Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:37 14.07.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Тема По-спокойно, хора!...  
Автор Fallen_Angel (St. Lucifer)
Публикувано01.10.03 21:23

Хора, давайте го малко по-яваш... сами си спамнахте клуба с нападки един към друг...

Сключете някакво примирие, разберете се за нещо... последните теми са само нападки един към друг и обсъждане да има ли или да няма модератор.

И пак ви казвам, не че ви се меся - ако има модератор, изберете някой лаик!... иначе ще стане страшно от обидени....

Тема Re: По-спокойно, хора!...нови [re: Fallen_Angel]  
Автор bira_more (непознат )
Публикувано01.10.03 21:39

А бе римляните са го казали - лош закон ама закон.
Модератора според мен трябва безусловно да блокира флейма и псувните и рекламите.
Трябва да изтрива и безусловно вредните (според медицинската наука) препоръки.
Както и всичко което противоречи на закона (тоест е прастъпление).
Е едва ли може да има толкова идеален модератор.
Ама ако клубарите му помагат (както е в клуб програмисти например) може и да стане.

Тема Re: По-спокойно, хора!...нови [re: bira_more]  
Авторcпokoeн (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 22:08

да, да блокира всичко, което не се харесва на посещаващите форума с висше медицинско демократично, нали? то и при Сомоса и други диктатори като него има закони, е лоши де, ама кво от туй - нали са закони с тях и без тях - ти хвръква главата, в случая - мнението

Тема Не не което не се харесва а което енови [re: cпokoeн]  
Публикувано01.10.03 22:22

опасно.
Или което петни науката медицина без съответните доказателства.
Ми има и други клубове.
Защо си толкова агресивен точно тук да публикуваш ?
Все едно в клуб Линукс да се пини и да се вре някой от клуб Виндовс с цел да докаже колко са гола вода линуксаджиите.
Защото може да не ми харесва критика срещу колеги, ама ако е написана читаво ....
Ми фактите са си факти.
То и аз за съжаляние си търся в момента GP, щото моят е малко мммм а бе като за 4-ти км.
Тоест едно е да кажеш аз съм патил от такава ваксина еди кога си. Друго е да твъдиш ми тя ваксината намалява имунитета.
Едното е твой опит, другото лъжа (а и престъпление в определен аспект).

Тема Re: Не не което не се харесва а което енови [re: bira_more]  
Автор (Църна Маца)
Публикувано01.10.03 22:29

Принципно примерът е подходящ, но всички знаят, че Линукс е много по-професионален, дори и самите тези, които поддържат Уиндоус :-)
Докато тук въпросът е по-друг - не е вярно, че само едната медицина работи, а че двете се допълват. :-)

Дано си изберете добър модератор, наистина трябва да е някой любител, не може да се модерира само в едната посока. А защо просто не се разделите и да пишете в различни клубове? Така и ние посетителите ще четем каквото ни се поиска без спорове.

Without the ability to imagine we have a limited capacity to achieve.

Тема Re: По-спокойно, хора!...нови [re: bira_more]  
Автор Fire walker ()
Публикувано02.10.03 06:23

Ама ти агравираш от ден на ден!!!Случайно някаква кръвна врузка с Мула Омар или друг талибан да се открива в родословието ти?!

Значи според "науката" ,което било вредно да се трие!!!А кой казва какво е установила науката, като ти я караш на спомени и не практикуваш?А другите доктори в клуба /поне тези,дето се чува от тях много шумно и дето искат модератор/ не желаят да се запознаят с новостите в собствената си наука,да не се окаже ,че са се издънили нещо,или че са се изказали прибързано!

Ето-постнах три теми с НАУЧНИ-Медицински-алопатични-статистически потвърдени данни за ваксините и антибиотиците!

Значи всеки ,който препоръча ваксина сега е престъпник и да
се трие! Ами аз съм "за"...ама вие газ ще....

Ако толкова държиш-нека да сложим на клуба същия дисклеймър като на Медицинска-че съветите тук могат да са опасни за вашето здраве,и консултирайте се със специалист.С това съм съгласна безусловно! Всеки на когото е препоръчано да пие 6 месеца антибиотик за акне,трябва да знае,че това може да опасно за здравето му и да бъде посъветван да помисли пак и да потърси още мнения!
А пък от твоя гледна точка и за твое спокойствие-предложенията за лечение с "дестилирана вода" могат да са опасни..така че...може би това е решението...

Тема Е та нали точно това ми е идеята и на мен?нови [re: BИ]  
Публикувано02.10.03 13:47

Има си клуб Алтернативна.
Няма лошо който може да комбинира западната медицина с иглотерапия на пример. Който може.
Няма лошо да се ползват всички възможни подходи за постигане на целта - здравето и качеството наживот на пациента.
Лошо е когато възникнат флейм войни. И те трябва да бъдат стопирани. Още преди да възникнат.
И разбира се пак казвам да се спазва закона. Това че някой нарушава закона (примера с процъвтяващата корупция) не оправдава нарушаването му* и не може да бъде дори смегчаващо винатаб обстоятелство.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.