|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Неистова радост от победата на Тръмп....
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 11.11.24 11:13 |
|
....цари в сербианските земи в Сърбия и Босна, да не говорим в СМакедония, където квиченето почва да става гротескно:
Да питам феновете на Тръмп, какво ще става по нашите въпроси тук с идването на Тръмп? Аз съм объркан.
| |
Тема
|
Re: Неистова радост от победата на Тръмп....
[re: DannyDeVito]
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 11.11.24 14:59 |
|
Много си наивен значи... Сега всички ще пляскати се радват и с отворени уста, готови за свирки на Тръмп. Между другото, точно Вучич каза, че е доволен от избора, но Китай му е по-скъп! Опитва се по стара титовска традиция да цица от две майки, ама тия времена преминаха. А и Тръмп не е глупак, с един поглед върху картата ще му е ясно кой е по-важен. Сръбия и вукойебината са аут! Дори с всичките му литиеви мини!
| |
|
Киро Простото вече поздрави Тръмп. Като спомена че се е видял с неговият човек Помпео.
Бог спас Трампа — но не Америку
| |
|
Ето и първите страшнu вести от Холивуд . Дa се готви Северна Мак.
Редактирано от torlakov-93629 на 11.11.24 17:09.
| |
|
Тръмп току що нарита Помпео и Бахарам Мадъраман ( скрита зад името Ники Хейли). Така че простокиро да си търси нови снимки .
В същност плана през Юли за една седмица бе да убият Тръмп и дори Джо ( ако последния сам не се откаже, от Ковид) , и и да сложат Бахарам Мадъраман като алтернатива на Камалахарам . УИН то УИН .
| |
Тема
|
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 11.11.24 16:09 |
|
Не съм го догледал цялото, но ми стана интересно това интервю на Васко Ефтов:
И според него, севмакедонците не са в час, особено в радостта си от победата на Тръмп. Да видим, просто ми беше интересно Вашето мнение.
| |
|
Теб еуфорията или алкохола още не са те пуснали
Споко бе пич, Холивуд е мънимашин, Тръмп да не е луд да ги отписва.
| |
|
Този мисли като мене (ила аз мисля като него):
Бог спас Трампа — но не Америку
| |
Тема
|
[re: DannyDeVito]
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 11.11.24 16:42 |
|
Нали вече няколко пъти писах, че в шкупи съвсем са изплискали легена, шизофрения до шия. И вече някои сгряват, че геополитическото положение на България е в десетки пъти по-добро, ама нейсе. Ефтов е като реле - закачи, откачи. Но като погледнеш Мицко, Николоски, анонимника Богойевски и тем подобни кръгли идиоти, и този направо се ядва.
Тяхната крайна идея е да станат васали на Белград, чунким получат прилични доживотни облаги, ама не сгряват, че свинете първо ги угояват, и на Коледа им теглят ножа!
| |
|
Баце Дани , Тръмп е също знаменитост , частта от такива ,която не познаваш . Той е бил такава , преди да стане политик. Участва в какви ли не шоута за последните 40 години . За това и “ полемиките “ му с нехаресващите го други звезди са толкова забавни , влиза в тяхната обща кухня и става още по интересно . Има подход към всеки сегмент , харесващ го или не, на общесвото .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|