|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Кал в Жлъчката?
|
|
| Автор | нeзнaeщa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.05 13:52 |
|
|
Направих си ехография на жлъчката и ми казаха,че е възможно да имам кал в жлъчката.Казвам възможно,защото докторът каза,че жлъчката ми била много малка и съм имала някаква сянка,но не можело да се определи със сигурност.
Моля кажете ми тази кал опасна ли е и от какво се получава.Възможно ли е тя да е причината за някои кожни заболявания?И как може да се изчисти?
Благодаря предварително.
| |
|
|
|
Опитай "бабините" рецепти със зехтин и лимонов сок.........................
| |
|
Тема
|
Re: Кал в Жлъчката?
[re: kem.kem.]
|
|
| Автор | Heзнaeщa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.05 13:58 |
|
|
Онова с грейката ли?
Ама тази кал може ли да е опасна и причина ли е за появата на пъпки по кожата?
| |
|
|
|
Точно така.......грейка, зехтин, лимонов сок..........ама преди това 48 часа само на сок от прясно изстискани моркови................
Ами тази "кал", като я изчакаш след това на "изхода", ще видиш, че прилича на мазут и мястото и със сигурност не е в жлъчката, та гледай да се отървеш от нея.................
| |
|
|
|
Не опитвай никакви бабини рецепти, а вземи и иди на друг доктор, който няма да му пречи "сянката" и ще може да види дали има кал, камъни, увеличена ли е и т.н., защото с "чистене с бабини рецепти" можеш да се наложи да прекараш отпуската на плажа по цял бански (то това е най-малкото зло дето може да ти се случи след такова чистене).
Съвсем не се шегувам, като ти пиша горното!
Аз съм си "чистила" жлъчката, та така я "изчистих" че вече я нямам - и добро (дали), и лошо!
По-лошото е, че "чистенето" не се е ограничило само с жлъчката!
| |
|
Тема
|
[re: Debora]
|
|
| Автор | нeзнaeщa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.05 13:00 |
|
|
Между другото аз от доста време се каня да направя такова прочистване и съм чувала само хубави неща за него.На теб какво по точно ти се е случило?
| |
|
|
|
Правих 10 дни плодове и чай и 5 дни захранване. На 5ият ден на захранването (трябваше да ми е последен) започна страшна болка. Махнаха ми жлъчката, но болката с която тогава отидох ме тормози вече втори месец.
Появава се още 4 пъти след операцията, след всичките оставания в болница, изследвания, прегледи никаква диагноза.
Преди това гладуване не съм имала никакви оплаквания здравословни, като изключа кризи на жлъчката, но те съмсем не са били редовни - имала съм години без нито една криза, а пък и две бременности изкарах без да получа нито една.
| |
|
Тема
|
[re: Debora]
|
|
| Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
| Публикувано | 10.05.05 12:03 |
|
|
Плодове и чай.............. не са точно гладуване...
| |
|
|
|
Хм,аз пък от два дена имам болка в тази област и сякаш подскача нещо вътре.Какво може да е това?
| |
|
|
|
Не се сещам какво може да "подскача" там.................
Нерви? ...........т.н. "слънчев сплит"?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|