|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Мая Манолова отива на избори
|
|
Автор |
TheGiverAndTheTaker (истински) |
Публикувано | 14.07.19 16:15 |
|
За участието на Мая Манолова в предстоящите избори имам първокласна вътрешна информация. Сега като го прочетох, съм сигурен на 99%, че ще се кандидатира за кмет на София.
Интересно е дали сблъсъкът ще бъде с Йорданка Фандъкова.
.........................
В един спор печели загубилият, защото научава нещо ново.
| |
|
Подобно на ББ, ММ е продължително изграждан и подгряан медийно образ, така че, защо не?Има капацитета да вземе гласовете от БСП/ДПС, + част от тези анти ББ, подобно на РР.
| |
|
Зя медийния образ съм съгласен, но все си мисля, че извън БСП (и ДПС щом им е спуснато като указание) няма да вземе никакви гласове.
| |
|
То това ще и е ролята. Батко си я държи.
| |
|
И кое е интересното ? Две селянки искат кметския стол в София. И двете на млади години не виждали трамваи на живо, ама тръгнали да решават проблемите на София. А по-специално Фандъкова маса трамвайни линии закри - това е отмъщението на селянката заради това, че на младини е завиждала на софиянците за трамвайте. Тая превърна Витошка в селски мегдан. Какво да се каже за вечния ремонт на "Граф Игнатиев" ? Всъщност не е за чудене - тия от Герб са пълни некадърници начело с оня охлюв от Банкя.
Абсурд е кмет на София да бъде човек, който ходил във външна тоалетна на 50 метра от къщата, в която е живял. Не става така.
| |
|
То добре че ти си раждан в Бъкингамския дворец и баба ти с чиа и киноа те е отгледала.
| |
Тема
|
Re: Мая Манолова отива на избори
[re: komitaO3]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 15.07.19 10:54 |
|
Бъкингамският дворец с всичката му чия и киноа е упадъчен. Здравите сили бабите им ги отглеждат с пелмени и шчи. И там вече няма значение тоалетната, ако ще и единствена в селото да е.
”...как сред южната местност хълмиста
Варна свети, чудесна и чиста
като сбъднал се утринен сън.”Редактирано от MupaM на 15.07.19 10:55.
| |
|
С това е отглеждан доносника Каракачанов - агент Иван. Неговия баща със същото е отглеждан - и той е доносник. Знаят ги работите. Ама дали ти ги знаеш ?
| |
|
Здравите сили като теб ли ?
| |
|
Шефе, те кореняците-софиянци докараха София до този хал. Уви, поне за това Бойко Борисов е напълно невинен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|