах беше, че лекувал Лаймска болест, например.
Аз тъкмо щях да питам в поста си как вади кърлеж от разстояние, а се оказва, че медиумът лекува дори евентуална болест, пренесена от членестоногата гадинка. И много се развеселих.

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

Тема ППнови [re: saksun]  
Публикувано19.06.19 12:41

Комуникация с духове има само в книгите и филмите, тези които са чиста художествена измислица, с фентъзи елементи.
Като ,,Призрак" с Патрик Суейзи и Деми Мур. Медиумът беше Упи Голдбърг. Но това е съвсем друга бира...

Тема Re: Лечителят медиумнови [re: saksun]  
Публикувано19.06.19 23:55

Извинявай,
Не бъди предубедена, а просто прочети книгата и тогава коментирай.
Това, което пишеш са лично твои инсинуации, нямащи връзка с написаното в книгата.
Освен това не става изобщо въпрос за вадене на кърлеж от разстояние и други подобни от тоя род.
А що се отнася до лековерните хора и измислиците - авторът не кара никой да прави нещо насила, просто предлага методи на лечение (в самата книга), а всеки сам решава за себе си дали да ги пробва или не! Предлага алтернатива и то безплатна.
Защо ли го прави?!
Може би това най-трудно се проумява, но все пак си заслужава.

Никога не казвай никога!

Публикувано20.06.19 17:00

Хванала съм се за нещо конкретно, което самият автор е изтъкнал - лекувал всичко до Лаймска болест включително.
Точно за това заболяване, актуално сега при бума на ухапвания от кърлежи, има конкретни медицински правила за диагностика, лечение и профилактика и алтернативните методи не са нужни, нито желани в случая. Аз дори не мога да си представя в какво се състоят те, но все пак съм обикновен лекар, говорят ми учебниците и учителите, не висш дух както на въпросния лечител.

А за границите мисля, че има такива, които никога не бива да се преминават, няма нужда от опитност, за да знам това.

Тема Re: Лечителят медиумнови [re: saksun]  
Публикувано20.06.19 19:25

Уважавам твоите възгледи и мнение по въпроса.
Бъди здрава!

Никога не казвай никога!

Публикувано21.06.19 18:38

Бъди здрав и ти!

Автор Chromosom ()
Публикувано30.06.19 10:31

Уйлям кат хуй или Уилям лато William?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.