Тема
|
Моля знам че тук се дискутират по важни неща
|
|
Автор |
P. - koвaчa (член) |
Публикувано | 25.06.09 20:12 |
|
но моля за мъничко внимание.
Здравейте, Изчетох някои постове, много ме боли че хората тук търсят помощ за изключителни страдания и аз се натресох с моя си извинете пак, много не на място въпрос. Отговорете ми ако може, моля какъв е състава на потта човешката пот ама не ми казвайте много специфични термини и формули за сега, че няма да ги разбера, общо взето кажете има ли мазнини какви са те има ли киселини основи, багрила, аромати, трябва ми тази информация понеже извършвам много сложен технически експеримент нека да го нарека мое си безумие.. За тези които настояват да го научат нека видят в Химия темата "сирена и опаковки" има ли нещо общо между потта и сиренето например между потта и автомобилното масло между потта и греста автомобилната ето в такъв смисъл е въпросът ми Има ли компоненти в човешката пот които да са агресивни или отровни. или излъчващи радиация?
или предизвикващи ефекти които аз не се сещам в момента . Подтемата е може ли потта да въздейства с някой свои съставки на пластмаси например да ги оцвет или деструктурира. Или обратното може ли да кажете защо полипропилена е най безопасен за човека какво той не уврежда. пак става.
Знам че зададох нелек и много отнесен въпрос, но моля ако някой би намерил време и дотолкова долколкото е уместно в този толкова натоварен клуб да отговори.
Благодаря предварително за всеки отговор.
Редактирано от P. - koвaчa на 25.06.09 20:17.
|
|
Тема
|
Re: Моля знам че тук се дискутират по важни неща
[re: P. - koвaчa]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 25.06.09 23:18 |
|
Съдържа натриев хлорид (готварска сол). Някои лекарства се излъчват и чрез потта. Не може да е радиоактивна (ако това имаш предвид под радиация)
Bеer? Mоre?
|
|
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
P. - koвaчa (член) |
Публикувано | 26.06.09 16:23 |
|
"Някои лекарства се излъчват и чрез потта" Добре Това вече е нишка благодаря
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 26.06.09 16:49 |
|
Започни с някой учебник по физиология - за терморегулация и потене. А от там може да продължиш да дълбаеш.
Bеer? Mоre?
|
|
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
P. - koвaчa (член) |
Публикувано | 26.06.09 21:00 |
|
Имам такива от родителите ми но и да нямах нали има библиотека.Благодаря
Само да допълня мои приятели американци ми писаха ето това за Майкъл Джексън че неговата смъртне им е странна "Michael had made some serious enemies in the L.A. area and I for one would not be surprised to find out that foul play even within the Sheriffs Dept. is involved. I suspect medication tampering."
може би са параноици Просто му е дошъл часът Бог да го прости страхотен
Простете за отклонението разбрах какво ми трябва за по нататък малко четиво по физиология.
можете да заключите или изтриете темата.
Редактирано от P. - koвaчa на 26.06.09 21:41.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 27.06.09 14:28 |
|
Е ми много може да са причините - включително и безбройните операции и съответно лекарствата край тях, а може и дрогица - причини да искаш.
Bеer? Mоre?
|
|
|
най голям брой потни жлези има по дланите!!! ходилата и подмишниците Това е супер значи добре съм се насочил
излизат 98% вода другото сол и някакви вещества които превръщат пък продукта на мастните жлези на сапун Това също е интересно.От теб пък научих че се изхвърлят и остатъци от някои лекатства, а също така и урея или уреа т.е . донякъде кожата подпомага и бъбреците да го кажем.Богат материал .
Лошото е че в градската научна библиотека има само един по дебеличък учебник. Може би ще ида в медицинското училище в други ден за повече информация ако имат други дебелички учебници. днес прехвърлих около 2000 страници само на 5 от тях намерих тези неща.
Пак ти благодаря. Бира Море.
много свежа карикатура изрових я в форум физика така да се каже армаган ти давам:))))
А това е най хубавото от Майкъл
Ох и Фара Фосет си е отишла от този коварен рак
http://www.youtube.com/watch?v=NRtNeSOGkvI&feature=related
Редактирано от P. - koвaчa на 27.06.09 20:44.
|
|
|
Чрез потта се изхвърлят и някои от токсичните вещества в организма.
Усеща се явно при промяна на мириса, което пък е индикатор за вида на токсините.
Това особено важи за период на нарочно прочистване на организма.
Никога не казвай никога!
|
|
|
Извънредно много благодаря за съпричастието. Не се чувствай задължен но ако нещо ти хрумне по нататък бих се радвал да го споделиш. Най искрено ти благодаря.
Искам да спася една идея искам тя да не умре, а знам толкова малко а и не бива да претоварвам форум, който и да е било той, защото всеки еднакво се нуждае от внимание. всеки един от нас който пише.
Приятен ден и по скоро хубава вечер.
|
|
|
Ако загатнеш в каква посока да търся, може да ти бъда полезен, знае ли се!
Лека вечер и на теб и успех!
Никога не казвай никога!
|
|