|
Тема
|
Недоспиване
|
|
Автор |
Chromosom () |
Публикувано | 11.08.12 00:22 |
|
Ако се спи системно по 6-7 часа на денонощие, къде по-малко, къде малко повече, това може ли да навлече сериозни здравословни проблеми?
| |
|
Не!
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
Тема
|
Re: Недоспиване
[re: Chromosom]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 11.08.12 15:41 |
|
Господи, нима има хора, да спят толкова много??
| |
|
Да, след известно време.
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
|
Ако си на 3 години - ще предизвика тежки проблеми. Ако си на 60 - 6 часа сън са достатъчни.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: Недоспиване
[re: bira_more]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 15.08.12 14:46 |
|
какъв ли ще му е третият въпрос на тойа пипируд
| |
|
На мен 8 часа не ми стигат. 9 е добре, 10 ми стигат. Ако си натоварвам мозъка и до 11-12 са ми нужни по някога. Мога да спя цяла седмица по 18 часа на денонощие и пак ми се спи.
По странното е, че като по малък издържах много без сън. Можех да не спя по 3 денонощия. Сега не мога. Не мога да изкарам 1 денонощие без сън. Особенно ако съм спал само 8 часа предната вечер. Ако съм спал 10-12-14 има някакъв шанс да изкарам но .. пак не мога.
Понякога като карам нощно време на дълъг път спирам и спя. Или ако предната вечер съм спал само 6-7 часа към 4 следобед пак умирам за сън и спирам поне за час да поспя край пътя.
Тая работа със спането е много откачена и нямам грам идея защо все не ми стига тоя сън.
| |
|
Ми трябва да има някаква причина. Може би просто спането ти не е качествено.
Bеer? Mоre?
| |
|
Зависи и от качеството на съня. Ако се будиш често, спиш на шумно или осветено място може и да не ти достигат!
“Robin was desperate to come to Manchester United” says Sir Alex
| |
|
|
|
|