|
|
|
Тема
|
[шум в ушите
|
|
| Автор | ves-nik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.04.07 09:43 |
|
|
Майка ми има непоносим шум в ушите и главата.Казва,че има чувството,че бучи.Знае ли някой с какво може да и се помогне,за да й се облекчат болките.Тя не е от хората,които се оплакват от едно охлузено,но това явно не се търпи.
| |
|
Тема
|
Re: [шум в ушите
[re: ves-nik]
|
|
| Автор |
Aминa (пътешественик) |
| Публикувано | 20.04.07 03:50 |
|
|
Да иде на лекар. УНГ или отоневролог. Има лекарство, което помага, но прегледът е задължителен. Ако пуши, да спре.
| |
|
Тема
|
[re: Aминa]
|
|
| Автор | ves-nik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.04.07 13:27 |
|
|
Tя ходи на лекар и след всичко и казаха,че можеби е от слуховия нерв и за него няма лек.Но все пак трябва да има нещо,което да и облекчи болките.Пи предписаните и лекарства-няма полза.После два или три месеца пи СЕЛЕНОГИН или нещо такова-също.Сега и взехме ГИНКОПРИМ.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ha! (новак) |
| Публикувано | 22.04.07 15:56 |
|
|
шум или болки? кръвното как е? наднормено тегло? гъвкавост на гръбнака? някакви промени в този шум/болка сутрин, вечер, след сън, в легнало положение, след баня, след/преди храна? какви лекарства взима?
selenogin съдържа гинко и двете действат основно съдоразширяващо - подобряват кръвоснабдяването. в което няма лошо но все пак издирете причината
| |
|
Тема
|
[re: ha!]
|
|
| Автор |
Aминa (пътешественик) |
| Публикувано | 01.05.07 20:25 |
|
|
На мен ми действаше Бетасерк безотказно. Но ми причиняваше много гадни киселини в стомаха и затова го спрях. Помогна много, че спрях да пуша и да се наливам с кафе, всеки ден на фитнес... И се свиква.
| |
|
Тема
|
Re: шум в ушите
|
|
| Автор | Taня (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.07 20:28 |
|
|
Пробвай и памук напоен (и изцеден) с Шведска горчивка. Стои примерно нощно време в ухото. По принцип много помага за всичко свързано с уши.
| |
|
|
|
|