|
Тема
|
Македонските сърбокомунисти - и те са наши братя!
|
|
Автор | Ювиги (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.00 11:04 |
|
Престанете да се делите. Българофили, сърбокомунисти и т.н. Дори и тия, дето ги наричате "сърбокомунисти", са си българомакедонци и наши братя. Ако, че са против България, трябва да ги уважаваме и да им покажем, че ние няма да отвърнем на омразата с омраза. Стига разделение, време е за обединение. ВМРО в България набира сила и популярност и скоро ще бъде 3-та парламентарна политическа сила. Па може и някое министерско кресло да имаме. Да живеят Свободна България и Македония и целокупния българо-македонски народ!
| |
Тема
|
Komunist ne moge da mi bude brat
[re: Ювиги]
|
|
Автор | Ohridchanetz (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.00 16:39 |
|
ke ti sboram jas ;nito srbokomunist. A ti nemash nishto obshto so VMRO ! Tam komunisti nema:))))
| |
Тема
|
Отг: Jvigi kazhi mi koi iskopa segashnija grob ...
[re: Ювиги]
|
|
Автор | Kapanezc (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.00 20:44 |
|
...na BULGARIA. Razbiram idealizma toi e hybavo sastojanie na choveshkija dyh i toi e sposoben na chydesa - no vav 100% ot slychaite , idealistite gi ispolzvat moshennizci kakto tyka kazvat "bunch of tugs". I kolkoto i da iskash makedonskite surbokomynisti,bulgarskite komynisti - imam predvid tezi sas 10-te miliarda $ ne sa ti brataja te i maika si shte prodadat ako im dadesh pari. Nie pone si go imame v istorijata analozi kolko shtesh , vzemi enicherite tova che v zhilite im teche bulgarska krav neim e prechila da varshat svoite zverstva.
za sazhalenie sam prav zhiv i zdrav
| |
Тема
|
Отг: Jvigi kazhi mi koi iskopa segashnija grob ...
[re: Kapanezc]
|
|
Автор | Shtipianin (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.00 01:02 |
|
Kapanezc , Kakto vinagi si prav. Mani go toa - ne gi razbira ovie raboti (hanot de ). jazuk ,deka mu e tolku ubavo imeto...
| |
Тема
|
Ювиги,
[re: Shtipianin]
|
|
Автор | Аvitohol (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.00 03:34 |
|
за да унищожиш нещо, трябва непременно първо да го направиш силно - /прабългарска мъдрост/
| |
Тема
|
Отг: Ювиги,
[re: Аvitohol]
|
|
Автор | соф. мак. (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.00 08:49 |
|
Като прочетох казаното от Ювиги, първата ми мисъл беше, че ще има много критики. А между другото нещата, които казва не са тъпи. Причината е, че е използвал неподходящи думи. Аз мисля, че трябва да постигнем някакво споразумение за думи, които е желателно да не се употребяват. Например комунист, татар, лайно, тъп гъз и т.н. Аз лично се стремя вместо сърбокомунист, югодинозавър да казвам "вистински македонец" или макар и смешното "македонски македонец". Освен това забелязах, че за вистинските македонци е доста възмутително, като им викаме братя. Затова предлагам да им казваме братовчеди. А че и те са хора, мисля, че не е преувеличено.
| |
|
|
|
|