Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 13.11.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Тема офис, тел. - UCB България?нови  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано11.02.08 10:20

Не мога да намеря в нета начин да се свържа с "UCB България". Те са производители или вносители за страната на лекарството "Ноотропил".

Лекарството ми трябва за Тони Кафеза. Ако си спомняте, това е клошарят, наш бивш шампион по бокс тежка категория, когото излекувах и настаних в старчески дом преди 3-4 години.

Той направи трети микроинсулт и е почти неподвижен от кръста надолу. Освен това е с лека десностранна хемипареза. На легло е. Няма ставане. Прогнозите за него са неутешителни. Може само да седне в леглото (с чужда помощ), за да се храни.

Трябва да пие това лекарство (и още няколко други), а то е много скъпо.
Искам да се свържа с тези UCB, за да му го купувам по-евтино или да му подарят някакво количество опаковки. Дарение да направят…
Ако някой има представа къде им е офиса или какви телефони имат...

Предварително благодаря!

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Тема Re: офис, тел. - UCB България? [re: ABe]  
Авторgoogle (Нерегистриран)
Публикувано11.02.08 11:47

15, Ljubata Str. , app. 10-11
BG - Sofia 1407 Lozenets

Tel: +359 2 962 9920
Fax: +359 2 962 9924
E-mail: Albena.Bogdanova@UCB-Group.com

Тема Блдря, гугълче, но...нови [re: google]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано11.02.08 16:30

напразно.

Те се занимават само с рекламите. Нямат и една опаковка от това лекарство в офисите си.
Прехвърлиха ме към големите дистрибутори на лекарства.
Големите ме отрязаха - дори нямали право да продават пряко на граждани.
Намерих една малка верига аптеки, които ми дадоха 6% отстъпка. Голэм келепир.

Печеля 8.16 лв на месец. С тази пари редовно ще напивам приятелите си с уиски...

Благодаря ти за усилията!
Но... ще търся друго решение на въпроса.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Тема Re: офис, тел. - UCB България?нови [re: ABe]  
Авторминaвaщ (Нерегистриран)
Публикувано12.02.08 17:22

Най-добрата опция е Ноотропил 12.0/60.0 по 1 банка венозно на ден за около 7 дни. Цената на 1 банка в аптечната мрежа (с поръчка) е около 12.00 лв

Тема Re: офис, тел. - UCB България?нови [re: минaвaщ]  
Автор bimbaaa (работяга)
Публикувано14.02.08 19:06

Можете да опитате не с ноотропил, а друг препарат. Има един куп лекарства, които имат еднакъв състав с ноотропила, но са по-евтини. Наистина ноотропила е скъп. Има български пирамем, има пирацетам, има луцетам и т.н.Консултирайте се и вземете нещо друго. Разлики в ефекта няма да има.

----------------------------------------

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.