Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 16.06.25 
Политика, Свят
   >> Македония
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Честита ви Еврозонанови  
Автор cumanich126454 (русский трол)
Публикувано04.06.25 14:48

Някои ще спечелят, повечето не...

От стар циганин ковач не става

Тема Re: Честита ви Еврозонанови [re: cumanich126454]  
Автор NAVYBG ()
Публикувано04.06.25 14:58

Има време, няколко гласувания в рамките на 5 седмици. Важното е, че България ще спечели!

Тема Re: Честита ви Еврозонанови [re: NAVYBG]  
Публикувано04.06.25 16:51

...Гласуването между държавите от еврозоната ще бъде по три точки, като само за определянето на обменния курс лев-евро ще бъде необходимо единодушие, а по останалите две части от решението за приемането на България ще бъде достатъчно квалифицирано мнозинство.

Ами ако?

Автор NAVYBG ()
Публикувано04.06.25 17:18

Айде пак бабуване на боб! Жив и здрав, ако те е шубе, и имаш левчета, сменяй сега!

Тема Re: Рибата в морето, а ти.....нови [re: cumanich126454]  
Автор el_sofia (пристрастен)
Публикувано04.06.25 18:44

Кой ти каза, че ще България ще е в Еврозоната ? На 8 юли това ще се реши. И ако Холандия или Австрия ударят едно вето, тогава ?

Колко доклади през изминалите години бяха с твърдението, че България трябва да влезе в Шенген ? Ама България си стооеше извън Шенген, заради този и онази държава.

Публикувано04.06.25 20:00

Айде пак бабуване на боб! Жив и здрав, ако те е шубе, и имаш левчета, сменяй сега!

Да ги сменям за евро, че да ми вземат комисионна?

Иначе не става дума за гледане на боб, а за причитане на този доклад. Не е публикуван на български, поне ац не го открих. Но от преразказа сторен от адв. Ченалова, докладът е положителен само в последното му изречение. Съдържанието му и изцяло отрицателно (описвали се корупция, престърност, нездрава политическа обстановка и т. н.)

И както каза колегата по-горе, не знаем как ще реаграт двете страни, коите ни бяха вдигнали мерника за Шенген. За Нидерландия и Австрия става дума.

Автор NAVYBG ()
Публикувано04.06.25 20:02

Точно писах, ще се повторя - баене на боб. И гнилата ябълка Ченалова, и све.
Доволно инвестиции имат и Холандия, и Австрия в Бг, че да ги ебават. Еврото е гаранция за това, ама вие си вийте като вуци в тъмна зимна нощ...
Иначе да, 8и юли е финала.
Никога не е имало тема за еврото в Бг, при никой, освен при ватенките. Всичко е пунта мара, въпроса е дали да сме ватенки, или не. Еврото значи не.

Публикувано04.06.25 20:46

Цифровото евро принуди и Кузман Илиев да смени посоката:

Автор NAVYBG ()
Публикувано04.06.25 21:09

Бе нали ти писах, че цифровото евро е равносилно на портфейла на гугъл? Няма нищо общо с биткойните. Единствено е инструмент срещу американските Виза и Мастъркард. Кузман се е бъгнал, или му цакат за дивотии. Вземи се ограмоти ти поне!

Публикувано04.06.25 21:47

Ми добре.. Да сметнем. Моята пенсия от 900 лв. ще стане 450 евро. Ако няма инфлация - ми е през оная работа. Ти ще спестиш 4-5 хил. от обмяна евро в левове и обратно. Толкоз. А ако има инфлация (а тя няма дя е като летен грип) не е добре. 30% годишна инфлация ще стопи твоята икономия. Даже ще си на минус, зашото вероятно консумираш повече блага от мен. На мене не ми пука. Имам кокошки, имам оранжерии, имам домашна хлебопекарна и си правя сметката, че до магазина ходя през два-три дни. Ти му мисли.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.