Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:52 14.07.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема За клуб "Медицина"нови  
Автор fuklaАдминистратор (своенравна)
Публикувано07.10.03 13:54

Като администратор на дир.бг получих много бележки от потребителите на форума относно споровете за модератор тук. Определено е вярно, че никой не е упълномощавал потребители да правят избори за модератор, както и че за мен няма принципно съгласие по въпроса дали да има модератор на клуба или не. Ето защо ви предлагам да пишете в тази тема само за модератор на клуба - само дали сте "за" и - респективно - "за" кого или сте против. Аргументите вече ги изчетох в другите теми и съм горе-долу наясно, така че няма нужда да ги има и тук. Срокът за изясняване на положението ще е една седмица, считано от днес. Благодаря ви за съдействието!

Тема ЗА модераторнови [re: fukla]  
Автор jam (минаващ)
Публикувано07.10.03 14:06

аз съм за модериране на клуба, с предложение това да бъде bira_more.
колкото до упълномощаването за провеждане на избори, извинявай, но никъде не сте упоменали, че избори се провеждат след изрично упълномощаване от ваша страна (на администрацията)!
"свободни форуми за дискусии" , нали така? наблюдавали сме и доста клубове, в които модерирането и конкретният модератор се въведоха тихомълком от администрацията, без каквото и да било обсъждане от страна на потребителите.
така че ... това, което става тук, е доста демократично и по-добре да си изразим всеки кротко и еднократно мнението, без да изпадаме в спорове за това кой кого и как!

Тема Re: За клуб "Медицина"нови [re: fukla]  
Автор bira_more (минаващ)
Публикувано07.10.03 14:14

Аз съм да има модератор.
Ако е необходимо, съм съгласен да съм аз.
Не че ме блазни особено подобна възможност.
Но поне за сега имам достатъчното време, както и необходимите познания (медицинска наука).
ПП
Все пак ще се надявам, ако аз бъда избран, че ще мога да разчитам на съвети на модератори и или администратори. В аспект да чуя независимо мнение на хора, нямащи общо с дадена дискусия.
И аз благодаря за съдействието. Надявам се клуба да стане малко по спокойно място с по малко и по кратки flame wars.
ППП
Може би е добра идея да има повече от един модератор.

Тема ЗА модераторнови [re: fukla]  
Автор Meli ()
Публикувано07.10.03 14:17

Наложително е клубът да има модератор, като всеки уважаващ себе си клуб. Както и модераторът да е с магистърска степен по медицина, за да подхожда на името и смисъла на клуба.

Автор Julian (разбирко)
Публикувано07.10.03 15:37

И аз съм за да има модератотор и че модератора трябва да е лекар.МОже да има и втори модератор които не е лекар.

Тема противнови [re: fukla]  
Автор Fire walker ()
Публикувано07.10.03 16:17

ПРОТИВ модерирането на клуба.

Такава нужда няма,освен за желаещите цензура.

Тема ЗА модератор.нови [re: fukla]  
Автор kate_ (maniac)
Публикувано07.10.03 17:14

Иначе по-добре прекръстете клуба на ЕЖК.

Can't be cool, 'cause I'm hot.

Тема Re: За клуб "Медицина"нови [re: bira_more]  
Авторfreeman (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 18:41

Биричката бил и скромен освен, че има и "необходимите познания", научни де, да не си помислим, че може да се поддаде на хомеопатични или някакви други "алтернативни" hocus pocus Или може би ще прави hocus pocus с постингите, които не са му по изискания "научен" медицински вкус

Тема фриймен :)нови [re: freeman]  
Автор Fire walker ()
Публикувано07.10.03 18:54

Не се заяждай ,а гласувай!
Имаше теми отделени на дискусиите-достатъчно.

Авторfreeman (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 18:56

Аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ модерирането на клуба, защото това опорочава свободата на словото. Виждал съм как в други клубове модератори трият неща, които не са им по вкуса. На някои "богоизбрани" тук не им харесаха разни идеи и понеже очевидно не могат да превъзмогнат комплексите си по друг начин решиха, че ще пледират за медицинска "чистота" на форума, при което естествено мнения, различни от тяхното биха могли да бъдат обявявани за еретични и съответно отстранявани
Но пред алтернативата един модератор бих предпочел да има двама - вторият би могъл да бъде Fire Walker тъй като има по-различен мироглед от този на bira_more и Nikam например и ще е все пак някаква гаранция, че ще се съблюдава изразяването на всички гледни точки по задаваните въпроси и разглежданите теми.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.