|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Надеждата е близо, … в Сърбия
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 15.03.25 06:37 |
|
Протестите, революцията от 1997 година до голяма степен беше окуражена, ако не подпалена от едномесечните протести преди това в Белград и цяла Сърбия, отново бяха толкова масови и смели, аз лично съм убеден, че те запалиха клечката в България. Сърбия винаги е имала едно смело младо поколение, което може би е малцинство в масата от чалга, селяндурщина и простотия, но винаги дърпа страната напред и я спасява.
И сега отново го доказват. Аз лично съм много впечатлен от младата енергия на Сърбия. Убеден съм, че въпреки тотална информационна завеса спуснат от нашите официози ще помогне и на нас да се събудим.
| |
|
Убеден съм, че въпреки тотална информационна завеса спуснат от нашите официози ще помогне и на нас да се събудим.
Защо смяташ така колега? БНТ постоянно ни надува ушите за ставащото в Сърбия. Имам усещането, че мистър Панорама от понеделник до петък е в Сърбия и се връща едва за петъчната "Панорама". Пък и "Капитал" не си мълчи:
Силните мъже правят мир, слабите мъже правят война
| |
|
И аз смятам тези протести за шизофренни. Какво целят? Не съм чел да искат смяна на режима на Вучич. Тогава какво точно? Отделно имаше един кратък репортаж от наша ТВ с една дрисла, която каза, че "с бугари не говори".
Джинджич бе последния реформатор, онзиден станаха 22 г откак го думнаха.
| |
Тема
|
Re: Надеждата е близо, … в Сърбия
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 15.03.25 14:59 |
|
Защо не говори с българи дрислата, стана ли ясно?
| |
Тема
|
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 15.03.25 15:39 |
|
Злобата е излишна. Протестите са внушителни, в пъти по-големи от нашите.
| |
Тема
|
[re: MupaM]
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 15.03.25 15:44 |
|
Това от 120 минути, ей така, не давала интервю за българи, само за сърби. Шовинисти и циници!
| |
|
Сарказъм е. Нещо си ми наивитетен...
А дано си прав, стискам палци, ама надали. Сърбите в Босна започват процес на сепарация с проект за нова Конституция. Демек - с дебелия флумастер се задрасква Дейтънското споразумение. Да се сещаме ли кои следват?
| |
Тема
|
[re: DannyDeVito]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 15.03.25 17:25 |
|
Добре, де, защо протестът, и колкото по-масов, по-добре, сам по себе си важи за нещо желано, граждански дълг, повод за гордост и главно средство за оправяне на кусурите?
Точно па протести да си меря и да се гордея с тях, ме ми се иска.
Иначе колко и какви млади има останали у нас, е страшно важно, да.
| |
|
Синът на Доналд Тръмп пък посети Белград. Не е случайно... Ще се даде отпор на Сорос и шайката му.
| |
|
А Може би Тръмп-младши е молил Вучич за доставка на яйца?
Заради идиотията на предишния президент наредил унищожаването на 160 млн. кошки уж заради птичи грип.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|