|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
А бре, само Шиши
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 25.06.24 23:28 |
|
Днеска показа топки и нареди Мицко на мястото му! Нито Боце, нито придворния муевродупетат Андрей Ковачев, нито Пепе-дерасите, нито дори външно достатъчно добре го отиграха!
Аз бих извикал посланика им с демарж, както и бих прибрал нашия от Скопие докато Мицко не клекне!
А на мястото на Боце бих му прибрал не само водата, ами и све - бизнес, пасоши, све, све!
| |
|
Радев и Борисов заклеймиха антиевропейската политика на Скопие
https://www.mediapool.bg/radev-i-borisov-zakleimiha-antievropeiskata-politika-na-skopie-news360522.html
ИТН: Мицкоски, докато продължаваш да говориш за български диктат, РСМ никога няма да влезе в ЕС
https://www.bgnes.bg/itn-mickoski-dokato-prodaljavash-da-govorish-za-balgarski-diktat-rsm-nikoga-nqma-da-vleze-v-es
Мицкоски към Борисов и Радев: Няма да коленичим пред България, вие сте средновековци
https://www.bgnes.bg/mickoski-kam-borisov-i-radev-nqma-da-kolenichim-pred-balgariq-vie-ste-srednovekovci
| |
|
Сега да чуем Кирчу
Макрон ще ни брани, Урсула ще ни храни
| |
|
Завалията , има по напреднала деменция и от Байдън .
Пеевски не случайно пее в хора …
| |
|
По някаква причина софианеца не е посочил ППДБ в първият линк до пишман-атлантика Борисов и пропутиниста Радев, но в края на статията, ако я бе прочел, нямаше да задаваш излишен въпрос:
""ПП-ДБ по никакъв начин няма да подкрепи предоговаряне на френското предложение и отпадане на условието Скопие да включи българите като държавотворен народ в Конституцията си, за да може да започне преговорите за присъединяване към ЕС. Френското предложение беше прието от 27-те страни-членки на ЕС и бе гласувано в българския и в македонския парламенти съответно на 24 юни и 16 юли 2022 г.
Управляващите в Скопие трябва да осъзнаят, че европейският им път минава през зачитане на правата на хората с българско самосъзнание в Северна Македония", посочиха от обединението."
| |
|
Столичанинът е цитирал заглавията на статиите. Към момента на пускане на отговора беше такова. Явно след обновяването на статията са обновили и заглавието:
Радев, Борисов и ПП-ДБ заклеймиха антиевропейската политика на Скопие (обновена)
https://www.mediapool.bg/radev-borisov-i-pp-db-zakleimiha-antievropeiskata-politika-na-skopie-obnovena-news360522.html
| |
Тема
|
Re: А бре, само Шиши
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
leyte (стар клубар) |
Публикувано | 27.06.24 21:47 |
|
Шиши влиза в друг модел (може би от най-познатите ни, а не нов). Като цяло не е правилно да им искаме кръвта и да ги гледаме зад решетките, ама всичките и ако може сега и веднага. Знам, тази идея е много отричана и до псувни води и т.н. Ама не, ако търсиш ползите са они единствено, то тия спират да те плашат и даже много близки могат да ти бъдат. Що - ами щото те без теб/нас са нищо и ги е многократно повече страх от нас. Ако не ги подкрепяш като нищо ще се намери някой и то задължително техен си да ги гръмне.
Уникален пример с тоя - Брендо. Ш, тоя излезе егати пича... Това е... Човек губи ум и разум.
Как си дойде с раничката, то това не е истина.
Но то не е добре, а ужасно, ужасно зле. Означава, че Брендо не е в затвора. Ние само виждаме човека Брендо да влиза в затвора. Модела, всъщност някой още по-голям от Брендо е нов Брендо и... Без никой да го закача Брендо си влиза спокойно в затвора, защото "Брендо" е още по-силен и на свобода.
Та, кой има нужда тоя да е "вътре"? Аз не виждам смисъл. Напротив, този може да ми е адски полезен и като никой друг полезен ако не е е затвора, а под нашата, народна защита (все едно удома си да го крием и пазим). Та на нас той тръгне да ни разправя какво, с кого о какво е вършил. Разбираш?
Смятай, ако го направи и има кой (ние, то няма кой друг) се задействаме, няма ни корумпе, ни наркотик дилър канал квот да е да остане. Щото всички ние ще го знаем. Това е една чак свръх полза.
Обаче, кой го крие, що не го разпитва, що просто не го пусне да си ходи сред хората, да си пие с нас вечер ракията и си разправяме пичовски работи!?
А тоя излезе голям пич.
Та така и за Боко, Шиши и кой да е. Да слязат откъде са и да тръгнат след нас на работа, по бира и на гости си ходим и само си говорим кой какво е работил, какво знае. Дали корупция или нещо такова ще остане?
Кой не дава - милиция, партия, прокуратура, съд. Те точно тия няма да го допуснат.
Та, така. Разбираш, сигурен съм.
Не е в шишета-мишета проблема.
| |
|
Иронията е, че преди години, когато Станишката се опита да пробута Пеевски за шеф на ДАНС, а Радев все още бе командващ ВВС, аз изпитвах презрение към първият и уважение към вторият. Това продължи няколко години, но след като Радев вдигна юмрук на жълтите павета, взимайки позиция като президент, което е абсурдно за един държавен глава, отиде в графа безразличен, какъвто бе тръгнал да става и Пеевски за мен малко след това.
От известно време насам се хващам, че към Радев започвам да изпитвам презрение, а Пеевски даже ми стана симпатичен. Ако някой ми беше казал преди, че е възможна такава метаморфоза в собствените ми очи, нямаше да му повярвам...
Редактирано от kuduger965O6 на 27.06.24 23:36.
| |
Тема
|
Агелер: Много ни беше приятно да видим (това)
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 01.07.24 12:44 |
|
Мицко, баце, фани се за плаците и ни цуни по кура, нови преговори - не-ма!
| |
Тема
|
Re: Агелер: Много ни беше приятно да видим (това)
|
|
Автор |
cumanich126454 (русский трол) |
Публикувано | 01.07.24 14:33 |
|
Преди дни новият министър на външните работи на Северна Македония заяви, че конституцията на страната може да бъде променена за добавяне на българите, но с клауза промяната да влезе в сила в деня на присъединяване на Северна Македония към ЕС.
Т. е. - никога.
Макрон ще ни брани, Урсула ще ни храни
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|