|
|
|
Тема
|
заменяне на антибиотик
|
|
| Автор |
mario.1993 () |
| Публикувано | 07.04.12 23:27 |
|
|
Личната ми лекарка ми изписа антибиотик за грип. Проблемът е,че не ми се плаща за толкова скъп антибиотик - цедакс.
Проблем ли е да пия фромилид вместо цедакс,или някой друг антибиотик?
| |
|
|
|
Или да речем доксициклин.
Тя моята винаги най-скъпите лекарства изписва...
| |
|
|
|
Питай в аптеката за по - сигурно .
| |
|
|
|
Ами май е време да я смениш. Има доста такива корумпирани лекари, които изписват това, което им носи допълнителни доходи.
Тя и моята бивша лекарка преди години ми изписа някакво "лекарство за сърце" - една пластмасова опаковка с нарисувано сърце и вътре някакви пресовани хапчета от някакви билки и приличащи на овчи барабонки.
Вярно и цената му не беше кой знае каква, ама тя беше до там!
Ако ми потрябват знахари и шамани - ще ги намеря.
Когато отида в лечебно заведение искам адекватно лечение.Лошото е, че голяма част от лекарите преминаха на старата на шаманите.
Дано не обида тази част от лекарите, които съвестно си вършат работата.
Все още има такива и аз им благодаря за труда!!!
За другата част от тях - когато ми писне достатъчно ще открия лекарския ловен сезон.
| |
|
|
|
цедакса за респираторки не върши особена работа, ама няма генеричен аналог на тоя етап, така че си го пий.
| |
|
|
|
Лекрката ми каза да го купя,само ако имам температура.В момента нямам,но настинката я влача от един месец и преди 3 седмици качих 39.Чудя се сега като нямам дали да го купувам...Забравих да кажа на лекарката,че съм имал температура преди две седмици.
| |
|
|
|
Антибиотика не влияе на вирусите. Има смисъл да се пие само при бактериална инфекция, която може да се насложи върху грипа.
За това ти е казала - ако вдигнеш температурата.
Как разбираш че си влачиш настинка? Казваш че температура нямаш - какви са ти оплакванията?
Чайове, спорт, "силна" храна са подходящото лечение за повечето настинки.
ПП
Имаше някакъв скапан "грип" който и мен ме мори сума време.
И гриповете вече не са като едно време - на времето ме тръшне за 2 - 5 дни макс, и се оправям. А тоя - 2 седмици като с паднали батерии.
Bеer? Mоre?
| |
|
Тема
|
Re: заменяне на антибиотик
[re: bira_more]
|
|
| Автор |
Orcad (регистриран) |
| Публикувано | 09.04.12 10:52 |
|
|
едно време нямаше противогрипни ваксини, а сега има,
ама вместо на хората да слагат подходяща ваксина,
слагат я на вирусите
и готово
появяват се устойчиви на нормална имунна система вируси
(това е извадка от Главната Конспирация), класифицирано инфо демек
| |
|
|
|
дообре.
| |
|
|
|
Не давай малоумни съвети!
Никой аптекар няма ценза да назначава или променя лечение. И лекар не трябва да назначава лечение без да е прегледал пациента, нито да му сменя терапията!
Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено
| |
|
|
|
|