Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:17 16.06.25 
Политика, Свят
   >> Македония
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Както се и очакваше!нови  
Автор kuduger965O6 ((a.k.a.kudoglu))
Публикувано05.06.25 22:46

Преди месеци тук на форума, колеги, които се интересуваха от взаимоотношенията Тръмп-Мъск, включително живеещите в Щатите българи, изказахме мнение, че тази дружба няма да продължи особено дълго време.
Разбира се познахме, без да се задълбочаваме във възможния антагонизъм, който започва да се оформя между двамата!

Тема Re: Както се и очакваше!нови [re: kuduger965O6]  
Автор cumanich126454 (русский трол)
Публикувано06.06.25 05:51

То си стана направо война. Мъск ще прави трета партия, която да представлява 80% от американците. (според неговите думи). Дори пуснал анкета в Х с този въпрос. Чакаме окончателен резултат.

От стар циганин ковач не става

Автор Tyзлиja (стар вълк)
Публикувано06.06.25 07:24

Два петела на едно бунище не пеят...

Тема Re: Както се и очакваше!нови [re: cumanich126454]  
Автор cumanich126454 (русский трол)
Публикувано06.06.25 08:15

Прочетено в руското медийно пространство:

СРОЧНО: Россия готова предоставить площадку для проведения мирных переговоров Дональда Трампа и Илона Маска.

От стар циганин ковач не става

Автор DannyDeVito (досадник)
Публикувано06.06.25 15:47

и двамата са с богат опит по фалитите, само че не знам Мъск на какво се надява. С държавата никой не се е преборил.

Автор torlakov-93629 (оД Цаконица)
Публикувано06.06.25 18:36

Обича ме , не ме обича ….

Сума ти хора си запалиха теслите бади ва ….

Автор komitaO3 (Зъл и лош)
Публикувано06.06.25 19:44

Гледах Мерц при Тръмп. Мерц благодареше на Тръмп, за Д-дей. Тръмп му каза, би трябвало да не ви е много приятно, тогава ви победихме. Мерц казва не, благодарни сме ви, вие ни освободихте от нацизма.
Ето това аз наричам скопена нация. Да, нацизма бе човеконенавистна идеология, но края му не освободи германския народ, а го раздели и скопи. Все едно ние да благодарим на съветите, на сърби и гърци, благодаря ви, че ни освободихте от великобългарския шовинизъм, който все ни вкарваше във войни. Ужасен ужас е това. Жал ми е за германците.

Тема Re: Както се и очакваше! [re: komitaO3]  
Автор torlakov-93629 (оД Цаконица)
Публикувано06.06.25 20:12

Това не са лидери , а назначенци . Правилно е да каже, победихте , правели са се лоши неща , но се бихме достойно .
Тръмп не случайно ги вметва тези неща; като гледа пак каква коалиция мераклии за война/пердах са се събрали , в голяма част ако могат да прецакат американците и него .

Тема Re: Както се и очакваше!нови [re: torlakov-93629]  
Автор komitaO3 (Зъл и лош)
Публикувано06.06.25 21:28

На нас и комунизма не можа да ни отнеме почитта към героите ни 1878-1944г. Тачим си ги и сега. Празнуваме и помним военните си победи. Споменаваме командирите си при тържества. Тоя тръгнал да благодари на Тръмп за Д-дей. Че какъв нацизъм там? Вермахта, воден от Ромел. Сина му после е 22г. кмет на Щутгарт. Мерц плюе на милиони загинали немци, последните вдигнали оръжие срещу комунизма и болшевизма.
Просто Мерц е отишъл да се подмазва по възможно най-нескопосания начин. После ще се чудят защо АзГ ще е първа сила.

Редактирано от komitaO3 на 06.06.25 21:38.

Тема Re: Както се и очакваше!нови [re: komitaO3]  
Автор kuduger965O6 ((a.k.a.kudoglu))
Публикувано06.06.25 22:03

Имаш особено тълкувание и макар да споделям някои твои забележки, имам доста различно мнение по въпроса, а то е, че Мерц демонстрира забележителна дипломатичност, сравнима само с недостижимата френска такава.
Може да си го позволи, като лидер на най-силната европейска нация, дори ми се струва, че учудващо за един германец, надмина французите!
Все пак бе достатъчно дебел намек, че историческата роля на Щатите, без значение кой е начело, е да се бори с тиранията и че е време да освободи Русия и руснаците от техния диктатор.
А ние националсоциализъм (вметвам го, поради сравненията ти) сме нямали и никога не сме били достатъчно близо до него, най-малкото, защото не сме германци и не споделяме един и същи манталитет, както между впрочем не споделяме такъв и с руснаците и слава Богу.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.