|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
Тема
|
Къде изчезна смазващата мощ на руската армия?
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 26.05.22 19:45 |
|
Доста добра статия.
Корумпираните спецслужби и военнопромишлен комплекс провалиха плана за успешна спецоперация в Украйна. Новая газета. Европа.
Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила!
| |
Тема
|
Re: Къде изчезна смазващата мощ на руската армия?
[re: jingiby]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 26.05.22 20:58 |
|
С всичките й кусури,сега настъпва.
Нека да свърши войната и тогава да правим големите обобщения.
В момента Украйна е в нокдаун на изток.
| |
Тема
|
[re: goga]
|
|
Автор |
jingiby (АнТИКВИзатор) |
Публикувано | 26.05.22 21:29 |
|
Това което ме очудва е, че в Донбас в момента се сражават 50 хил. украински войници срещу 100 хил. руски. В региона живеят няколко милиона души.
Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила!Редактирано от jingiby на 26.05.22 21:32.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cumanich126454 (русский трол) |
Публикувано | 26.05.22 22:09 |
|
Това което ме очудва е, че в Донбас в момента се сражават 50 хил. украински войници срещу 100 хил. руски. В региона живеят няколко милиона души.
Колега, гейм овър... остава доиграването от лакеите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 26.05.22 22:13 |
|
И Арестович, и Зеленски прознават, че нещата сега са пред колапс. Там може да са 40 хил украински войници, но са едни от най-добре обучените, калени и въоръжени части на Украйна. Но вече не издържат. Просто руснаците ги смазват с непрестанен ураганен обстрел, бомбене и атаки. И хвърлят все нови свежи сили. Тотално руско превъзходство във въздуха. При артилерийските дуели, украинците, колкото и да са добри, просто не им достигат средства за смазване на противниковите батареи. Ако сега украинската отбрана се срине, катастрофата ще е колосална.
От друга страна, на Путин силите вече му привършват и затова хвърля заровете на своите корумпирани дружки в ЕС и Америка да му спечелят изгодна оперативна пауза, като бавят лендлийза и предлагат Минск 3, за сметка на Украйна.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 26.05.22 22:18 |
|
От друга страна, на Путин силите вече му привършват и затова хвърля заровете
Ми не е вярно..
| |
Тема
|
[re: cumanich126454]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 26.05.22 22:25 |
|
Помни ми думата. Друго настъпление няма да има.
Забрави за Одеса. за Киев и Харков пък съвсем.
Целта на руснаците е достигнат до границите на Луганска и Донецка области и формално да обявят, че са постигнали целите си. И ще предложат през дружките си на запад преговори, но с уговорката, че каквото е взето, не се връща. Ако не, ще ви бомбим до откат.
За повече в момента нямат сили.
Но е погрешно да бъдат подценявани. Те се бият тъпо и упорито, и имат огромно превъзходство в огнева мощ и далекобойност. Пък и се понаучиха да се бият. Сега с джевелини срещу далекобойни гаубици и ракети не става.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 26.05.22 22:28 |
|
Доста добра статия.
И какво е доброто на статията? Ах, да писана е някъде в Европа ... Помним белогвардейците - дърво без корен...
----
П.П. Не ми се коментира в. "Сега" Беше добра медия докато имаше форум (най-интелигентия форум в българското интернет пространство в което и аз скромно съм участвал). Щом собствесника (Сашо Дончев) ликвидира форума - това вече е парцал, а не медия.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 26.05.22 22:32 |
|
Целта на руснаците е достигнат до границите на Луганска и Донецка области и формално да обявят, че са постигнали целите си. И ще предложат през дружките си на запад преговори, но с уговорката, че каквото е взето, не се връща. Ако не, ще ви бомбим до откат.
Ми няма да познаеш... Целта е "Денафикация" .. и още нещо. Няма да има спиране... А и времето работи за руснаците.-
| |
Тема
|
[re: cumanich126454]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 26.05.22 22:34 |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >> (покажи всички)
|
|
|