|
|
|
Тема
|
На колко градуса умират гъбичките на краката?
|
|
| Автор | aмaн oт rъби (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.06.09 22:30 |
|
|
Питам, за да знам дали може да си пера чаршафите на 90 градуса и това ще ги унищожи, или в противен случай може да си купувам нови чаршафи примерно веднъж на две седмици докато се излекувам, за да не плъзне тая гадост по дрехите ми.
| |
|
Тема
|
Re: На колко градуса умират гъбичките на краката?
[re: aмaн oт rъби]
|
|
| Автор | 2 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.06.09 08:09 |
|
|
Мажи си 2-3 пъти седмично поразените участъци с йодна тинктура - от аптеката. Дано я дават още без рецепта.
В първата седмица - мажи ежедневно. После по 2 пъти седмично - но редовно. Редовно... инак няма отърване.
И на втората седмица - забравяш за гъбите.
А на третата седмица ми дължиш една бира!
И недей служа докторята тук, че ще си изгориш краката.
Няма да ги изгориш. Гаранция!!! Малко ще ти щипка йода през първата седмица - все едно си се одраскал и си намазал одрасканото с йод. Това е.
Обади се след три седмици за бирата
| |
|
|
|
Купуваш се 5 пакетчета сода бикарбонат, ама внимавай да не е фалшива.
Купуваш си три чифта чорапи от чист памук.
Вечерта си миеш хубаво краката, подсушаваш добре, ръсиш ги обилно със сода, ръсиш обилно вътре чорапите със сода, разтръскмаш ги, обуваш ги и лягаш с тях, на другия ден не ги събуваш, а караш така до вечерта, когато ги събуваш, повтаряш процедурата от предната вечер, използваните чорапи ги изхвърляш. Потретваш процедурата. Успех.
Ако има ефект - върни се да се похвалиш. При вен имаше поразителен ефект.
| |
|
Тема
|
Re: Ето ти една изпитана от мен рецепта.
[re: A$$A$$lN]
|
|
| Автор |
4ereshka (пристрастен) |
| Публикувано | 29.06.09 15:44 |
|
|
Това за първи път го чувамПредполагам, че става въпрос за гъбички между пръстите на краката. а не по ноктите, тъй като по ноктите са много упорити....
| |
|
Тема
|
Ми, де да ги знам какви гъбички
[re: 4ereshka]
|
|
| Автор |
A$$A$$lN (старо куче) |
| Публикувано | 29.06.09 20:41 |
|
|
са били?!
| |
|
Тема
|
[re: 2]
|
|
| Автор |
Radost_4e () |
| Публикувано | 11.02.11 03:56 |
|
|
Сигурно на толкова, на колкото умират и носителите на гъбичките. Хехехе. Зависи каква е пералнята, но по-новите имат санитарен цикъл и той е удачен за чаршафите, но гъбичките не минават, без да се лекуват.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
neli551 (непознат
) |
| Публикувано | 16.02.11 19:04 |
|
|
Имам успешна рецепта-на мъжът ми му порасна здрав и хубав нокът на ръката!!!100гр.спирт-95%,10гр.салицил на прах,10гр.глицерин.Това се смесва и се мажат краката и поразените участъци сутрин и вечер.Капи се на капчици,кожата се бели ,докато се появи здрава-но не спирайте въпреки това.От години правя с литри и краката на всички в къщи нямат гъби и ухаят приятно-на ароматизатора от прането!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Sub () |
| Публикувано | 23.03.17 12:05 |
|
|
На 60 градуса
| |
|
|