|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Саше, става ли за гледане БНТ?
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 10.03.21 09:59 |
|
Дават ли го по БНТ4 ей това предаване?
На този въпрос мъжът ми каза, че според македонците отговорът е "във всеки".
”...но ти му се смееш с усмивката чиста на своя малък син...”
| |
|
Гледам програмата на БНТ4 и го дават (друг е въпроса дали Сашето го гледа):
15:45
Последният печели забавно-познавателно семейно куиз шоу
| |
|
некоја логика.
Уште да имах време и БНТ4 да гледам, живота наистина ште беше хубав.
| |
Тема
|
Re: Саше, става ли за гледане БНТ?
[re: MupaM]
|
|
Автор |
komitaO3 (Зъл и лош) |
Публикувано | 11.03.21 13:44 |
|
Става. Като го пускам и вече опитвам да го гледам през очите на македонец. Не е много съвременна програмата, но първо като се въртят стари филми и БНТ на 60, се вижда, че Югославия въобще не е била по-развита от България. Второ, показва днес една много европейска България. Който има очи, ще види. В събота ще дават телевизионен театър, как хан Телериг, решава да предаде властта на хан Кардам, с Калоянчев и Парцалев Ще оплакнат очите с татари, без коси очи Редактирано от komitaO3 на 11.03.21 13:45.
| |
Тема
|
Re: В Силистра по
[re: SashetoBE]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 11.03.21 13:52 |
|
Аз пък казах Варна. Щото там из региона всякакви - гагаузи, руснаци (има едно или две села на местни, не рускини по женитба), турци се намират в близост, колко му е и татари. Обаче отговорът бил Вятово, Русенско.
Проблемът с времето си е проблем, и аз го имам, още повече, че обичам да мързелувам, пък и пътувам за работа по един час в едната посока, и така. Телевизията ми е все за фон, добре, че има звук, а не само картинки.
| |
Тема
|
[re: komitaO3]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 11.03.21 13:57 |
|
Тва комедия ли е с тези двамата?
Аз исторически произведения не обичам много. Наши особено, ама и чужди също, всякакви. Не че хич никога не гледам такива, случвало се е, но все ме човърка мисълта, че са някакви измислени. В смисъл, почти нищо не знаем в детайли за ония времена и ония хора, ама си нагласяме. Може да не съм права. А и някак не съм по прославите на разни велики миналА (мИнали? ;)), пък те често и на това бият, или пък и да не е това, са повлияни от някакви стереотипи. Пак може да не съм права.
Тези за 17-18-19-ти век не ги броя за исторически, макар че и за тях понякога би могло да важи част от казаното.
Иначе БНТ си я гледам (БНТ1 специално) и не я намирам лоша. Дано и при Сашето да харесат БНТ4.
А, "Старчето и стрелата". Само съм чувала заглавието. Не е комедия.
”...но ти му се смееш с усмивката чиста на своя малък син...”Редактирано от MupaM на 11.03.21 14:08.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cherep-50991 (ентусиаст) |
Публикувано | 11.03.21 14:07 |
|
Не знам дали Сашето гледа ,обаче по една от техните телевизии дават Откраднат живот с превод
| |
Тема
|
[re: cherep-50991]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 11.03.21 14:14 |
|
Хехе, все е нещо. С дублаж ли?
Щото тука "Преспав" беше със субтитри. Има смисъл, но ако човек смята, че е на чужд, неразбираем език, нормалното е дублаж.
И двата не ги гледам, но и за двата имаше добри отзиви.
| |
|
се разочаровах и престанах.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cherep-50991 (ентусиаст) |
Публикувано | 11.03.21 15:53 |
|
със субтитри
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|