Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:04 05.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови  
Автор DannyDeVito (досадник)
Публикувано11.09.24 13:13

Продължавам тук, ако нямате нищо напротив, стана тежка предишната.

Та, приказката ми е - не викай хоп преди да си скокнал. Тая нощ гледах дебата, от време на време задремвах, но какво ми направи впечатление - нивото на дебати, ми в България изказа е подобен, явно е заразно.
Иначе, да ме извиняват американците списващи тук, казвам лично мнение - не може Тръмп, бе хора. Човек на миналото е, реакционен е, не виждам някаква визия за света, за бъдещето, тоя направил това, другия не направил онова, мангалите ни ядат кучетата и котките, ... баси, това ли ще е президент на най-силната държава в света? Не я особено харесвам Харис, нито всичките тези либерални изцепки, за много неща Тръмп излезна прав и все още е прав, но света е шарен, света върви напред, поколенията се сменят, новия свят е Тейлър Суифт, Ед Шийран, изкуствен интелект, иновации, ... и Харис като че ли повече се вписва в него.

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: DannyDeVito]  
Автор cumanich126454 (русский трол)
Публикувано11.09.24 14:51

Как мможе дза гледаш на живо такива театри? Четох, че фактически "състезанието" е било трима срещу един: Камалата и двамата модератори срещу Тръмп. Така например единият модератор на твърдението на Тръмп, че хаитяните се хранили с домашни любимци, веднага се е обадил на кмета на града, който отрекъл да има постъпили такива данни. И изкара Тръмп лъжец... А аз тези дни гледах няколко клипа потвърждаващи консумацията на домашни любимци. Камалата е имала още един помощник - подсказване в слушалка на ухотото маскирана като брошка:

А аз се присъединявам към избора на В. В. Путин. Камалата е елементарна. Тя няма собствена воля, а ще изпълнява нечии други заповеди. Докато Тръмп е непредсказуем.

Бог спас Трампа — но не Америку

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: cumanich126454]  
Автор NAVYBG ()
Публикувано11.09.24 15:05

Баце, Бай Тръмп е много предсказуем - сключва сделки, в които той да печели. Е, не печели всеки път, понеже се надценява, но общо взето скача с довода, че са най-голямата държава и трябва да се слушка.
Камала е кряскащото либерастващо войнство.

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: cumanich126454]  
Автор kuduger965O6 ((a.k.a.kudoglu))
Публикувано11.09.24 15:16

Не знам дали е елементарна, но като бивш прокурор съм сигурен, че освен всички останали цели, ще иска да види на подсъдимата скамейка и Тръмп на домашната такава и Путин на международната такава.

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: kuduger965O6]  
Публикувано11.09.24 16:42

Елементарна е. Последната изцепка, когато я попитали какво е изкуствен интелект тя отговорила: "ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ НЕ Е ЕСТЕСТВЕН ИНТЕЛЕКТ. И СЕ ПИШЕ С ДВЕ БУКВИ"

Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано11.09.24 17:01

Какво каза В.В.Путин - да се работи за избор на Камала ли?

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: MupaM]  
Публикувано11.09.24 17:22

Мани, мани.. той го каза с голяма доза ирония, ама от Централната телевизия са се хванали съвсем сериозно. Че чак Анатолий Шарий изумен:

На Первом канале РФ такое подмахивание демократам про «победу Харрис в дебатах» обусловлено тем, что редакторы всерьез восприняли слова Путина? Совсем с ума сошли?

https://t.me/ASupersharij/32291

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: MupaM]  
Публикувано11.09.24 17:35

Думите му бяха свързани със смеха на Камала, но Песков после каза, че всеки може внимателно да тълкува думите на Путин и да си прави съответните изводи.

Разбира се това е похват или по-точно финт. Службите му работят активно в обратна посока за другия кандидат. излязоха данни на агенции по сигурността, че използват местни (американци) хора за влияние: инфлуенсъри, влогъри и прочие.

То даже може това да го видиш и из нашите мрежи: путинопоклонниците яко им се ще Тръмп да спечели.

Тема Re: Тръмп завинаги 2 - продължение на темата на Комитанови [re: kuduger965O6]  
Публикувано11.09.24 18:26

Не виждам причина Путин сериозно да стои зад Тръмп. Дори само заради това му изказване:

Публикувано11.09.24 21:55

Всичко това изглежда логично и Тръмп е способен да го направи, но зависи на каква цена и тук е уловката! Иран е едно, но Русия е друго и каква сделка би сключил с Путин, бих казал че ще бъде пределящо в голяма степен за бъдещето на Запада. В общи линии с авторитарна Русия като днешната, е трудно да си представим добра сделка за Запада и Украйна, доколкото тя вече е част от него. Обратно: една демократична Русия, също би била естествена част от въпросният Запад.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.