Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:36 03.11.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Тема На колко градуса умират гъбичките на краката?нови  
Авторaмaн oт rъби (Нерегистриран)
Публикувано25.06.09 22:30

Питам, за да знам дали може да си пера чаршафите на 90 градуса и това ще ги унищожи, или в противен случай може да си купувам нови чаршафи примерно веднъж на две седмици докато се излекувам, за да не плъзне тая гадост по дрехите ми.

Тема Re: На колко градуса умират гъбичките на краката?нови [re: aмaн oт rъби]  
Автор2 (Нерегистриран)
Публикувано29.06.09 08:09

Мажи си 2-3 пъти седмично поразените участъци с йодна тинктура - от аптеката. Дано я дават още без рецепта

.

В първата седмица - мажи ежедневно. После по 2 пъти седмично - но редовно. Редовно... инак няма отърване.

И на втората седмица - забравяш за гъбите.
А на третата седмица ми дължиш една бира!

И недей служа докторята тук, че ще си изгориш краката.
Няма да ги изгориш. Гаранция!!! Малко ще ти щипка йода през първата седмица - все едно си се одраскал и си намазал одрасканото с йод. Това е.

Обади се след три седмици за бирата

Тема Ето ти една изпитана от мен рецепта.нови [re: aмaн oт rъби]  
Автор A$$A$$lN (старо куче)
Публикувано29.06.09 13:37

Купуваш се 5 пакетчета сода бикарбонат, ама внимавай да не е фалшива.

Купуваш си три чифта чорапи от чист памук.

Вечерта си миеш хубаво краката, подсушаваш добре, ръсиш ги обилно със сода, ръсиш обилно вътре чорапите със сода, разтръскмаш ги, обуваш ги и лягаш с тях, на другия ден не ги събуваш, а караш така до вечерта, когато ги събуваш, повтаряш процедурата от предната вечер, използваните чорапи ги изхвърляш. Потретваш процедурата. Успех.

Ако има ефект - върни се да се похвалиш. При вен имаше поразителен ефект.

Тема Re: Ето ти една изпитана от мен рецепта.нови [re: A$$A$$lN]  
Автор 4ereshka (пристрастен)
Публикувано29.06.09 15:44

Това за първи път го чувам

Предполагам, че става въпрос за гъбички между пръстите на краката. а не по ноктите, тъй като по ноктите са много упорити....

Тема Ми, де да ги знам какви гъбичкинови [re: 4ereshka]  
Автор A$$A$$lN (старо куче)
Публикувано29.06.09 20:41

са били?!

Тема Re: На колко градуса умират гъбичките на краката?нови [re: 2]  
Автор Radost_4e ()
Публикувано11.02.11 03:56

Сигурно на толкова, на колкото умират и носителите на гъбичките. Хехехе. Зависи каква е пералнята, но по-новите имат санитарен цикъл и той е удачен за чаршафите, но гъбичките не минават, без да се лекуват.

Тема Re: На колко градуса умират гъбичките на краката?нови [re: aмaн oт rъби]  
Автор neli551 (непознат )
Публикувано16.02.11 19:04

Имам успешна рецепта-на мъжът ми му порасна здрав и хубав нокът на ръката!!!100гр.спирт-95%,10гр.салицил на прах,10гр.глицерин.Това се смесва и се мажат краката и поразените участъци сутрин и вечер.Капи се на капчици,кожата се бели ,докато се появи здрава-но не спирайте въпреки това.От години правя с литри и краката на всички в къщи нямат гъби и ухаят приятно-на ароматизатора от прането!

Тема Re: На колко градуса умират гъбичките на краката? [re: aмaн oт rъби]  
Автор Sub ()
Публикувано23.03.17 12:05

На 60 градуса

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.