Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:27 07.12.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кал в Жлъчката?нови  
Авторнeзнaeщa (Нерегистриран)
Публикувано03.05.05 13:52

Направих си ехография на жлъчката и ми казаха,че е възможно да имам кал в жлъчката.Казвам възможно,защото докторът каза,че жлъчката ми била много малка и съм имала някаква сянка,но не можело да се определи със сигурност.
Моля кажете ми тази кал опасна ли е и от какво се получава.Възможно ли е тя да е причината за някои кожни заболявания?И как може да се изчисти?
Благодаря предварително.

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: нeзнaeщa]  
Автор kem.kem. (любоп.бърборко)
Публикувано03.05.05 13:54

Опитай "бабините" рецепти със зехтин и лимонов сок.........................

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: kem.kem.]  
АвторHeзнaeщa (Нерегистриран)
Публикувано03.05.05 13:58

Онова с грейката ли?
Ама тази кал може ли да е опасна и причина ли е за появата на пъпки по кожата?

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: Heзнaeщa]  
Публикувано03.05.05 14:11

Точно така.......грейка, зехтин, лимонов сок..........ама преди това 48 часа само на сок от прясно изстискани моркови................

Ами тази "кал", като я изчакаш след това на "изхода", ще видиш, че прилича на мазут и мястото и със сигурност не е в жлъчката, та гледай да се отървеш от нея.................

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: Heзнaeщa]  
Автор Debora ()
Публикувано04.05.05 09:33

Не опитвай никакви бабини рецепти, а вземи и иди на друг доктор, който няма да му пречи "сянката" и ще може да види дали има кал, камъни, увеличена ли е и т.н., защото с "чистене с бабини рецепти" можеш да се наложи да прекараш отпуската на плажа по цял бански (то това е най-малкото зло дето може да ти се случи след такова чистене).

Съвсем не се шегувам, като ти пиша горното!
Аз съм си "чистила" жлъчката, та така я "изчистих" че вече я нямам - и добро (дали), и лошо!
По-лошото е, че "чистенето" не се е ограничило само с жлъчката!

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: Debora]  
Авторнeзнaeщa (Нерегистриран)
Публикувано04.05.05 13:00

Между другото аз от доста време се каня да направя такова прочистване и съм чувала само хубави неща за него.На теб какво по точно ти се е случило?

Тема Re: Кал в Жлъчката? [re: нeзнaeщa]  
Автор Debora ()
Публикувано10.05.05 10:37

Правих 10 дни плодове и чай и 5 дни захранване. На 5ият ден на захранването (трябваше да ми е последен) започна страшна болка. Махнаха ми жлъчката, но болката с която тогава отидох ме тормози вече втори месец.
Появава се още 4 пъти след операцията, след всичките оставания в болница, изследвания, прегледи никаква диагноза.
Преди това гладуване не съм имала никакви оплаквания здравословни, като изключа кризи на жлъчката, но те съмсем не са били редовни - имала съм години без нито една криза, а пък и две бременности изкарах без да получа нито една.

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: Debora]  
Публикувано10.05.05 12:03

Плодове и чай.............. не са точно гладуване...

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: kem.kem.]  
Автор sarsaparila (истинска)
Публикувано10.05.05 23:38

Хм,аз пък от два дена имам болка в тази област и сякаш подскача нещо вътре.Какво може да е това?

Тема Re: Кал в Жлъчката?нови [re: sarsaparila]  
Публикувано11.05.05 10:08

Не се сещам какво може да "подскача" там.................

Нерви? ...........т.н. "слънчев сплит"?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.