Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:43 03.11.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Informaciia za lekarstvoto Clenbuterolнови  
Автор barry (член)
Публикувано22.08.06 10:46

Iskam da pomolia niakoi da mi dade informaciia za Clenbuterol. POlzvam go sys sportni celi za stimulirane predi trenirovka. Moje li da mi kajete dali ima opasni strani4ni efekti vyrhu organizma? Po princip vzemam po 2 tabletki predi trenirovka/

Тема Re: Informaciia za lekarstvoto Clenbuterol [re: barry]  
Автор kem.kem. (любоп.бърборко)
Публикувано22.08.06 10:57

Ползуването на астма препарати в спортната медицина си е злоупотреба, а злоупотребите никога не остават безнаказани........

!
Не напразно в Германия, Австрия и Швейцария, медикаментът е само с рецепта...за да не се ползува като допинг..........

Тема Re: Informaciia za lekarstvoto Clenbuterolнови [re: barry]  
Автор Julian (инженер)
Публикувано22.08.06 11:21

Колко пъти в седмицата тренираш. В листовката на препарата пише потдържаща доза половин таблетка два пъти дневно. Ако го пиеш всеки ден с месеци по две на ден да не ти стане прекалено много. По добре не се занимавай с медикаменти. По важно е да си с добро здраве от колкото с големи мускули. Изпозвай само разрешени препарати и няма да сбъркаш.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Редактирано от Julian на 22.08.06 11:22.

Тема Re: Informaciia za lekarstvoto Clenbuterolнови [re: Julian]  
Автор barry (член)
Публикувано22.08.06 12:57

treniram po 3 pyti sedmi4no. iskah info dali e vredno, a ne razsyjdeniia po pytia na logikata. V sportnata medicina e zabraneno kato doping po vreme na systezaniia. ne vijdam vryzkata s negovata vrednost. Vyprosyt e ima li takava ili ne. Ni6to drugo ne sym pital.

Тема Re: Informaciia za lekarstvoto Clenbuterolнови [re: barry]  
Автор bimbaaa (редовна)
Публикувано22.08.06 13:50

Кленбутерола си е лекарство, а безвредно лекарство няма.След дългга употреба ефекта ще намалее, защото да го кажем най-грубо ще привикнеш и в един момент ще го пиеш без да има особен смисъл а само ще си натоварваш черния дроб.Затова по-добре опитай с хранителни добавки.
И още един факт - при възрастни с астма се избягва той да се назначава защото страничните му ефекти са повече от полезните , затова ти си прави изводите.

Това е Минке положението!!!

Тема Re: Informaciia za lekarstvoto Clenbuterolнови [re: bimbaaa]  
Автор barry (член)
Публикувано22.08.06 15:00

eto tova pitah. togava niama da go piia pove4e. kolko prost mojel da byde edin otgovor? I polezen.

Тема Сблъсък на мнения:)нови [re: barry]  
Автор spock ('лапе)
Публикувано22.08.06 17:03

Кленбутеролът се ползва много често от билдърите и е с пъти по-безвреден от стероидите. Привикване на рецепторите към него има, но то се избягва с правене на схеми. Той се взима около месец и после се почива две седмици, след което следва нов курс. Препоръчвам не повече от две таблетки на ден, но не по времето, когато се тренира, а всеки ден. Така се проявява анаболният му ефект. Той е селективен активатор на рецептори, тоест има много малко странични ефекти. По-добре изпозлвай него, отколкото стероиди и прочие хормони.

С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

Редактирано от spock на 22.08.06 17:05.

Тема Re: Сблъсък на мнения:)нови [re: spock]  
Автор barry (член)
Публикувано23.08.06 12:03

Steroidi daje ne pomirisvam. I bez tova nivoto na testosteron mi e dosta visoko (hihihi:)))))) Interesuva me dali ima niakakvi vredni efekti. 4uval sym, 4e istuniaval syrde4niia muskul.

Тема Re: Сблъсък на мнения:)нови [re: barry]  
Автор spock ('лапе)
Публикувано23.08.06 14:48

Това за сърдечния мускул е абсолютен абсурд. Няма подобно нещо. Възможни са само сърцебиене и пристъпи на нервност. За това се приема в ниски дози, до 2 т. дневно и се правят паузи от около 2 сед. без препарата.

С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

Тема Re: Сблъсък на мнения:)нови [re: barry]  
Авторtyp (Нерегистриран)
Публикувано29.08.06 00:42

Значи, обикновенно се земат 5 таблетки всеки ден, ама и 2 са достатъчни да ти се разтреперят партенките. Аз лично заради него усещам мускулна слабост, щото ми източва енергията, пречи да се съсредоточа, като цяло малко психира. А сърцебиене, нема начин се разминеш с него при големи дози. Задъжително го комбинирай поне с Л-карнитин. Кленбутерла лесно се намира за разлика от ефидрина. А какво ли ще стане, ако се комбинира с кофеин и аспирин... за пълен шок и ужас Т3, че и Т4 земат някой

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.