Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:26 01.11.24 
Музикални
   >> Manowar
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Майче всеки го мързиии...нови  
Автор Virgin Steel (член)
Публикувано25.10.01 02:47

Защо вече не пишете само,като някой се сети да ви напсува и тогава почвате да му обяснявате разни неща.
Аз понеже НЕискам този клуба да бъде закрит,ще пиша периодично през седмица тема ако трябва само ще си отговарям на неяАма то не е смешно стига няма да ви се счупат клавишите.Ако се притеснявате за клавиатурата ще купя на всеки по една(шегувам се,второто име на баща ми не е Рокфелер:)

Та Темата за Днес,по точно за тази седмица е:мисла,мисла,мисла.....
Я ми кажете Кой от Четримата Крале Ви Кефи Най Много???
Мене Скот Колумбъс егати пичагата е.Някъв абсолютно естествен винаги с много хумор пък Аз лично не съм чувал по добър Дръмер на две каси..Само някой да не ми оври за оня от Диму Боргията че...

А тъй аре п!ъ!шете..

When Everything was Nothing ,And nothing everything....

"In the Beginning God Created the Heavens & The Earth

Тема Re: Майче всеки го мързиии...нови [re: Virgin Steel]  
Автор Eric Adams (5 октавен!)
Публикувано25.10.01 18:07

We fight to the death
To the last man
To the last Breath
DEATH TO FALSE METAL!

Тема Re: Майче всеки го мързиии...нови [re: Virgin Steel]  
Автор StormWitch (Шебек)
Публикувано26.10.01 09:26

Steve Flynn от Atheist е най-великия барабанист за мен!
След него идва Sean Reinart от Cynic и Death - Human!
Трети се нарежда пича от Confessor.

"I'll choose optimism, scream its name
Look to the future, a burning flame."

Тема :-)))))))нови [re: Eric Adams]  
Автор tron (Freak)
Публикувано26.10.01 09:39

Абе,Ерик,къде си загуби шестата октава?

А иначе на поставения въпрос-аз все пак ще дам гласа си за Джо де Майо...още в Battle Hymns си личеше,че е твърде сериозен басист...вярно,че после малко се позагуби,но от '88 пак се посъбуди.

I'm the one you love to hate...

Тема Re: :-)))))))нови [re: tron]  
Автор Nickname (God)
Публикувано26.10.01 14:27

Nikyde estestveno
Toj nikoga ne ja e imal
Ama maj trjabvashe da mu go kaja za da se seti
drug e vyprosyt che toj i 5 njama, ama tova veche mu dojde malko mnojko i ne shte da se syglasi deteto

Тема Re: :-)))))))нови [re: Nickname]  
Публикувано26.10.01 16:24

Донякъде си прав, защото ти ме провокира да се поразровя малко по внимателно и открих, че е октавите са 5, не 6. А иначе, след поредното ти вмешателство, въпреки че ти пак упорито ще твърдиш, че не се бъркаш навсякъде, ми се ще да се поразръчкам малко и да ти се сложи един бан тук, щото ми писна да ти чета простотиите! Нямам нищо против да спориш, да дисктуриш нещо и да си го аргмунтираш после, ама не... ти си прекалено голям да се аргументираш на 16 годиншно хлапе... ще ти кажа, че тук и tron, и StormWitch и Johny Cage и още доста хора са на твоята възраст в този клуб, но това не им пречи водят нормални разговори, пък било то и с "16 годишно хлапе, дето витае из облаците" и какво още беше там... Така, че съвсем любезно ще те помоля, или се осъзнай малко и почни да пишеш нормално (нещо, в което супер много се съмнявам) или пали кашона и се изнасяй, писна ми да ти гледам простотиите. Ае... от мен това...

П.П. Това е последния постинг, в който ти отговарям (той darkingdom lord) правилно ме посъветва да не се захващам с теб, ама кой да го слуша)

We fight to the death
To the last man
To the last Breath
DEATH TO FALSE METAL!

Тема Re: :-)))))))нови [re: Eric Adams]  
Автор Nickname (God)
Публикувано26.10.01 16:30

Slusham gospodin Clown!
Toj darkkingdom lord syshto taka predloji i da vzemem da ti hvyrlim edna gora boj, tyj che ne se pravi na mnogo umen

Публикувано26.10.01 16:36

Ми като не можеш с думи да се защитиш на бой ще налиташ много ясно... уф, аз уж нямаше да пиша... пу да го еба...
А, извинявай отново, по всеобщо мнение клоуна си ти, не аз

We fight to the death
To the last man
To the last Breath
DEATH TO FALSE METAL!

Тема Re: :-)))))))нови [re: Eric Adams]  
Автор Nickname (God)
Публикувано26.10.01 17:05

ot teb li da se zashtitja be, tikvo puberska
kato govorja s normalni hora se obosnovavam, kato govorja s idioti e prosto izlishno
Kakto veche ti kazah, na takiva kato teb i 5 stranici obosnovka da napishesh vse taja - prosto si v takava vyzrast, che vinagi trjabva da izlezesh prav
Kolkoto za vseobshtoto mnenie - mnogo se radvam za teb, che se mislish za negov izrazitel, ama kym nego se vkljuchvat oshte 2-3-ma kato teb i tva e

Автор StormWitch (Шебек)
Публикувано27.10.01 00:01

Добре, нека да проучим "общественото мнение."

В случая аз заставам зад мнението на Ерик.

"I'll choose optimism, scream its name
Look to the future, a burning flame."

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.