|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Честита ви Еврозона
|
|
Автор |
cumanich126454 (русский трол) |
Публикувано | 04.06.25 14:48 |
|
Някои ще спечелят, повечето не...
От стар циганин ковач не става
| |
|
Има време, няколко гласувания в рамките на 5 седмици. Важното е, че България ще спечели!
| |
|
...Гласуването между държавите от еврозоната ще бъде по три точки, като само за определянето на обменния курс лев-евро ще бъде необходимо единодушие, а по останалите две части от решението за приемането на България ще бъде достатъчно квалифицирано мнозинство.
Ами ако?
| |
|
Айде пак бабуване на боб! Жив и здрав, ако те е шубе, и имаш левчета, сменяй сега!
| |
|
Кой ти каза, че ще България ще е в Еврозоната ? На 8 юли това ще се реши. И ако Холандия или Австрия ударят едно вето, тогава ?
Колко доклади през изминалите години бяха с твърдението, че България трябва да влезе в Шенген ? Ама България си стооеше извън Шенген, заради този и онази държава.
| |
|
Айде пак бабуване на боб! Жив и здрав, ако те е шубе, и имаш левчета, сменяй сега!
Да ги сменям за евро, че да ми вземат комисионна?
Иначе не става дума за гледане на боб, а за причитане на този доклад. Не е публикуван на български, поне ац не го открих. Но от преразказа сторен от адв. Ченалова, докладът е положителен само в последното му изречение. Съдържанието му и изцяло отрицателно (описвали се корупция, престърност, нездрава политическа обстановка и т. н.)
И както каза колегата по-горе, не знаем как ще реаграт двете страни, коите ни бяха вдигнали мерника за Шенген. За Нидерландия и Австрия става дума.
| |
|
Точно писах, ще се повторя - баене на боб. И гнилата ябълка Ченалова, и све.
Доволно инвестиции имат и Холандия, и Австрия в Бг, че да ги ебават. Еврото е гаранция за това, ама вие си вийте като вуци в тъмна зимна нощ...
Иначе да, 8и юли е финала.
Никога не е имало тема за еврото в Бг, при никой, освен при ватенките. Всичко е пунта мара, въпроса е дали да сме ватенки, или не. Еврото значи не.
| |
|
Цифровото евро принуди и Кузман Илиев да смени посоката:
| |
|
Бе нали ти писах, че цифровото евро е равносилно на портфейла на гугъл? Няма нищо общо с биткойните. Единствено е инструмент срещу американските Виза и Мастъркард. Кузман се е бъгнал, или му цакат за дивотии. Вземи се ограмоти ти поне!
| |
|
Ми добре.. Да сметнем. Моята пенсия от 900 лв. ще стане 450 евро. Ако няма инфлация - ми е през оная работа. Ти ще спестиш 4-5 хил. от обмяна евро в левове и обратно. Толкоз. А ако има инфлация (а тя няма дя е като летен грип) не е добре. 30% годишна инфлация ще стопи твоята икономия. Даже ще си на минус, зашото вероятно консумираш повече блага от мен. На мене не ми пука. Имам кокошки, имам оранжерии, имам домашна хлебопекарна и си правя сметката, че до магазина ходя през два-три дни. Ти му мисли.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|