|
|
|
Тема
|
Изтръпване на ръката
|
|
| Автор |
oranda (мама на Ники) |
| Публикувано | 24.02.05 15:42 |
|
|
На последък имам някакво постоянно изтръпване на дясната ръка. Дори ве4е не мога да спя на дясна страна - а така оби4ам . Сигурно има връзка с разкарването на сина ми на ръце , който ве4е е над 8 кг. Трябва ли да се стресна и да отида на лекар или не е болка за умиране ?!
| |
|
|
|
Може и да отидеш на лекар, може и на лекар-акупунктурист. Много майки носят синовете си но едва ли имат постоянно изтръпване, сама прецени дали ти е нужно лечение.
| |
|
|
|
По добре отиди на лекар.
Щом има изтръпване, вероятно някой нерв е притиснат.
А подобни неща не са желани.
Bеer? Mоre?
| |
|
Тема
|
Re: Изтръпване на ръката
[re: bira_more]
|
|
| Автор |
spock ('лапе) |
| Публикувано | 24.02.05 19:13 |
|
|
Аз ти се чудя, що не го притиснеш оня горе! 
| |
|
|
|
няма за какво.
А и не съм казал ама пак повтарям.
Всичко тече, всичко се променя.
Bеer? Mоre?
| |
|
Тема
|
[re: oranda]
|
|
| Автор |
Bиливap (сентинел) |
| Публикувано | 25.02.05 08:33 |
|
|
Напоследък все повече хора покрай мен се оплакват от изтръпване на едната ръка ...
Мен пък рано сутрин леко ми изтръпват и двете длани и по някое време през деня се оправят.
Снайперистка, touched by an angel :)
| |
|
Тема
|
[re: oranda]
|
|
| Автор | Гинka oт Гинци (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.02.05 23:01 |
|
|
Може да става въпрос за дискова херния, за това направете ЯМР. Това е най-сигурният на4ин а се установи при4ината.
| |
|
|
|
Гинке! на жената и се поокръглил гърба, посукала и се стойката от това едностранчиво мъкнене, презрамката на сутиена и убива, ти на ЯМР пращаш .....да не ти е бащиния бе???
прекрасна, ужасна - все тая ... резултатът е съсипващ ...
| |
|
Тема
|
[re: ha!]
|
|
| Автор | Гинka oт Гинци (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.02.05 14:51 |
|
|
Не ми е бащиния, но то4на диагноза се прави със съвременни методи. В практиката си всеки ден виждам хора, които са забата4ени със години без ясна диагноза и лекувани за какви ли не болести. Обикновена практика е да се рамотават пациентите, да им се предписват скъпоструващи медикаменти, когато проблемите могат да се разрешават бързо и ефективно, ако се постъпва професионално. За съжаление здравната каса не помага с нищо да се преодолее това.
| |
|
|
|
Не е ли къде, къде по-вероятно да е синдром на карпалния тунел или там както се нарича на български? Той често се проявява по време на/след бременност. И се диагностицира с електромиография, ако не се лъжа. Която е доста по-евтина от ЯМР. И електроневрография може :)
млада, хубава, с големи цици и не пуши
| |
|
|
|
|