Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:59 22.04.25 
Политика, Свят
   >> Македония
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Македонските сърбокомунисти - и те са наши братя!  
АвторЮвиги (Нерегистриран)
Публикувано06.11.00 11:04

Престанете да се делите. Българофили, сърбокомунисти и т.н.
Дори и тия, дето ги наричате "сърбокомунисти", са си българомакедонци и наши братя. Ако, че са против България, трябва да ги уважаваме и да им покажем, че ние няма да отвърнем на омразата с омраза.
Стига разделение, време е за обединение.
ВМРО в България набира сила и популярност и скоро ще бъде 3-та парламентарна политическа сила. Па може и някое министерско кресло да имаме.
Да живеят Свободна България и Македония и целокупния българо-македонски народ!

Тема Komunist ne moge da mi bude bratнови [re: Ювиги]  
АвторOhridchanetz (Нерегистриран)
Публикувано06.11.00 16:39

ke ti sboram jas ;nito srbokomunist.
A ti nemash nishto obshto so VMRO !
Tam komunisti nema:))))

Тема Отг: Jvigi kazhi mi koi iskopa segashnija grob ...нови [re: Ювиги]  
АвторKapanezc (Нерегистриран)
Публикувано06.11.00 20:44

...na BULGARIA.
Razbiram idealizma toi e hybavo sastojanie na choveshkija dyh i toi e sposoben na chydesa - no vav 100% ot slychaite , idealistite gi ispolzvat moshennizci kakto tyka kazvat "bunch of tugs".
I kolkoto i da iskash makedonskite surbokomynisti,bulgarskite komynisti - imam predvid tezi sas 10-te miliarda $ ne sa ti brataja te i maika si shte prodadat ako im dadesh pari.
Nie pone si go imame v istorijata analozi kolko shtesh , vzemi enicherite tova che v zhilite im teche bulgarska krav neim e prechila da varshat svoite zverstva.

za sazhalenie sam prav
zhiv i zdrav

Тема Отг: Jvigi kazhi mi koi iskopa segashnija grob ...нови [re: Kapanezc]  
АвторShtipianin (Нерегистриран)
Публикувано07.11.00 01:02

Kapanezc ,
Kakto vinagi si prav.
Mani go toa - ne gi razbira ovie raboti (hanot de ).
jazuk ,deka mu e tolku ubavo imeto...

Тема Ювиги,нови [re: Shtipianin]  
АвторАvitohol (Нерегистриран)
Публикувано07.11.00 03:34

за да унищожиш нещо, трябва непременно първо да го направиш силно -
/прабългарска мъдрост/

Тема Отг: Ювиги,нови [re: Аvitohol]  
Авторсоф. мак. (Нерегистриран)
Публикувано07.11.00 08:49

Като прочетох казаното от Ювиги, първата ми мисъл беше, че ще има много критики. А между другото нещата, които казва не са тъпи.
Причината е, че е използвал неподходящи думи. Аз мисля, че трябва да постигнем някакво споразумение за думи, които е желателно да не се употребяват. Например комунист, татар, лайно, тъп гъз и т.н. Аз лично се стремя вместо сърбокомунист, югодинозавър да казвам "вистински македонец" или макар и смешното "македонски македонец". Освен това забелязах, че за вистинските македонци е доста възмутително, като им викаме братя. Затова предлагам да им казваме братовчеди.
А че и те са хора, мисля, че не е преувеличено.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.