Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:49 10.11.25 
Музикални
   >> Manowar
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема CLASH OF THE TITANSнови  
Автор tron (Freak)
Публикувано14.09.01 08:57

Първо,привет на феновете на Manowar!
А сега на темата:Снощи се повидяхме с другите от кръжеца на Iron Maiden и решихме да ви предложим да се сберем двата клуба и като афганистански терористи да атакуваме някоя бирария. Разбира се,терористичните ни действия ще се ограничат до опити да изпием всичката кехлибарена течност в избраното по обща воля заведение. За целта и аз (като ТАСС-както беше филма едно време) съм упълномощен да заявя,че предложението е за другия петък- 21.09. на Попа от 19.30 часа.
За опознавателни белези-влезте в клуб Iron Maiden, в темата "Без коментар" с автор elena_ss са постнати фотосите на четирима от най-дейните и почитани мейдънисти-така че ще можете да ги физиономоотличите.Друг вариант са фланелки на любимите групи,но времето вече е по-скоро за суитчърчета,а и някои все пак сме на работа, а работодателите не винаги са щастливи служителите им да се шмиткат с T-shirts на Maiden или Manowar.Странни хора са туй-работодателите!
Ако има някакви проблеми-можете да ми пуснете на бележка телефони,за да се свържа с вас и да се разберем по-лесно.
Пишете дали сте съгласни и да видим дали ще можем да осъществим въпросното културно-масово мероприятие.
Ще постна това предложение и в Heavy Metal-колкото сме повече,толкова по-весело ще е !

I'm the one you love to hate...

Тема Re: CLASH OF THE TITANSнови [re: tron]  
Автор manowarkata (heavy forever!)
Публикувано14.09.01 10:08

Lo6o nqma - az sym napalno za - i nqmam ni6to protiv... ( 4asa moje6e da e i po rannen no ajde.... -pi6ete me za!

Ако нещо ще се случи значи нещо ще се случи!

Тема Re: CLASH OF THE TITANSнови [re: manowarkata]  
Автор Eric Adams (6 октавен!)
Публикувано14.09.01 12:52

az sym 101% za, ama da ne ste prigotwili nqkakwa zasada, ej :))

Аз пак ще презирам и пак ще мразя,
пак ще се бия и пак ще газя до смърт!

Тема Re: CLASH OF THE TITANSнови [re: Eric Adams]  
Автор Darkseed ()
Публикувано14.09.01 13:05

И тука ще напиша изненадата си за бързата ви реакция! Знаехме си ние, че на вас може да се разчита-железни сте!!!!Колкото до часа-това е обект на допълнителна уговорка!

I Want Out...

Тема Re: CLASH OF THE TITANSнови [re: Darkseed]  
Автор Eric Adams (6 октавен!)
Публикувано14.09.01 14:28

You are iron, we are steel :)

Аз пак ще презирам и пак ще мразя,
пак ще се бия и пак ще газя до смърт!

Тема Strike Iron While is Hot ! ! ! [re: Eric Adams]  
Автор Virgin Steel (минаващ)
Публикувано14.09.01 23:07

Хм не съм почитател на Дикинсон и компания ,но пък нямам нищо против да пийна по една бира с малко ЕДФЕНОВЕ:))Все пак нали е метал или поне така се води пък колкото и фенове на Майден да познавам се намират много яки пичове.Стига да ми се обещае че няма да се караме Меноуър сре6ту Майден
щото имам пистолет:))) а и съм малко луд!!! тва е жив умрял съм там.Както обичам да казвам "през кръвта и огъня към смърта а от там към вечноста"

Тема Re: Strike Iron While is Hot ! ! !нови [re: Virgin Steel]  
Автор Kpюшo (Людовик)
Публикувано15.09.01 00:53

Е** си майката! Не сме и мислели, че и в София ще има терористични актове, пък били те и с хилядорно по-малки мащаби от щатските! Какви са тия пистолети, какви са тия самолети??? За спорене не знам дали ще спорим, но се съмнявам, че през цялото време ще си говорим само за международното положение и секс.

Честито!

Тема Аууунови [re: Virgin Steel]  
Автор Elodia (Demoniac)
Публикувано15.09.01 23:43

ще има бой!!
На кой да залагам

Never trust an angel...

Тема Re: Strike Iron While is Hot ! ! !нови [re: Kpюшo]  
Автор StormWitch (Ком. Секретар)
Публикувано16.09.01 00:06

хехе, не съм само аз дето налита да се кара на хората

"...I don't respond well to threats!"
Capt. Janeway, USS Voyager

Тема Re: CLASH OF THE TITANSнови [re: tron]  
Автор Valhalla (Warrior)
Публикувано16.09.01 16:28

Mdam,
good idea...
samo che nie (ako ima i drugi de) koito ne sme ot Sf da go dufame li?... :)
kakto i da e i bez tva imam planove da idvam skoro kum Sf v t.n. komandirovka ... i posle rabotodatelite bili stranbni hora mene me kefqt prashtat me v komandirovka :))
Whatever...znachi piite po edno i za mene a kato se merna natam sha piem i po poveche :))
Regards

/waiting*...wishing*...dreaming*.../
Meow Team®

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.