|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Истината
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 18.12.23 12:56 |
|
Всички сме чеда на Шиши. Това е истината, братя българи
Квичаха, реваха - сега са в първите редици барабар с Баце и отслабналото богато момче
Редактирано от goga на 18.12.23 12:56.
| |
Тема
|
Re: Истината
[re: goga]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 22.12.23 06:01 |
|
Междувпрочем, лични наблюдения: държавата сега е много по-подвластна на организираната престъпност, отколкото по времето на правителствата на Борисов. При него поне от кумова срама имаше някакви опити за редуциране за пред партньорите на прекалените апетити. Сега е пълна вакханлия.
Дай, Боже, да ни приемат в Шенген, но цената, която плащаме сега е ужасяваща. Но за съжаление, малцина го виждат и осъзнават. Оставяме настрана копейките и останалата част, които реват за Моча.
| |
|
Приеми го по друг начин: Боце и Шиши като два вола, които дърпат каруцата в правилната посока. Каруцарите доволни, партньорите също!
| |
|
Всичко е прах в очите на публиката, включително отвъдокеанската.
Мога да ти кажа едно: Шиши не се е променил, не е станал изведнъж чист и невинен, просто лъска имиджа за балъци като нас с тебе.
Кражбите, схемите, изнудванията, подкупите продължават на ента-степен. Просто сега са политически коректни, тоест Шиши вече не участва в схеми за Южен поток, а е първи борец срещу Путин.
Мислълта ми е, че живеем в бардак по-лош от този през 2019-20, когато мнозина се възмущаваха, а сега слушкат и папкат. МОже би така и трябва. Каквато и да е системата, животът продължава.Редактирано от goga на 22.12.23 19:13.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Amateur (TrollBuster) |
Публикувано | 22.12.23 19:25 |
|
Не ми е ясно, защо си повдигаш темата, като няма какво да кажеш. С ченгел ли да ти теглим думите? Какви лични наблюдения имаш върху организираната престъпност, каква ужасяваща цена плащаме в момента?
Слава Україні!
| |
Тема
|
[re: Amateur]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 22.12.23 19:44 |
|
Имам. Примерно, в родния ми град. Фирма, близка до Шиши, обсебва като рак всякакви сфери - от охранителна дейност, до недвижими имоти, нощни клубове и медии. Последната година са вече без всякакви задръжки. Пращат бригади за натиск и сплашване, изнудват и заграбват бизнеси. Същите си купиха група в общинския съвет и държат цялата дирекция на мвр.
Щом твърдя нещо, значи имам причини да го кажа. Пък ти яж торти с Моча.
Щом на местно ниво, фрагментарно излиза това, представи си каква вакханалия е с Кирчо и Кокорчо на национално ниво.
Много ми наподобява като ефекти кабинета "Беров". При него имаше привидно успокояване и спиране на обедняването, но всъщност се оказа времето, когато се ражда пост-комунистическата организирана престъпност, която подготвя масовото разграбване на държавните активи. Редактирано от goga на 22.12.23 20:11.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 22.12.23 20:13 |
|
Тази фирма няма нищо общо с Шиши.
| |
Тема
|
[re: komitaO3]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 22.12.23 20:25 |
|
Разни хора, разни неща разправят. Но е факт, че са се разпасали тотално.
Без закрила на властово ниво, няма как да стане.Редактирано от goga на 22.12.23 20:26.
| |
Тема
|
[re: komitaO3]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 22.12.23 21:15 |
|
Вие двамата сте осведомени за всичко в Пловдив, признала съм ви, ама дайте малко инфо за редовия електорат, де. Коя фирма?
„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“
| |
|
Трафик
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|