Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:21 09.05.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Неистова радост от победата на Тръмп....нови  
Автор DannyDeVito (досадник)
Публикувано11.11.24 11:13

....цари в сербианските земи в Сърбия и Босна, да не говорим в СМакедония, където квиченето почва да става гротескно:

Да питам феновете на Тръмп, какво ще става по нашите въпроси тук с идването на Тръмп? Аз съм объркан.

Тема Re: Неистова радост от победата на Тръмп....нови [re: DannyDeVito]  
Автор NAVYBG ()
Публикувано11.11.24 14:59

Много си наивен значи... Сега всички ще пляскати се радват и с отворени уста, готови за свирки на Тръмп. Между другото, точно Вучич каза, че е доволен от избора, но Китай му е по-скъп! Опитва се по стара титовска традиция да цица от две майки, ама тия времена преминаха. А и Тръмп не е глупак, с един поглед върху картата ще му е ясно кой е по-важен. Сръбия и вукойебината са аут! Дори с всичките му литиеви мини!

Автор cumanich126454 (русский трол)
Публикувано11.11.24 15:29

Киро Простото вече поздрави Тръмп. Като спомена че се е видял с неговият човек Помпео.

Бог спас Трампа — но не Америку

Автор torlakov-93629 (оД Цаконица)
Публикувано11.11.24 15:48

Ето и първите страшнu вести от Холивуд . Дa се готви Северна Мак.

Редактирано от torlakov-93629 на 11.11.24 17:09.

Тема Re: Неистова радост от победата на Тръмп....нови [re: cumanich126454]  
Публикувано11.11.24 15:53

Тръмп току що нарита Помпео и Бахарам Мадъраман ( скрита зад името Ники Хейли). Така че простокиро да си търси нови снимки .
В същност плана през Юли за една седмица бе да убият Тръмп и дори Джо ( ако последния сам не се откаже, от Ковид) , и и да сложат Бахарам Мадъраман като алтернатива на Камалахарам . УИН то УИН .

Тема Re: Неистова радост от победата на Тръмп....нови [re: NAVYBG]  
Публикувано11.11.24 16:09

Не съм го догледал цялото, но ми стана интересно това интервю на Васко Ефтов:

И според него, севмакедонците не са в час, особено в радостта си от победата на Тръмп. Да видим, просто ми беше интересно Вашето мнение.

Тема Re: Неистова радост от победата на Тръмп....нови [re: torlakov-93629]  
Публикувано11.11.24 16:11

Теб еуфорията или алкохола още не са те пуснали

Споко бе пич, Холивуд е мънимашин, Тръмп да не е луд да ги отписва.

Автор cumanich126454 (русский трол)
Публикувано11.11.24 16:28

Този мисли като мене (ила аз мисля като него):

Бог спас Трампа — но не Америку

Автор NAVYBG ()
Публикувано11.11.24 16:42

Нали вече няколко пъти писах, че в шкупи съвсем са изплискали легена, шизофрения до шия. И вече някои сгряват, че геополитическото положение на България е в десетки пъти по-добро, ама нейсе. Ефтов е като реле - закачи, откачи. Но като погледнеш Мицко, Николоски, анонимника Богойевски и тем подобни кръгли идиоти, и този направо се ядва.
Тяхната крайна идея е да станат васали на Белград, чунким получат прилични доживотни облаги, ама не сгряват, че свинете първо ги угояват, и на Коледа им теглят ножа!

Публикувано11.11.24 17:16

Баце Дани , Тръмп е също знаменитост , частта от такива ,която не познаваш . Той е бил такава , преди да стане политик. Участва в какви ли не шоута за последните 40 години . За това и “ полемиките “ му с нехаресващите го други звезди са толкова забавни , влиза в тяхната обща кухня и става още по интересно . Има подход към всеки сегмент , харесващ го или не, на общесвото .

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.