|
Тема
|
ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКА
|
|
Автор | ДAHИ (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.07 13:14 |
|
ЗДРАВЕЙТЕ, ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЯ ОТ ВАС ДАМИ ПОЛЗВА ТАКА НАР. "ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКА" ДОСТА АКТУАЛНА НАПОСЛЕДЪК И СПОДЕЛИ С НАС КАКВИ СА И ВПЕЧАТЛЕНИЯТА
| |
Тема
|
Re: ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКА
[re: ДAHИ]
|
|
Автор | akвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.07 14:27 |
|
Не ползвам. Това, което знам е, че е удобна от гледна точка на разсеяни хора,които си забравят хапчетата. Иначе хормоните в нея не са различни от тези на оралните противозачатъчни. Не трябва да се лепи на гърдите.
Това е, което знам.
Мен от гледна точка на разсеяност, имплантът ми изглежда по-добър избор. (аз съм на хапчета и съм адски забравяща)
Иначе дядо ми имаше такава с болкоуспокояващо и не падаше ако това те интересува.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 20.04.07 15:14 |
|
ЧЕСНО КАЗАНО МЕ ИНТЕРЕСУВА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ, НО НАЙ- ВЕЧЕ СТЕПЕНТА ИМ НА ЕФИКАСНОСТ И ДАЛИ СА БЕЗВРЕДНИ. АЗ ЛИЧНО НЕ МОГА ДА ПИЯ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ, ЗАЩОТО ИМАМ НЕВРОЛОГИЧЕН ПРОБЛЕМ И ВЗЕМАМ 4 ВИДА ХАПОВЕ, КОИТО СА МИ ПРЕДОСТАТЪЧНИ ХАХ!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DonRumata () |
Публикувано | 20.04.07 21:16 |
|
Дали ще си получаваш хормоните с лепенката или орално няма голяма разлика.
Happiness is a state of mind.
| |
Тема
|
[re: DonRumata]
|
|
Публикувано | 21.04.07 02:13 |
|
Аха, но дали можеш или не, това гинекологът трябва да ти каже ( за всеки случай си погледни и листовките, чее....)
Иначе относно ефикасността: потърси в Гоогле, индекс на Pearl: http://en.wikipedia.org/wiki/Pearl_Index
За всички видове контрацептиви има публикувани на сайт на СЗО (WHO), индекси и друга информация
| |
Тема
|
[re: akвa]
|
|
Публикувано | 23.04.07 13:26 |
|
ПОПРОЧЕТОХ ТУК, ТАМ И НЕ СРЕЩНАХ НЕЩО ОБЕЗПОКОИТЕЛНО ЗА ЛЕПЕНКАТА! ПУСНАХ ТЕМАТА, ЗА ДА СПОДЕЛЯТ ДАМИ, КОИТО СА Я ИЗПРОБВАЛИ! ВСЕ ПАК ЕДНО Е ДА ГО ЧЕТЕШ, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА ГО ПОЛЗВАШ!!!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 25.04.07 01:09 |
|
Ами ти това пита: индексът е сигурният начин, това някакви хора как са им понесли нищо не значи според мен. Всеки човек е различен. Относно надеждността особено пък.
А и всички се кълнат в медиатизирани маркетингови послания.
Изключи си Капс-а, плс. Писането с главни букви във форуми е доста агресивно.
| |
|
|
|
|