|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
50 души загинаха при пожар в Кочани
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 16.03.25 09:37 |
|
Поне 50 души загинаха при огромен пожар в македонска дискотека. Задържани са всички, свързани с организацията на събитието.
Северняк=Югоговняк!
| |
Тема
|
Re: 50 души загинаха при пожар в Кочани
[re: jingiby]
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 16.03.25 09:37 |
|
"В телефонен разговор с премиера на РСМ Християн Мицкоски изразих най-искрените си съболезнования към близките на загиналите при пожара в дискотека в град Кочани. В най-тежките моменти оставаме заедно и затова предложих на колегата помощ и съдействие, които България може да окаже. Бог да прости загиналите", написа Борисов в профила си във Facebook.
Банкянският селянин кой го е упълномощил да говори с Мицко Сърбоманина, каква помощ обещава и в какво качество?
Северняк=Югоговняк!
| |
|
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е предложил на северномакедонския премиер Християн Мицкоски помощ и съдействие след пожара в дискотека, при който загинаха десетки.
Този все още се изявява като министър-председател. А е редови депутат...
Силните мъже правят мир, слабите мъже правят война
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 16.03.25 10:53 |
|
Айде спрете лайномета поне в тоя момент
| |
Тема
|
[re: DannyDeVito]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 16.03.25 11:59 |
|
Да, не е моментът наистина. Но и на мен не ми харесват действията на банкянеца. Гадно ми е също, че помощта и съболезнованията по стечение на събитията ги изразяваме точно пред гнусния Мицко, но такъв е животът.
Лека им пръст на загиналите, за родителите не знам как се прежиеява такова нещо, млади хора са сигурно, щом са били в дискотека.
| |
Тема
|
[re: MupaM]
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 16.03.25 14:00 |
|
Можеха да се обадят на президентката. Гнусара Мицко Кръстич е лайно, което дори не споменава името България, а казва Източният съсед.
Северняк=Югоговняк!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 16.03.25 14:00 |
|
Бог да ги прости, страшна трагедия, четох към момента за 59 загинали и над 150 ранени... Много е страшно, неясно защо управляващите мълчат за предложената мигновена помощ от България, като е известно, че имаме 3-4 клиники специализирани за такива травматизми... Пирогов, ВМА, Исул, МА със сигурност има, във Варна и Пловдив... Имаме и 2 мед вертолета... Тежко ранените може и да не изкарат нощта, ако съм близък на такива случаи, ще ги набуча на кол мицковските минетчии!
| |
Тема
|
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
kuduger965O6 ((a.k.a.kudoglu)) |
Публикувано | 16.03.25 17:45 |
|
Бог да ги прости и съболезнования на опечалените!
Помагат нашите! Предполагам ще излезе допълнителна информация.
| |
|
Военният самолет „Спартан“ транспортира до София 8 от пострадалите в пожара в Кочани
Силните мъже правят мир, слабите мъже правят война
| |
|
Тъжна работа ….
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|