|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
Постепенно и голямо разочарование от Тръмп.
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 03.04.25 20:26 |
|
След първоначалното одобрение, каквото имаше и у мен, постепенно се убеждавам, че този човек, наистина не е добре с главата, както и предшественика му и мисля, че ще свърши зле. Това със Световната търговска война е поредната му налудничава изцепка, която е на път да заличи всякакъв оптимизъм за действията му занапред.
Северняк=Югоговняк!Редактирано от jingiby на 03.04.25 20:28.
| |
Тема
|
Re: Постепенно и голямо разочарование от Тръмп.
[re: jingiby]
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 03.04.25 20:52 |
|
Ако го приемаш за световен лидер е нормално да си разочарован, но Тръмп няма никакви претенции да е световен лидер, а американски такъв. Дали схемата му, която със сигурност е изработвана дълго и детайлно още преди да стане президент, ще сработи, предстои да видим. Със сигурност обаче, от него не можем да очакваме нито преди разочарованието, нито след него, да реши нашите европейски проблеми. А след оттеглянето на САЩ от ролята на ментор на Европа, ние изпадаме в екзестенциална криза. Ако Тръмп се провали в това да реиндустриализира САЩ, възможността там да се завърнат демократите, никак не е малка (макар в момента те да са в тотално раздробено състояние и в нисък рейтинг). Но това отново няма да реши европейските проблеми, които отново подчертавам, не са Русия, а деиндустриализираната Европа, неконтролируемите чуждоземени маси по западноевропейските градове (повярвайте ми, българите ще сме много щастливи в близко бъдеще, че живеем тук), инфлацията и демографския колапс. Както и липсата на армия.
| |
Тема
|
[re: komitaO3]
|
|
Автор |
Amateur (TrollBuster) |
Публикувано | 03.04.25 21:25 |
|
Войната е мир, свободата е робство! Русия не е заплаха за нас, Колективния запад е виновен, защото искаше да оплячкоса русия, както оплячкоса и Източна европа! Но се деиндустриализира. Живеехме скромно, но щастливо! Тръмп е завършил най-добрия бизнис колидж в света, а схемата му е със сигурност изработвана детайлно и с ювелирно майсторство дълги години. Но ще видим. Демократите са в много насипно състояние, но и те не могат да ни помогнат.
За повече анализи, следвайте ме в Дир бг.
Слава Україні!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 03.04.25 21:27 |
|
Кур ме не боли за САЩ, но Тръмп бих го погледнал от страна на доброто горчиов хапче за Европа. Ако подейства - идеално. Може да ни вкара в депресия, пак съм ОК.
ЕС и Европа по начина на действия от последните 20 години са умряла работа. Разтърсване и осаферясване. Ако е това - идеално.
САЩ? Да се оправят. Според мен Тръмп ще им ебе майката. Не е наш проблем.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Amateur (TrollBuster) |
Публикувано | 03.04.25 22:08 |
|
Схемата му е като схемата на путин "Киев за три дни". Дълго и детайлно изработена, и накрая слагаш за военен министър татуиран алкохолик и даваш резачката на малоумен свръх-богаташ.
Слава Україні!
| |
Тема
|
[re: Amateur]
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 03.04.25 22:22 |
|
Друго си е гинеколог да ти е председател на Европейската комисия...
| |
Тема
|
[re: Amateur]
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 03.04.25 22:28 |
|
Не, Европа не живее скромно. От десетилетия плаща непосилни социални помощи на нежелани емигранти. Също така, реши да създаде в интерес на малцина избрани, бизнеса с вредни емисии, който оскъпи европейското производство и то реши да се изнася, там където има нормални условия за бизнес. След това тръгна по пътя на Зелената сделка и полуинощожи евтините си енергийни производства. Накрая влезе във война с единствения си и най-близък доставчик на евтин енергиен ресурс. Просто гениално. На Путин готвача е виновен, разбира се.
| |
Тема
|
[re: jingiby]
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 03.04.25 22:35 |
|
Какво цели Тръмп, един професионален поглед:
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 03.04.25 22:45 |
|
Още 6-7 дни като днешния ще сринат борсите в САЩ и ще гръмне тръмповите дивотии. Заслужават го!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tyзлиja (стар вълк) |
Публикувано | 04.04.25 02:54 |
|
За справяне с проблема с пичката майчина на русняко си трябва гинеколог.
И не ми трий мнение, което не ти изнася, ако си малко от малко мъж, а не подмолна пичка под поличка!
Русия нападна Украйна, руши я и убива и тероризира украинците, просто защото ги има и то на конкретното място.Това ми изтри. То е факт. Геополитика. Другото е пропаганда и лаладжийство.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|