|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комита
|
|
Автор |
DannyDeVito (досадник) |
Публикувано | 11.09.24 13:13 |
|
Продължавам тук, ако нямате нищо напротив, стана тежка предишната.
Та, приказката ми е - не викай хоп преди да си скокнал. Тая нощ гледах дебата, от време на време задремвах, но какво ми направи впечатление - нивото на дебати, ми в България изказа е подобен, явно е заразно.
Иначе, да ме извиняват американците списващи тук, казвам лично мнение - не може Тръмп, бе хора. Човек на миналото е, реакционен е, не виждам някаква визия за света, за бъдещето, тоя направил това, другия не направил онова, мангалите ни ядат кучетата и котките, ... баси, това ли ще е президент на най-силната държава в света? Не я особено харесвам Харис, нито всичките тези либерални изцепки, за много неща Тръмп излезна прав и все още е прав, но света е шарен, света върви напред, поколенията се сменят, новия свят е Тейлър Суифт, Ед Шийран, изкуствен интелект, иновации, ... и Харис като че ли повече се вписва в него.
| |
|
Как мможе дза гледаш на живо такива театри? Четох, че фактически "състезанието" е било трима срещу един: Камалата и двамата модератори срещу Тръмп. Така например единият модератор на твърдението на Тръмп, че хаитяните се хранили с домашни любимци, веднага се е обадил на кмета на града, който отрекъл да има постъпили такива данни. И изкара Тръмп лъжец... А аз тези дни гледах няколко клипа потвърждаващи консумацията на домашни любимци. Камалата е имала още един помощник - подсказване в слушалка на ухотото маскирана като брошка:
А аз се присъединявам към избора на В. В. Путин. Камалата е елементарна. Тя няма собствена воля, а ще изпълнява нечии други заповеди. Докато Тръмп е непредсказуем.
Бог спас Трампа — но не Америку
| |
Тема
|
Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комита
[re: cumanich126454]
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 11.09.24 15:05 |
|
Баце, Бай Тръмп е много предсказуем - сключва сделки, в които той да печели. Е, не печели всеки път, понеже се надценява, но общо взето скача с довода, че са най-голямата държава и трябва да се слушка.
Камала е кряскащото либерастващо войнство.
| |
|
Не знам дали е елементарна, но като бивш прокурор съм сигурен, че освен всички останали цели, ще иска да види на подсъдимата скамейка и Тръмп на домашната такава и Путин на международната такава.
| |
|
Елементарна е. Последната изцепка, когато я попитали какво е изкуствен интелект тя отговорила: "ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ НЕ Е ЕСТЕСТВЕН ИНТЕЛЕКТ. И СЕ ПИШЕ С ДВЕ БУКВИ"
| |
Тема
|
[re: cumanich126454]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 11.09.24 17:01 |
|
Какво каза В.В.Путин - да се работи за избор на Камала ли?
| |
Тема
|
[re: MupaM]
|
|
Автор |
cumanich126454 (русский трол) |
Публикувано | 11.09.24 17:22 |
|
Мани, мани.. той го каза с голяма доза ирония, ама от Централната телевизия са се хванали съвсем сериозно. Че чак Анатолий Шарий изумен:
На Первом канале РФ такое подмахивание демократам про «победу Харрис в дебатах» обусловлено тем, что редакторы всерьез восприняли слова Путина? Совсем с ума сошли?
https://t.me/ASupersharij/32291
| |
Тема
|
[re: MupaM]
|
|
Автор |
kuduger965O6 ((a.k.a.kudoglu)) |
Публикувано | 11.09.24 17:35 |
|
Думите му бяха свързани със смеха на Камала, но Песков после каза, че всеки може внимателно да тълкува думите на Путин и да си прави съответните изводи.
Разбира се това е похват или по-точно финт. Службите му работят активно в обратна посока за другия кандидат. излязоха данни на агенции по сигурността, че използват местни (американци) хора за влияние: инфлуенсъри, влогъри и прочие.
То даже може това да го видиш и из нашите мрежи: путинопоклонниците яко им се ще Тръмп да спечели.
| |
|
Не виждам причина Путин сериозно да стои зад Тръмп. Дори само заради това му изказване:
| |
|
Всичко това изглежда логично и Тръмп е способен да го направи, но зависи на каква цена и тук е уловката! Иран е едно, но Русия е друго и каква сделка би сключил с Путин, бих казал че ще бъде пределящо в голяма степен за бъдещето на Запада. В общи линии с авторитарна Русия като днешната, е трудно да си представим добра сделка за Запада и Украйна, доколкото тя вече е част от него. Обратно: една демократична Русия, също би била естествена част от въпросният Запад.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|