|
Тема
|
лечение на свинсикия грпип с пневмо 23
|
|
Автор |
atina1 (непознат
) |
Публикувано | 03.06.09 20:45 |
|
ЗА РАЗЛИКА ОТ ЧОВЕШКИЯ ГРИП ПНЕВМОНИЯТА ПРИ СВИНСКИЯ ГРИП НАСТЪПВА НА 2-3 ДЕН.НАЙ ДОРЕ Е ДОБРАТА ПРОФИРАКТИКА Е ВАКСИНАЦИЯТА С ВАКСИНА ПРОТИВ ПНЕВМОНИЯ PNEUMO 23.
| |
Тема
|
Re: лечение на свинсикия грпип с пневмо 23
[re: atina1]
|
|
Автор |
Gyly (пишеща понякога) |
Публикувано | 08.06.09 15:20 |
|
УЖАС!
Поредната нескопосана реклама.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pandela_ () |
Публикувано | 08.06.09 16:04 |
|
-Аспирин!
-Колко?
-За 80 кила чушки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rapidfire (магьосник) |
Публикувано | 09.06.09 12:50 |
|
Е за кво, като се оказа, че хората които нямат странични заболявания си го карат като всяко друго ОРЗ. Лъжа, измама и кал в ушите!
Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snakeling () |
Публикувано | 09.06.09 19:04 |
|
е на такива мнения се надяват тия, дето пуснаха свинския грип-колко милиарда ще им избачкаш само...ехе...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kossoman () |
Публикувано | 10.06.09 08:45 |
|
Вземи си и го използвай по предназначение.
| |
|
Ваксината против пневмококи е задължителна в 36 страни от ЕС,.защото приченява най тешките пневмонии.Тя не може да Ви предпази от грип ,а от усложненията.Хемуфилус инфуенца е също задължитела минестерството на здравеопазването е трябвало да отдели 1 милион лева за ваксинация на населението съобщава в-к.Девник
| |
|
ъхъм...1 милион са гушнали само от това, само от нас
който е луд да се ваксинира, негова си работа
| |
|
Атинке, тука става дума не за пневмококова, а за вирусна пневмония. Затова ваксината е за вирус, не противопневмококова или против haemiphilus influenzae. Срещу вторите нямам възражения. Може да не съм много грамотна, ма знам, че бактериална пневмония след вирусно ОРЗ, най-често се причИнява от бактерии, които обикновено живеят подтиснати в собствения ти организъм. Като стафилококите примерно. От това теЖко усложнение, обикновено предпазват антибиотиците, които сега по някакви необясними за мен причини се отричат. И не ми говори за грамотност, PLS!
Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено
| |
|
-Аспирин!
-Колко?
-За 80 кила чушки.
| |
|
|
|
|