|
Тема
|
По-спокойно, хора!...
|
|
Автор |
Fallen_Angel (St. Lucifer) |
Публикувано | 01.10.03 21:23 |
|
Хора, давайте го малко по-яваш... сами си спамнахте клуба с нападки един към друг...
Сключете някакво примирие, разберете се за нещо... последните теми са само нападки един към друг и обсъждане да има ли или да няма модератор.
И пак ви казвам, не че ви се меся - ако има модератор, изберете някой лаик!... иначе ще стане страшно от обидени....
| |
|
А бе римляните са го казали - лош закон ама закон.
Модератора според мен трябва безусловно да блокира флейма и псувните и рекламите.
Трябва да изтрива и безусловно вредните (според медицинската наука) препоръки.
Както и всичко което противоречи на закона (тоест е прастъпление).
Е едва ли може да има толкова идеален модератор.
Ама ако клубарите му помагат (както е в клуб програмисти например) може и да стане.
| |
Тема
|
Re: По-спокойно, хора!...
[re: bira_more]
|
|
Автор | cпokoeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.03 22:08 |
|
да, да блокира всичко, което не се харесва на посещаващите форума с висше медицинско демократично, нали? то и при Сомоса и други диктатори като него има закони, е лоши де, ама кво от туй - нали са закони с тях и без тях - ти хвръква главата, в случая - мнението  
| |
Тема
|
Не не което не се харесва а което е
[re: cпokoeн]
|
|
Автор |
bira_more (непознат
) |
Публикувано | 01.10.03 22:22 |
|
опасно.
Или което петни науката медицина без съответните доказателства.
Ми има и други клубове.
Защо си толкова агресивен точно тук да публикуваш ?
Все едно в клуб Линукс да се пини и да се вре някой от клуб Виндовс с цел да докаже колко са гола вода линуксаджиите.
Защото може да не ми харесва критика срещу колеги, ама ако е написана читаво ....
Ми фактите са си факти.
То и аз за съжаляние си търся в момента GP, щото моят е малко мммм а бе като за 4-ти км.
Тоест едно е да кажеш аз съм патил от такава ваксина еди кога си. Друго е да твъдиш ми тя ваксината намалява имунитета.
Едното е твой опит, другото лъжа (а и престъпление в определен аспект).
| |
Тема
|
Re: Не не което не се харесва а което е
[re: bira_more]
|
|
Автор |
BИ (Църна Маца) |
Публикувано | 01.10.03 22:29 |
|
Принципно примерът е подходящ, но всички знаят, че Линукс е много по-професионален, дори и самите тези, които поддържат Уиндоус :-)
Докато тук въпросът е по-друг - не е вярно, че само едната медицина работи, а че двете се допълват. :-)
Дано си изберете добър модератор, наистина трябва да е някой любител, не може да се модерира само в едната посока. А защо просто не се разделите и да пишете в различни клубове? Така и ние посетителите ще четем каквото ни се поиска без спорове.
Without the ability to imagine we have a limited capacity to achieve.
| |
|
Ама ти агравираш от ден на ден!!!Случайно някаква кръвна врузка с Мула Омар или друг талибан да се открива в родословието ти?!
Значи според "науката" ,което било вредно да се трие!!!А кой казва какво е установила науката, като ти я караш на спомени и не практикуваш?А другите доктори в клуба /поне тези,дето се чува от тях много шумно и дето искат модератор/ не желаят да се запознаят с новостите в собствената си наука,да не се окаже ,че са се издънили нещо,или че са се изказали прибързано!
Ето-постнах три теми с НАУЧНИ-Медицински-алопатични-статистически потвърдени данни за ваксините и антибиотиците!
Значи всеки ,който препоръча ваксина сега е престъпник и да
се трие! Ами аз съм "за" ...ама вие газ ще....
Ако толкова държиш-нека да сложим на клуба същия дисклеймър като на Медицинска-че съветите тук могат да са опасни за вашето здраве,и консултирайте се със специалист.С това съм съгласна безусловно! Всеки на когото е препоръчано да пие 6 месеца антибиотик за акне,трябва да знае,че това може да опасно за здравето му и да бъде посъветван да помисли пак и да потърси още мнения!
А пък от твоя гледна точка и за твое спокойствие-предложенията за лечение с "дестилирана вода" могат да са опасни..така че...може би това е решението...
| |
Тема
|
Е та нали точно това ми е идеята и на мен?
[re: BИ]
|
|
Автор |
bira_more (непознат
) |
Публикувано | 02.10.03 13:47 |
|
Има си клуб Алтернативна.
Няма лошо който може да комбинира западната медицина с иглотерапия на пример. Който може.
Няма лошо да се ползват всички възможни подходи за постигане на целта - здравето и качеството наживот на пациента.
Лошо е когато възникнат флейм войни. И те трябва да бъдат стопирани. Още преди да възникнат.
И разбира се пак казвам да се спазва закона. Това че някой нарушава закона (примера с процъвтяващата корупция) не оправдава нарушаването му* и не може да бъде дори смегчаващо винатаб обстоятелство.
|
|
|