|
Тема
|
Ново ганкино кафене?
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 23.05.25 10:01 |
|
Тая платформа бавно и сигурно умира. Трудно се влизо, все по-често не работи, а пък четенето и проследяването на дискусиите е мъчение. Останали сме десетина човека и все пак, не е ли по-добре да се направи нещо да си продължим бърборенето някъде? Тука може да се остави линк към новото място и всеки, който има интерес да идва.
Само идея.
| |
|
Направи една затворена група във Фейса и да се мятаме. Поне който иска.
| |
|
Не всички ползваме фейсбук. И затворена група не значи ли, че само членовете могат да четат?
| |
|
Имам фейсбук профил, ползвах допреди 10 години, оттогава почти не. Преди ми харесваше, сега е кенеф за реклами, даже и на телефона не го държа. Чудя се как не съм го изтрил още.
Ще помисля и аз, идея е, но дано да има по-добри платформи.
| |
|
Да, само членовете могат да четат.
| |
|
Значи няма да е същото.
| |
Тема
|
Re: Ново ганкино кафене?
[re: DannyDeVito]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 23.05.25 16:47 |
|
Фейсбук според мен не може да се сравнява с истински форум, достъпен за нерегистрирани.
Ние тука сме си извъртели репертоара по десет пъти и си го знаем, по-добре да могат да идват нови хора и непременно - да излиза при търсене с Гугъл.
| |
|
И ако някой не е блокирал другия, както ти мене :)
| |
Тема
|
Re: Ново ганкино кафене?
[re: komitaO3]
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 24.05.25 08:51 |
|
Аз никога не съм имал профил в сурат-тефтера.
Северняк=Югоговняк!Редактирано от jingiby на 24.05.25 14:40.
| |
|
ако някой има контакти в dir-a няма да е зле да поразпита какво се случва - слаб им е сървъра ли, има някакви външни атака ли, или там нещо друго.
има и вариант да им поискаме базата и софтуера /въпреки че е доста стар/ и да си го хостнем някъди ние - предполагам може да се намери добър хостинг за 100-200 кинта на година. хем ще се запази цялата история със всички стари постове.
кажи му северномакедонец вместо да го обиждаш
| |
|
|
|
|