|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Тръмп завинаги
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 14.07.24 10:10 |
|
Най-интересна бе психологическата реакция на поддръжниците на Тръмп. При произведени 5-6 изстрела, никой от тях не си напусна местата, не се разбягаха, не се уплашиха. Останаха на местата си. И когато Тръмп се изправи, закрещяха Ю Ес Ей, не Тръмп, а Ю Ес Ей, защото знаеха, че това не бе покушение срещу Тръмп, а срещу Родината им. Самият Тръмп показа солидни топки. Това съвсем не е най-умният бял мъж на планетата, но това бе мъж, който не се уплаши от изстрелите и показа решителност за битка до край!
| |
|
Изглежда, Родината е нападната от бял американец, регистриран гласоподавател на републиканците на Тръмп. А какво стои в заден план, едва ли някога ще разберем.
Слава Україні!
| |
|
Този ли "гласоподавател" на републиканците имаш предвид:
"Аз съм Томас Матю Крукс. Мразя републиканците. Мразя Тръмп. И знаете ли какво – попаднали сте на грешния човек", заявява той в социалната мрежа Tik Tok."
Редактирано от komitaO3 на 14.07.24 14:11.
| |
|
Да, ама се оказало, че е дийп фейк.
Слава Україні!
| |
|
Източник нещо, че е дийпфейк?
| |
|
Видеото, в което уж атентаторът казва, че мрази Тръмп и републиканците, се оказа фалшиво, пишат разследващи журналисти от BBC. Видеото е заснето от потребител на X под псевдонима jewgazing, който прилича на човека стрелял по Тръмп. По-късно видеото и акаунта в X/Туитър са премахнати.
Слава Україні!
| |
|
А това всичкото какво общо има с темата ми? В смисъл, аз правя анализ на поведението на Тръмп и подръжниците му при стрелбата. Ти се намесваш с "ама стрелеца е републиканец". В смисъл, ясно е, че се асоциираш с демократите и либералната им политика и се чувстваш гузно, но все пак...
| |
|
Анализът ти е професионален и пълен, и аз просто няма какво да добавя към него. Затова акцентирам на по-малко важни детайли.
Слава Україні!
| |
|
А бе махни ги там да се тепат. Аз се развълнувах от интервюто ни Мицко пред Ал джазира, дето ни водели 14:0... (според него по пресудди в ЕСПЧ). А че не са 14, а 6, няма значка, и че не са нула, а 2 към момента, осъдили РСМ...
Докъде ще докара Мицко четнички?
| |
Тема
|
Re: Мицко завинаги
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 14.07.24 16:25 |
|
Аз откога търся цитат от някоя пресуда, в който да се казва, че в България учените са открили македонско малцинство...
„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|