Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:46 15.07.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Тема ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКАнови  
АвторДAHИ (Нерегистриран)
Публикувано20.04.07 13:14

ЗДРАВЕЙТЕ, ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЯ ОТ ВАС ДАМИ ПОЛЗВА ТАКА НАР. "ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКА" ДОСТА АКТУАЛНА НАПОСЛЕДЪК И СПОДЕЛИ С НАС КАКВИ СА И ВПЕЧАТЛЕНИЯТА

Тема Re: ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКАнови [re: ДAHИ]  
Авторakвa (Нерегистриран)
Публикувано20.04.07 14:27

Не ползвам. Това, което знам е, че е удобна от гледна точка на разсеяни хора,които си забравят хапчетата. Иначе хормоните в нея не са различни от тези на оралните противозачатъчни. Не трябва да се лепи на гърдите.
Това е, което знам.
Мен от гледна точка на разсеяност, имплантът ми изглежда по-добър избор. (аз съм на хапчета и съм адски забравяща)
Иначе дядо ми имаше такава с болкоуспокояващо и не падаше ако това те интересува.

Публикувано20.04.07 15:14

ЧЕСНО КАЗАНО МЕ ИНТЕРЕСУВА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ, НО НАЙ- ВЕЧЕ СТЕПЕНТА ИМ НА ЕФИКАСНОСТ И ДАЛИ СА БЕЗВРЕДНИ. АЗ ЛИЧНО НЕ МОГА ДА ПИЯ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ, ЗАЩОТО ИМАМ НЕВРОЛОГИЧЕН ПРОБЛЕМ И ВЗЕМАМ 4 ВИДА ХАПОВЕ, КОИТО СА МИ ПРЕДОСТАТЪЧНИ ХАХ!!!

Тема Re: ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКА [re: ДAHИ]  
Автор DonRumata ()
Публикувано20.04.07 21:16

Дали ще си получаваш хормоните с лепенката или орално няма голяма разлика.

Happiness is a state of mind.

Тема Re: ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКАнови [re: DonRumata]  
Публикувано21.04.07 02:13

Аха, но дали можеш или не, това гинекологът трябва да ти каже ( за всеки случай си погледни и листовките, чее....)
Иначе относно ефикасността: потърси в Гоогле, индекс на Pearl: http://en.wikipedia.org/wiki/Pearl_Index
За всички видове контрацептиви има публикувани на сайт на СЗО (WHO), индекси и друга информация

Тема Re: ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНА ЛЕПЕНКАнови [re: akвa]  
Публикувано23.04.07 13:26

ПОПРОЧЕТОХ ТУК, ТАМ И НЕ СРЕЩНАХ НЕЩО ОБЕЗПОКОИТЕЛНО ЗА ЛЕПЕНКАТА! ПУСНАХ ТЕМАТА, ЗА ДА СПОДЕЛЯТ ДАМИ, КОИТО СА Я ИЗПРОБВАЛИ! ВСЕ ПАК ЕДНО Е ДА ГО ЧЕТЕШ, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА ГО ПОЛЗВАШ!!!

Публикувано25.04.07 01:09

Ами ти това пита: индексът е сигурният начин, това някакви хора как са им понесли нищо не значи според мен. Всеки човек е различен. Относно надеждността особено пък.
А и всички се кълнат в медиатизирани маркетингови послания.
Изключи си Капс-а, плс. Писането с главни букви във форуми е доста агресивно.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.