Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:38 14.07.25 
Природни науки
   >> Медицина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема depresiqнови  
Автор mi6letoo (непознат )
Публикувано09.08.03 20:31

molq mnogo da mi pomognete na skoro gledax edin film v koito edno momi4e strada6e ot vid depresiq i tozi vid mnogo me zainteresuva mnogo molq pomognete ili mi daite nqkakuv sait o4akvam va6ite otgovori! imeto i e
ANOREKCIA!

Тема Re: depresiqнови [re: mi6letoo]  
Автор siss (:PPppp)
Публикувано10.08.03 02:46

потърси някъде тук

Автор Nikam (freelife)
Публикувано16.08.03 02:19

това не е депресия!!!
Анорексията е отказ от хранене.
Тя може да бъде част от депресията или поради депресия, да речем от наднормено тегло, да се стигне до анорексия, но това не е депресия.
Освен това, анорексично болните са доста нервни, и по скоро при тях вървят манийните появи на едно невро-психично страдание.
Затова и в съвременната литература има термин -. Анорексия нервоза.
Преодоляването и, става с помощта на психиатър - и яко хранене, добро настроение, и стимул за живот.
Както и търсене и отстраняване на доминантната мисъл, отключила това нарочно гладуване.

Тема Re: depresiqнови [re: Nikam]  
Авторtai (Нерегистриран)
Публикувано16.08.03 09:09

познаваш ли някой в София, Който може да помогне

Тема Re: depresiqнови [re: tai]  
Публикувано16.08.03 18:40

ami ne ,i az ne sam ot sofiq!

Автор Nikam (freelife)
Публикувано17.08.03 00:49

Бе ззначение къде си, просто се обърни или към невролог или към психиатър - не е срамно, нито пък страшво.
Няма да те обявят за контингент. Това са измислици, че който потърси някой от този род лекари, ще го тикнат в лудницата.
недей да страдаш, а потърси помощ при специалист - дори ако смяташ - на частно е най-добре.

Тема защо те интересува?нови [re: mi6letoo]  
Авторzaphod (Нерегистриран)
Публикувано17.08.03 19:12

да не те отчайвам, но май е проблемна болест. в същината на анорексията е убеждението на болната че е дебела. разбира се прости аргументи като "виж се колко тежиш" не помагат. въобще не знам защо хората си мислят че поведението (в това число и на "здравомислещите") е въпрос на логика, но да не се отклонявам. работата е там че тя се вижда като дебела в огледалото. не се чуди как някой може да ВИЖДА 25 килограмовата си фигура като дебела. не знам какво правят психолозите срещу болестта, но знам че болестта дава смъртни случаи, така че едва ли има стандартно ефективно лечение. когато работата стане дебела, ги слагат на системи, но това не е лечение разбира се.

Тема Re: защо те интересува?нови [re: zaphod]  
Публикувано17.08.03 21:01

ami neznam za tova razpitvam ! ami az iskam da.. a be ni6to! az ne mislq 4e sam debela a prosto na6ite da prestanat!

Тема Re: защо те интересува?нови [re: mi6letoo]  
Автор Nikam (freelife)
Публикувано17.08.03 22:35

по-добре сподели какъв ти е проблема, така ще получиш по-добро мнение, а не откъслячни фрази, кото дефакто не обясняват и не помагат

Тема Re: защо те интересува?нови [re: Nikam]  
Публикувано18.08.03 21:36

ami problema mi e ,4e ot kakto se pomnq vse me tormozqt psixi4eski! ako si mislite kakvo se zanimavame pak s nqkoq otka4alka 6te vi razbera! no kakvo bixte mogli da kajete na 10 godi6no xlape ,na rojdenniq mu den ako maika my my e kazala , 4e otiva da se samoybie zarad nego? a sega ako iskate prodalgete da 4etete! na skoro jni mesec , maika pak zapo4na i mi be6e napisala belejka sas sa6toto ne6to ,samo4e napisano na xartiq! togava za purvi put razbrax kolko dale4 moga da stigna! az .... prosto si napravix nqkoi belezi! i taka nikoi ne rabra, maika se varna i vsi4ko se opravi , no ve4e ne znam kakvo bix mogla da napravq ,ako pak se slu4i ! i naskoro gledax edin film s tazi bolest i mi e stanala fix idea /! tova e! dano ne vi e dosko4alo! no tova e cqlata istoriq!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.