|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
В Скопие издивяха: Няма веке криенье
|
|
Автор |
sofijanec (пристрастен) |
Публикувано | 01.10.23 17:59 |
|
В Скопие издивяха: Няма веке криенье
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/15677724
| |
|
https://www.youtube.com/watch?v=LidFkLOILZE
| |
Тема
|
Re: В Скопие издивяха: Няма веке криенье
[re: sofijanec]
|
|
Автор |
T a n y a (Таня) |
Публикувано | 02.10.23 17:35 |
|
.... не всеки има късмета да се роди българин/ка.
| |
|
Андрей Зографски, сочен за много близък на лидера на “Спаси София” Борис Бонев, се оказа син на един от най-големите българомразци в Северна Македония - Солза Грчева, пише “Труд”.
Тя е е родом от Щип и е един от организаторите на големите антибългарски митинги в Скопие. Бивша депутатка от партията на Зоран Заев, но я напуска, основава своя - Глас за Македония” и става яростен критик и противник на Заев.
“Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът й се е уредил в България”, написа Димче Ямандиев във фейсбук по време на протестите срещу френското предложение за разрешаване на споровете между България и Северна Македония.
Това обаче не пречи на ППДБ да включат Зографски в листата си за общински съветници под номер 8 в София.
“Пълна лудост! Солза стачкува против българизацията, а нейният наследник Андрей живее в България и е един от водачите на “Спаси София”, възмущава се още Ямандиев.
Имате право на своето мнение. Но нямате право на собствени факти.
| |
Тема
|
[re: cumanich126454]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 03.10.23 12:59 |
|
Абе, я като сте почнали с "много близкия" на Борис Бонев, раздухайте и друго - аз мислех, че майка му е по баща Гърчева, а то баща му, мъжът и, бил Гърчев.
Защо тогава Зографски? Надали само за да не личи роднинска връзка от пръв поглед, макар че може и това да го има.
„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“Редактирано от MupaM на 03.10.23 13:01.
| |
|
Абсолютно доказателство, че българите в България произлизаме от днешните македонци.
Такава глупост е настанала в последните няколко дни, че историчарите отатък Осогово изглеждат интелектуални титани.
Това което си написал, елиминирането на енергийната независимост,
А като за капак някакво напълно дребна авто решение да не се пускат коли с руска регистрация.
Глупави, дребнави, заядливи, злободневни и късогледи решения, които ще ги плащаме в бъдеще, до безкрай. От 1000г живеем с руснаците ‘гъз до гъз’. Тази простотия с колите, въпреки че няма практическа стойност, нема да я забравят за поколения. А на Украинците това помага точно никак.
За включването на син на македонисти и син на Терзиевите в София, да не говорим. Поне да имат кумова срама тези хора. И на мен майка е работила в ДС и през ум не ми минава, че е правилно да съм на публична работа.
А за енергийната независимост — само ще кажа, САЩ първо станаха енергийно независими, сега независими от вноса от Китай, каро второто е пряко свързано с първото.
Така че, не, не им се чудя вече на историчарите. Ние сме едно.
| |
Тема
|
[re: nikolayds]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 03.10.23 13:34 |
|
Т.е. закриването на Мариците ни прави зависими?
Аз нямам мнение, защото нямам знания, но чета мненията на останалите.
„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“
| |
Тема
|
[re: MupaM]
|
|
Автор |
cumanich126454 (русский трол) |
Публикувано | 03.10.23 14:20 |
|
И мене това ме зачуди каква е връзката на Солза Грчева с Андрей Зографски? За него намерих много малко (роден в Загреб и завършил финансов мениджмънт в Любляна). Но пък и македонската преса твърди същото:
С една дума - космополит човек. (оставам настрана намеците за сексулната му насоченост)
| |
|
Глупави, дребнави, заядливи, злободневни и късогледи решения, които ще ги плащаме в бъдеще, до безкрай. От 1000г живеем с руснаците ‘гъз до гъз’. Тази простотия с колите, въпреки че няма практическа стойност, нема да я забравят за поколения.
Доц. Александър Сивилов:
| |
|
Е нали знаеш, ние като се напънем да пръднем - се насираме. С извинение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|