|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
kakvo mislite za "novija" album?
|
|
Автор | pavkata (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.03 13:37 |
|
Prez godinite ManOwar napraviha dosta dobri albumi, a njakoi pesni sa istinski himni. Ne znam kakvo gi e prihvanalo, no "Warriors Of the World" e mozhe bi nai-slabijat im album izobshto. Edinstvenata pesen, kojato si struva, e "Warriors Of The World United", no i tja ne mozhe da se sravnjava s mnozhestvo po-ranni tvorbi. Ostanalite pesni sa za kurvishta i bitki, no njama nito vodeshta ideja, a ne namiram i njakakvo udovolstvie da gi slusham.
Iska mi se da chuja i drugi mnenija i se nadjavam ManOwar da izkarat skoro njakakuv dostoen za slushane album.
| |
Тема
|
Re: kakvo mislite za "novija" album?
[re: pavkata]
|
|
Автор |
soultanski (непознат
) |
Публикувано | 21.06.03 13:32 |
|
produljavai da slu6a6 - moje da izpita6 malko udovolstvie po niakoe vreme....az naprimer sum moriak i po4ti svur6vam na frazata " place my body on a ship & burn it in the see..."    ooooooooooooo-O-Oo, kef- 4akai da palna palna 1 rothmans i moga o6te vednuj
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ravenlord (Аграрен пич) |
Публикувано | 07.07.03 09:18 |
|
В албума има няколко слаби песни и те са една след друга по средата, иначе останалите са добри, като даже има и страшни хитове. Ако на мястото на американските баладки и несун дорма примерно бяха двете парчета от еп-то албумът пак щеше да е супер, както останалите им:)
Редактирано от Ravenlord на 07.07.03 09:21.
| |
|
Моряк - Некрофил, който се празни на песни на менуор, ...колко забавно ...тоя клуб верно умря! 
| |
|
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

| |
|
6to be? Neusun Dromata si e gotina
| |
|
i ti si zabaven- kato niama kakvo da kaje6 si re6il da prudne6, no mai si se nasral. ne si pravi truda da misli6 ostroumni otgovori , toia klub niama da umre , no 6te pozatupee ot tova.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sodomy (and lust) |
Публикувано | 14.07.03 23:26 |
|
spriah da mislia kogato mi se precaka playera

| |
Тема
|
[re: soultanski]
|
|
Автор |
Sodomy (and lust) |
Публикувано | 14.07.03 23:27 |
|
evala pich palni. moje i VIXEN da proslushash

| |
Тема
|
[re: Myминтpoл]
|
|
Автор |
Sodomy (and lust) |
Публикувано | 14.07.03 23:28 |
|
ne e Necrophil, greshish predstoi mu da stane kekeke

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|