|
|
|
Тема
|
орз и вертиго?
|
|
| Автор |
the Jack (в XXI век) |
| Публикувано | 15.12.08 19:38 |
|
|
Накратко - възстановявам се от грип, но все още кашлям и имам хрема вече десети ден след като температурата ми падна.
Лекувах се с парацетамол, чайове и витамин Ц.
Проблемът ми е, че ми се върти свят и особено сутрен не мога да стоя много на карата си - все гледам да седна и се чувствам отпаднал.
Нормално ли е?
Мисли, главо, мисли... ще ти купя шапка
| |
|
|
|
Е ми при тежки грипове възстановяването е бавно.
Отиди на лекар за всеки случай - да не си тръгнал да правиш някоя пневмония например.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
ми така е, ако си беше купил шапка, нямаше да го докараш до там... пък тя главата ще мисли, къде ще ходи.
пожелавам скорошно възстановяване.
*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател
| |
|
Тема
|
Re: орз и вертиго?
[re: the Jack]
|
|
| Автор |
nalle (любопитна) |
| Публикувано | 16.12.08 00:10 |
|
|
За мен не е нормално 10 дни кашлица, хрема и отпадналост. Синуит? Бронхит? Пневмония? Не е трудно да се изключат и да си караш реконвалесцентния период спокойно (щот' ти пожелавам да е само това, де ) Толкова ли не ти се ходи на доктор?
| |
|
|
|
Може да има увреждане на вестибуларния апарат -- често се среща след ОВИ. Посетете специалист отоневролог!
| |
|
|
|
Е ми, мерси за отговорите - все си мисля, че ако беше пневнония щях да имам поне леко повишена температура... За останолото - ще почакам да минат още три дни (две седмици след грипа) и ако продължавам с кашлицата и умората опитвам на лекар.
Може би защото вчера беше и понеделник, но бях бая скапан, а днес е по-добре...
Мисли, главо, мисли... ще ти купя шапка
| |
|
|
|
|